cohota Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [7 minut temu] Szczecin psy Hej jestem ze wsi pod Szczecinem Nie dawno się tam przeniosłam i od tamtej pory chcę zmienić lost tutejszych psów. Zbieram osoby z dobrze wytresowanymi psami które chciały by wziąć udział w pokazie pracy z psami bądź psich sztuczek w jednej z naszych szkół . Przydałaby się też osoba która poprowadziła by prelekcje dotyczącą współpracy psa z człowiekiem i sposobu traktowania psa . Wszystko odbyło by się na specjalnym placu bądź na boisku szkolnym Chciałbym aby uczesniczyłą w tym cała szkoła . Potrzebni też są artyści którzy zgodzą się wykonać pracę w tematyce zwiazanej ze zwierzętami . Sama zajmę się organizacją gdyż nie mam psa aby wystapić w pokazie , często wyjeżdżam więc szkoda krzywdzić zwierzaka . Jeśli byłby ktoś chętny prosze pisać na maila [email][email protected][/email] lub dzwonić pod numer telefonu 507935086 Potrzebujemy grupę minimum 5 osób W ramch imprezy odbędzie się aukcja i zbiórka pieniędzy na rzecz polepszenia warunków wiejskich psów łańcuchowych , lekarstwa dla nich , budy itd.. Quote
Recommended Posts