BUDRYSEK Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 malenstwo byczy sie na dlugim weekendzie u cioci cygi-frygi :) Quote
cyga-fryga Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 teraz będzie porcja zdjęć z majówki Daszy :) Dasza w locie ;) Quote
cyga-fryga Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 zapoznanie z Brawurką szaleństwa na grządkach mamy ;) woniamy... Dasza w truskawkach :) Quote
cyga-fryga Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Dasza jest kochana. Pomogła mi myć podłogę w sobotę trzymając się kurczowo mopa, robiła sobie tylko krótkie przerwy na skakanie po jamniczce mojej siostry ;) Dzisiaj asystowała mi w podawaniu do stołu trzymając mnie za nogawkę spodni ;) Jak się łatwo domyślić jej ulubioną zabawą jest przeciąganie liny, smyczy itd. Jak już się zmęczy to śpi jak zabita...najbardziej podobało się jej pod stołem między nogami od wszystkich gości ;P W wolnych chwilach nie pogardzi też telewizją...obejrzała dzisiaj XFactora ale chyba był niski poziom bo zasnęła w połowie :) Teraz znów śpi i idę się do tego dzidziora przytulić :) Quote
BUDRYSEK Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Cioteczki potrzebuje pomocy :-( http://www.dogomania.pl/threads/2070...8#post16801988 Quote
cyga-fryga Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Aimez_moi']Mala lobuziara.......:)[/QUOTE] Dasza lubi się bawić w szarpanki albo w zapasy (leży na ziemi na plecach i łapie za ręce). Bardzo fajnie się też bawi sama. Już z pół godziny maltretuje mysz zabawkę moich kotów, z grzechotką w środku...Tarza się z nią, podrzuca, potem goni, podszczypuje itd. Oprócz tego jest jeszcze mysz na sprężynce i malutka podusia do targania. (Koty się tak tym nie bawiły jak ona) Potrafi sobie dziwczyna sama zorganizować czas :) Quote
BUDRYSEK Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='cyga-fryga']Dasza lubi się bawić w szarpanki albo w zapasy (leży na ziemi na plecach i łapie za ręce). Bardzo fajnie się też bawi sama. Już z pół godziny maltretuje mysz zabawkę moich kotów, z grzechotką w środku...Tarza się z nią, podrzuca, potem goni, podszczypuje itd. Oprócz tego jest jeszcze mysz na sprężynce i malutka podusia do targania. (Koty się tak tym nie bawiły jak ona) Potrafi sobie dziwczyna sama zorganizować czas :)[/QUOTE] u mnie wszystkie myszki zakonczyly juz zywot przez nia ;) myszka na sprezynce jest juz oskalpowana Quote
Zuzka2 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Może by zmienić tytuł? Ile suczka ma m-cy? Gdzie aktualnie przebywa?Jak ew.z dowozem? Ja suczkę cały czas mam ogłoszoną i polecam ludziom. Quote
elu Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Zapraszam na nowy bazarek dla podopiecznych BUDRYSKA: http://www.dogomania.pl/threads/207157-Kosmetyki-akcesoria-kosmet.-latarki-na-dt-BUDRYSKA-do-14.05 oraz przypominam o jeszcze trwającym: http://www.dogomania.pl/threads/206394-Fili%C5%BCanka-zaparzacz-podk%C5%82adki-na-dt-Budryska-08.05#post16732510 Quote
cyga-fryga Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ja też usiłuje zrobić bazarek, ale net mi tak muli, że nie potrafię zdjęć wrzucić na neta...:( dzwoniłam do właściciela sieci to narąbany wczoraj wieczór odebrał....dłuuuugi ten weekend! Quote
_ogonek_ Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Przepraszam za spam, ale proszę o wsparcie dla Rokiego. Hopkanie bazarku mile widziane.. Cegiełki na Rokiego! Quote
cyranka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='cyga-fryga']Dasza ale teraz pusto w domu....:([/QUOTE] A może Dasza powinna zamieszkać z Tobą ??? Może to nie przypadek, że jest Ci smutno za nią ?! ;) Warto przemyśleć... Quote
BUDRYSEK Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='cyranka']A może Dasza powinna zamieszkać z Tobą ??? Może to nie przypadek, że jest Ci smutno za nią ?! ;) Warto przemyśleć...[/QUOTE] Daszka ma juz kolejke chetnych :) Quote
Zuzka2 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 O,wreszcie jakieś wieści o suni.Ja jej porobiłam ogłoszeń,odświeżałam na bieżąco i jednak są jakieś efekty:-) Quote
BUDRYSEK Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 i moje Malenstwo juz w swoim domku :)/:( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
_ogonek_ Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Alba i Albinki zostali przerzuceni przez bramę schroniska w Uciechowie we wczesnych godzinach porannych kilka dni temu. Ze względu na to, że sytuacja finansowa w schronisku jest beznadziejna potrzebna nam jest karma dla szczeniąt. Szczeniaków dużo nie mamy, więć takiej karmy też nie ma. Chcemy również zebrać fundusze na jeszcze jedno szczepienie, 30 zł. Pieniążki na dwa szczepienia i sterylkę suki mamy. Teraz potrzeba nam karmy!!! Szczeniaczki są 3, 2 suczki i 1 piesek. Ich wątek na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/2077...%99-schroniska... Proszę o pomoc... Quote
cyga-fryga Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 pozycja na ostatnim zdjęciu boska :) ale urosła!! a w czerwonych szelkach jej do twarzy :) Quote
cyga-fryga Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 I jak tam moja pierdziulinka? Dopiero teraz udało mi się odnaleźć uchhwyt od szuflady :P tak go dobrze skryła :loveu: Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 cyga-fryga napisał(a):I jak tam moja pierdziulinka? Dopiero teraz udało mi się odnaleźć uchhwyt od szuflady :P tak go dobrze skryła :loveu: hihii :) u malej jest ok...ma na imie MAFIA:) foty i wiecej info wkleje w weekend Quote
Recommended Posts