Aleksa. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 hihih super jest :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Natalia&Cody Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 Dzięki, dzięki. :) Wstawiam jeszcze na tej stronie. ;p [video=youtube;VAk6js5Bkmc]http://www.youtube.com/watch?v=VAk6js5Bkmc&feature=player_embedded#![/video] Quote
Aleksa. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 u mnie to jest ciągle jedna strona.:diabloti: Quote
paulaa. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 boże, jaki on był słodki jako małolat, taka mała biała puchata kuleczka. :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']u mnie to jest ciągle jedna strona.:diabloti:[/QUOTE] A u mnie już nowa. :diabloti: [quote name='paulaa.']boże, jaki on był słodki jako małolat, taka mała biała puchata kuleczka. :loveu:[/QUOTE] Chciałabym, żeby cały czas był taki. :loveu: Quote
A&L Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Czekam na zdjęcia po trymowaniu :) Widzę, że jest już ładne zarośnięty :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Narazie próbuje wynegocjować nowy dysk twardy, bo nie mam już na moim miejsca. Kiedy to nastąpi i rodzice kupią mi ten dysk to będą i fotki i filmiki. :diabloti: Wczoraj przyjechały nasze gazety(nareszcie). Było w paczce coś czego się nie spodziewałam...DWA DYSKI! :laola: :multi: :laugh2_2: Stwierdziłam, że jeżeli mamy już 3 dyski, w tym jeden obgryziony, to do wiosny będzie samo napalanie na frisbee, a od wiosny zaczynamy trenować(również porządnie z Agi). :jumpie: Pozdrawiamy. Quote
Natalia&Cody Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Narazie próbuje wynegocjować nowy dysk twardy, bo nie mam już na moim miejsca. Kiedy to nastąpi i rodzice kupią mi ten dysk to będą i fotki i filmiki. :diabloti: Wczoraj przyjechały nasze gazety(nareszcie). Było w paczce coś czego się nie spodziewałam...DWA DYSKI! :laola: :multi: :laugh2_2: Stwierdziłam, że jeżeli mamy już 3 dyski, w tym jeden obgryziony, to do wiosny będzie samo napalanie na frisbee, a od wiosny zaczynamy trenować(również porządnie z Agi). :jumpie: Pozdrawiamy. (przepraszam za dwa takie same posty, ale coś mi internet kiepsko działa i nie mogę nad nim zapanować) Quote
Aleksa. Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 super ! :D ja kupiłam wczoraj gumowy ale Dorze się nie podoba.:D Quote
paulaa. Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Fajne macie plany na wiosne, a macie na oku już jakiś klub ? :smile: Quote
Natalia&Cody Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='Aleksandra95']super ! :D ja kupiłam wczoraj gumowy ale Dorze się nie podoba.:D[/QUOTE] może poprostu nie wie jeszcze o co kaman. ;) [quote name='A&L']Czyli są plany na wiosnę, super :)[/QUOTE] Nawet może na przedwiośnie. Zobaczymy jak nam pójdzie. :D [quote name='paulaa.']Fajne macie plany na wiosne, a macie na oku już jakiś klub ? :smile:[/QUOTE] Oczywiście, że mamy. Teraz czekam na odpowiedź mailową. Kiedy ją dostane prawdopodobnie zapisujemy się na liste oczekujących(podobno jest trochę długa, więc pewnie poczekamy, ale warto). Następnie kiedy już będzie nasza kolej dadzą nam znać i jedziemy na egzamin i wtedy się okarzę czy się dostaniemy czy nie. :D Quote
wikikoniki Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Mu w marcu dostałyśmy dysk gumowy, mały ale Neska napiera łapami zamiast łapać w powietrzu. Ale to się niedługo zmieni, bo zaczynamy dużo rzeczy robić w locie, łapanie śnieżek itp. Ostatnio nawet rzuciłam fribee prosto na nią i złapał ;D Quote
Natalia&Cody Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='wikikoniki']Mu w marcu dostałyśmy dysk gumowy, mały ale Neska napiera łapami zamiast łapać w powietrzu. Ale to się niedługo zmieni, bo zaczynamy dużo rzeczy robić w locie, łapanie śnieżek itp. Ostatnio nawet rzuciłam fribee prosto na nią i złapał ;D[/QUOTE] To świetnie. :D W takim razie my trzymamy kciuki za Was, a Wy za nas. ;p [quote name='unikatowydiament']świetny filmik:)[/QUOTE] Dziękujemy. :) Quote
paulaa. Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 To wy do jakiej grupy się zapisujecie ? W sensie na kurs czy od razu do klubu ? :smile: Quote
wikikoniki Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Silky123']To świetnie. :D W takim razie my trzymamy kciuki za Was, a Wy za nas. ;p [/QUOTE] Umowa stoi :D Quote
Natalia&Cody Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='paulaa.']To wy do jakiej grupy się zapisujecie ? W sensie na kurs czy od razu do klubu ? :smile:[/QUOTE] Do klubu, ale na początku dostajesz się do grupy początkującej, to można to w sumie nazwać kursem dla początkujących, ale w miarę zdobywania doświadczenia i umiejętności przechodzi się do grupy bardziej zaawansowanej. :) [quote name='wikikoniki']Umowa stoi :D[/QUOTE] No to super. :D Quote
paulaa. Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 A no to my też mieliśmy taki egzamin, ale tam były banalne rzeczy typu zostań, chodzenie przy nodze i takie tam. :smile: A kto za nas będzie trzymał kciuki ? :D haha. Za tydzień mamy pierwszy trening już w średniakach. Quote
Natalia&Cody Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='paulaa.']A no to my też mieliśmy taki egzamin, ale tam były banalne rzeczy typu zostań, chodzenie przy nodze i takie tam. :smile: A kto za nas będzie trzymał kciuki ? :D haha. Za tydzień mamy pierwszy trening już w średniakach.[/QUOTE] Łał, no to trzymamy kciuki rzecz jasna. :D No właśnie na tym egzaminie ma być taki coś, zostań, siad, leżeć czy tam waruj, skupienie na właścicielu przy innych psach no i oczywiście czy pies jest chętny do Agi. :D Quote
wikikoniki Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='paulaa.']A no to my też mieliśmy taki egzamin, ale tam były banalne rzeczy typu zostań, chodzenie przy nodze i takie tam. :smile: [B]A kto za nas będzie trzymał kciuki ?[/B] :D haha. Za tydzień mamy pierwszy trening już w średniakach.[/QUOTE] No doooobra :D My będziemy :p Quote
Tina.Sara Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 witamy się w galerii przystojniaka :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='Tina.Sara']witamy się w galerii przystojniaka :loveu:[/QUOTE] Witamy Was w naszym królestwie. ;p Quote
Recommended Posts