Polcia Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Proponuję nowy temat, ponieważ coraz częściej w różnych miejscach w Polsce integrują się bostonmaniacy :painting: Może czas na ponowne łódzkie spacerowanko? Co Wy na to? Quote
AjdaTola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 A może udało by się zorganizować I Ogólnopolski zlot bostomaniaków? Ostatnio podobny miały bulwy w Warszawie. Aby frekwencja dopisała trzeba by było zorganizować go w jakimś mieście w środku Polski, tak aby każdy z różnych stron mógł dojechać. Termin jakiś wakacyjny.... Quote
dodus Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 To bardzo dobry pomysł :multi: My bardzo chętnie przyłączymy się do łódzkiego spacerowanka :fadein: Quote
GOLDI 1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Polcia']Proponuję nowy temat, ponieważ coraz częściej w różnych miejscach w Polsce integrują się bostonmaniacy :painting: Może czas na ponowne łódzkie spacerowanko? Co Wy na to?[/QUOTE] SUPER jestem za spacerkiem :) Quote
Polcia Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 odpisałam Ci na FB ;) postaram się coś wygospodarować ale na pewno nie ten ani przyszły łik :( Quote
lilivampire Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Hej Dziewczyny! AjdaTola założyła forum o bostonach na fora.pl i bardzo serdecznie Was zapraszamy:) Linków podawać nie można, ale na pewno AjdaTola albo ja odpowiemy na PW, jeśli będziecie zainteresowane. Quote
GOLDI 1 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 wiem, wiem :)) [quote name='Polcia']odpisałam Ci na FB ;) postaram się coś wygospodarować ale na pewno nie ten ani przyszły łik :([/QUOTE] Quote
Recommended Posts