Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie,
Poznańska fundacja Głosem Zwierząt baaaaaardzo prosi kogoś z okolic, o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej dla psa husky o imieniu Tytus, w miejscowości o nazwie MORĄG.
Dodam, że wzyta ma mieć miejsce w zameczku, więc przy okazji można pozwiedzać :eviltong:

Pies, o którego chodzi ma swój watek na dogo http://www.dogomania.pl/threads/204255-Tytus-piękny-5-cio-letni-husky-z-charakterem.

POMOZCIE !
Odwzajemnimy się w razie konieczności przeprowadzenia wizyty w okolicach Poznania.

Posted

Podrzucę wątek!

A tak w ogóle conceited masz minusa jak z Poznania do Morąga :eviltong:
...żeby na wątku Tytusa nie puścić pary z ust :mad:
Może to ten obserwator z allegro ;) co od jakiegoś czasu śledzi naszego Księciunia :diabloti:
A i przed chwilką pojawił się i drugi inwigilator na allegro...może, może, nie zapeszam!

Posted

[quote name='SkarpetKa']Podrzucę wątek!

A tak w ogóle conceited masz minusa jak z Poznania do Morąga :eviltong:
...żeby na wątku Tytusa nie puścić pary z ust :mad:
Może to ten obserwator z allegro ;) co od jakiegoś czasu śledzi naszego Księciunia :diabloti:
A i przed chwilką pojawił się i drugi inwigilator na allegro...może, może, nie zapeszam![/QUOTE]

nie chcę zapeszać ;)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

witam:) jeśli wciąż jest sprawa aktualna to myślę, że mogłabym pomóc:) pasujący mi termin to piątek za tydzień, nie przeprowadzałam jeszcze wizyty przedadopcyjnej ale sama taką miałam, czego owocem jest piesek na avatarku :)