Juta Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Fart']- dzisiaj byl mily dzien dla "stajennych" affikow, na wystawie w portugalskiej Lizbonie- Championat of Portugal -Sateen ( Karakush Come What May) pod okiem wloskiego sedziego dostala I EXC CAC-QC CACIB i BOB, Quinn (Suliman Super Natural)musial sie zadowolic I EXC CAC-QC CACIB BOS, oboje stali sie posiadaczami tutulu Lisboa Winner i kwalifikacji na Crufts w 2008... jutro ciag dalszy emocji wystawowych. @ Juta - pisalam do ciebie PW[/quote] Wielkie, wielkie gratulacje!!!!:Rose: I przyznam, że jestem w nieukrywanym szoku, gdyż COME WHAT MAY jest tak urodziwym afganem, że myślałam, że tak przeuroczy i dostojny może być tylko chłopak:siara: :oops: Tak, otrzymałam PW i bardzo dziękuję. Odpisałam ale widać niedoszło. Pozwoliłam sobie napisać więc mail.:Dog_run: W tej sytuacji obawiam się, że rzadne z moich PW nie doszło do nikogo, chorobcia :hmmmm: .
Juta Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='attache']A ja zapraszam na moja stronke [URL="http://www.attache.cso.net.pl"]www.attache.cso.net.pl[/URL] sa tam zdjecia maluchow,ktore obecnie posiadam.[/quote] Dziękuję. Zaglądam systematycznie. Moimi faworytami są Amelka i Attache :loveu: . Tylko nie mogę się połapać o aktualnych maluszkach:niewiem: Wcześniej się otwierało a teraz coś się chyba zmieniło:roll:
Juta Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 O matko i córko :roflt: . Maluchy są jak "byk widoczne", wystarczyło tylko stronę przesunąć. Och, to wszystko przez Was, bo wpadłam w euforię ogladając wszystkie Wasze piękności. Już pawie nie sypiam po nocach tylko oglądam i oglądam... :Cool!: :loveu:
Fart Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 a ty kciukow uczciwie nie trzymasz doszlam do wniosku - bo bys klikac nie mogla... nic to jakos se poradzimy w tym wielkim swiecie ;) za gratki dziekujemy
k.iwona Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Trzymam kciuki w myślach dla tego skupić się nie moge :) - moge ,moge i tak wiem że wygra Sateen. Nie zgłoszenie jej na europe było szczytem ....... :) - braku rozsądkuLidka po dzisiejszym meilu od Yunony wszystko policzyłam . Nasze wspólne dzieci Torcikowo - Stormowe 9 razy były prezentowane w ringu i 9 razy z rzedu mamy Najlepszego Szczeniaka W Rasie . Dziewiaty raz to wczoraj na Klubowej w Holandii u ich sędziego od ich typu Pana Broek (NL) hahah
Fart Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Iwona przeciez to nie przypadek, ze te szczeniaki sa takiej jakosci ze zostaja zauwazane na roznych ringach w roznych krajach.. mea culpa -jesli chodzi o Sateen i wystawe w Zagrzebiu, nie ma co plakac nad rozlana woda, tym bardziej ze ani wystawa ani stawka prezentowanych affow nie bardzo odpowiadaly nazwie tejze imprezy - a dzieci nasz wspolne jeszcze nie raz wywolaja zgrzyt zebow...co potwierdz tylko slusznosc powolania tychze dzieci na ten dziwny swiat - jakbym byla mila i poprosila o jakas (nawet domowa-bylejaka) fotke mego faworyta pasiastego, to by sie spelnilo???? a pan van de Broek to jest charciarz( borzojarz) i nie kocha tych ichnich typow
k.iwona Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 a ja cały czas kojarze go z tamtymi klimatami. zdjęcia wyśle na meila . Furyo poczuł australijski klimat od kojca nie odchodzi chyba będzie z niego dobry ojciec chrzestny.
Juta Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Zaglądam i zaglądam a tu ciiiiiiiiiiisza jak makiem zasiał.... :-( ???
k.iwona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Po wystawie w Koszalinie mamy w Polsce nowego MŁODZIEZOWEGO CHAMPIONA POLSKI - BREATHLEES de Darjeeling - jego pół brat Calamus TRUE FIGHTER ma kolejnego BOB puppy - więcej informacji i fotki na mojej stronie .
Florka_xyz Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='k.iwona']Po wystawie w Koszalinie mamy w Polsce nowego MŁODZIEZOWEGO CHAMPIONA POLSKI - BREATHLEES de Darjeeling - jego pół brat Calamus TRUE FIGHTER ma kolejnego BOB puppy - więcej informacji i fotki na mojej stronie .[/quote] Gratulacje :):) Pieski super sie pokazaly caloy czas kibicowalam :)
Juta Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!:bigcool: :Cool!: :sweetCyb: A czy ktoś z charciarzy wybiera się na wystawę do Zakopanego?
k.iwona Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Florka_xyza czy to nie ty wygrałas konkurs młodego prezentera ?
Joanna G Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Przepraszam ,że odskocze od tematu ale potrzebuje Waszej pomocy !! Prosze zaglądnijcie tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75119[/URL] i jeśli ktos będzie miał ochote prosze o pomoc . Z góry dziekuje .
Ewelinaa Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 a to moje kochane [B]gwiazdy[/B] telewizyjne :) ASTON & KOMETA :) [IMG]http://lh5.google.pl/karmazynowyblekit/Rp3nxX1SDNI/AAAAAAAAAro/3qgq6FoX3ek/1%20%2810%29.jpg?imgmax=512[/IMG] [IMG]http://lh3.google.pl/karmazynowyblekit/Rp4YQn1SDuI/AAAAAAAAAvs/Rx5C2WUi_5Q/1%20%2847%29.jpg?imgmax=512[/IMG] [IMG]http://lh3.google.pl/karmazynowyblekit/Rp4XJn1SDjI/AAAAAAAAAuU/U-EQr8QNjf8/1%20%2826%29.jpg?imgmax=512[/IMG] więcej tutaj [URL]http://picasaweb.google.pl/karmazynowyblekit/TVP1KawaCzyHerbata180707HodKarmazynowyBKit[/URL]
Florka_xyz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='k.iwona']Florka_xyza czy to nie ty wygrałas konkurs młodego prezentera ?[/quote] Niee ;-) ja to ta ktora kolo waszego namiotu pozniej jak zeszliscie z ringu trzymala przez chwile waszego psa ;-)
Fart Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Florka a bedziesz w Sopocie? [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/5025/22707bisnthoftheharbourqn5.jpg[/IMG][/URL] to moj ulubiony aff z Kraju Odwroconego Do Gory Nogami...w ostatni weekend w maratonie 3 wystaw zabral WSZYSTKIE BISy
Florka_xyz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Fart']Florka a bedziesz w Sopocie? [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/5025/22707bisnthoftheharbourqn5.jpg[/IMG][/URL] to moj ulubiony aff z Kraju Odwroconego Do Gory Nogami...w ostatni weekend w maratonie 3 wystaw zabral WSZYSTKIE BISy[/quote] TAK bede w oba dni :) Ślincze jest to zwierze:loveu: :loveu: :loveu:
k.iwona Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A my też będziemy a to kilka newsów z USA wyniki naszego wspólnego dziecka tzn mojego i Fartowej baby :)) heheh Florida State Fairgrounds, Tampa Florida1. Saturday, June 16 - Lakeland Winter Haven Kennel Club Sweepstakes Class 6mos & under 9 mos - 1st place Regular Class 6mos & under 9mos - 2nd Place Afghan Speciality 6mos & under 9 mos - 2nd Place2. Sunday, June 17 - Lakeland Winter Haven Kennel Club Regular Class 7mos & under 9mos - 1st PlaceSouth Florida Fairgrounds, West Palm Beach, Florida1. Saturday, July 14 - Jupiter - Tequesta Dog Club Regular Class Puppy 6 to 9 months - 1st Place 2. Sunday, July 15 - Jupiter - Tequesta Dog Club Regular Class Puppy 6 to 9 months - 1st Place He got Reserve Winners both days.mam tez kilka fotek dziś wstawie je na strone - Lidka powiem ci tylko tyle : wyklep Storma i powiedz mu ze może być dumny !
Fart Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 @Florka, no to robimy w Sopocie "zlot" milosnikow affikowych - ja tez bede w obydwa dni...- choc w sobote bede tylko kibicowac Oli na JH, ale w niedziele zapraszam do miedzynarodowego charciego obozu;) @sorry Iwonko za brak telefonu, ale ten dom jest otwarty dla ludzi z zewnatrz i jakis najazd dzisiaj przezylam...ale przezylam Storma bedziesz miala okazje poklepac sama juz niebawem...a ja jak patrze na te jego dzieci to zal mi ,ze sama nie posiadam godnej kandydatki na jego kolejna zone...ale wiadomo nie od wczoraj ,ze szewc bez butow chodzi.... ...jak bym chciala te"buty" posiadac, ze chyba goraczki od tego dostane
Florka_xyz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Fart']@Florka, no to robimy w Sopocie "zlot" milosnikow affikowych - ja tez bede w obydwa dni...- choc w sobote bede tylko kibicowac Oli na JH, ale w niedziele zapraszam do miedzynarodowego charciego obozu;) @sorry Iwonko za brak telefonu, ale ten dom jest otwarty dla ludzi z zewnatrz i jakis najazd dzisiaj przezylam...ale przezylam Storma bedziesz miala okazje poklepac sama juz niebawem...a ja jak patrze na te jego dzieci to zal mi ,ze sama nie posiadam godnej kandydatki na jego kolejna zone...ale wiadomo nie od wczoraj ,ze szewc bez butow chodzi.... ...jak bym chciala te"buty" posiadac, ze chyba goraczki od tego dostane[/quote] PEWNIE jestem jak najbardzej ZA :loveu: Czy znacie moze kogos kto moglby mi w niedzele uzyczyc Affka na Mlodego Prezentera ......;-)
Fart Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ja sama nic ci obiecac nie moge -musze najpierw zobaczyc cie w "akcji" i ocenic twoje umiejetnosci, nadto posiadam tylko super aroganckiego Storma, ktory wykorzysta pierwszy twoj blad i wyniesie cie z ringu...prezentowalas juz kiedys affa?
Florka_xyz Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Fart']ja sama nic ci obiecac nie moge -musze najpierw zobaczyc cie w "akcji" i ocenic twoje umiejetnosci, nadto posiadam tylko super aroganckiego Storma, ktory wykorzysta pierwszy twoj blad i wyniesie cie z ringu...prezentowalas juz kiedys affa?[/quote] Tak rok temu na Mlodym Prezenterze.i tak poza ringiem sobie cwiczylam z innymi affkami ;-)
Fart Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 smiem twierdzic ze roznica miedzy Stormem a "innymi affikami" jest taka sama jak roznica pomiedzy prowadzeniem samochodu osobowego i wyscigowki Formuly 1 - w kazdym badz razie masz szanse sprobowac swoich sil
k.iwona Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 to se dzisiej pobiegałam. Lidka sposób znalazłam ale czaszka dymiła :) Powinnam zacząć pisać jakąś ksiązke edukacyjno rozrywkową pod tytułem " Przechytrzyć afgana " nie jeden czytelnik płakał by ze smiechu . Własnie miałam ci podziekować za telefon Florka czy ty widziałas kiedyś Storma ? do sopotu jeszcze 2 tygodnie jak chcesz go wystawić to 2 kilo czekolady na dzień i dobre wędkarskie odważniki na nogi - Florka ja ci powiem coś z własnych doświadczeń - moc jest ze stormen to co pisze Fart to cała prawda to tak jakbyś miała poprowadzic bolid Kubicy :)
Recommended Posts