conceited Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Witajcie, Poznańska fundacja Głosem Zwierząt baaaaaardzo prosi kogoś z okolic, o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej dla psa husky o imieniu Tytus, w miejscowości o nazwie MORĄG. Dodam, że wzyta ma mieć miejsce w zameczku, więc przy okazji można pozwiedzać :eviltong: Pies, o którego chodzi ma swój watek na dogo http://www.dogomania.pl/threads/204255-Tytus-piękny-5-cio-letni-husky-z-charakterem. POMOZCIE ! Odwzajemnimy się w razie konieczności przeprowadzenia wizyty w okolicach Poznania. Quote
SkarpetKa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Podrzucę wątek! A tak w ogóle conceited masz minusa jak z Poznania do Morąga :eviltong: ...żeby na wątku Tytusa nie puścić pary z ust :mad: Może to ten obserwator z allegro ;) co od jakiegoś czasu śledzi naszego Księciunia :diabloti: A i przed chwilką pojawił się i drugi inwigilator na allegro...może, może, nie zapeszam! Quote
conceited Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='SkarpetKa']Podrzucę wątek! A tak w ogóle conceited masz minusa jak z Poznania do Morąga :eviltong: ...żeby na wątku Tytusa nie puścić pary z ust :mad: Może to ten obserwator z allegro ;) co od jakiegoś czasu śledzi naszego Księciunia :diabloti: A i przed chwilką pojawił się i drugi inwigilator na allegro...może, może, nie zapeszam![/QUOTE] nie chcę zapeszać ;) Quote
conceited Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Na prawdę nikt nam nie pomoże ? :( Za zwrot kosztów dojazdu do Morąga? Quote
SkarpetKa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Wątek w górę! Tytusowi naprawdę nie może przepaść taka szansa! :modla: Quote
martynaOlsztyn Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 witam:) jeśli wciąż jest sprawa aktualna to myślę, że mogłabym pomóc:) pasujący mi termin to piątek za tydzień, nie przeprowadzałam jeszcze wizyty przedadopcyjnej ale sama taką miałam, czego owocem jest piesek na avatarku :) Quote
conceited Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Dziękuję Ci Martynko, ale sprawa już nieaktulna :( Nie znalazłam nikogo przez długi czas więc odwołałam sprawę. Piesek śliczny :) Quote
Recommended Posts