guziczek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Witajcie... Żył z nami cudnowny sznaucer średni, niestety niedawno odszedł. Nasz największy przyjaciel... Bardzo chciałabym psiaka o podobnym usposobieniu jak mój średniaczek sól pieprz... jednak był to pies konfliktowy jeśli chodzi o inne psy. Bójki i awantury- nie dało się go ich oduczyć... Chcę w przyszłości dokupić sznaucerowi kompana i zastanawiam się jak zniósł by towarzystwo innej rasy: np buldoga francuskiego. I zastanawiam się czy średniak dogadał by się po jakimś czasie z miniaturką lub miniaturka ze średniakiem. Do zakochanych w sznaucerach: lepiszy średni czy mini? Ps- przepraszam za tyle pytań, wiele lat byłam właścicielką średniaka i nie spotkałam bardziej inteligentego , oddanego i cudownego psa (tak mówi pewnie każdy właściciel o swoim pupilku) dlatego nie chcę się rozczarować... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Quote
Zuzka2 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A skąd piszesz? Mamy do adopcji 4mies.sunię mieszaniec Yorka ze Sznaucerem miniaturowym. Więcej tutaj:http://tablica.pl/oferta/lara-4miesyork-mix-sznaucer-miniataura-cala-polska-ID74p1.html Quote
Recommended Posts