Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dasza jest kochana.
Pomogła mi myć podłogę w sobotę trzymając się kurczowo mopa, robiła sobie tylko krótkie przerwy na skakanie po jamniczce mojej siostry ;)
Dzisiaj asystowała mi w podawaniu do stołu trzymając mnie za nogawkę spodni ;)
Jak się łatwo domyślić jej ulubioną zabawą jest przeciąganie liny, smyczy itd.
Jak już się zmęczy to śpi jak zabita...najbardziej podobało się jej pod stołem między nogami od wszystkich gości ;P
W wolnych chwilach nie pogardzi też telewizją...obejrzała dzisiaj XFactora ale chyba był niski poziom bo zasnęła w połowie :)
Teraz znów śpi i idę się do tego dzidziora przytulić :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Mala lobuziara.......:)[/QUOTE]

Dasza lubi się bawić w szarpanki albo w zapasy (leży na ziemi na plecach i łapie za ręce).
Bardzo fajnie się też bawi sama. Już z pół godziny maltretuje mysz zabawkę moich kotów, z grzechotką w środku...Tarza się z nią, podrzuca, potem goni, podszczypuje itd. Oprócz tego jest jeszcze mysz na sprężynce i malutka podusia do targania. (Koty się tak tym nie bawiły jak ona)
Potrafi sobie dziwczyna sama zorganizować czas :)

Posted

[quote name='cyga-fryga']Dasza lubi się bawić w szarpanki albo w zapasy (leży na ziemi na plecach i łapie za ręce).
Bardzo fajnie się też bawi sama. Już z pół godziny maltretuje mysz zabawkę moich kotów, z grzechotką w środku...Tarza się z nią, podrzuca, potem goni, podszczypuje itd. Oprócz tego jest jeszcze mysz na sprężynce i malutka podusia do targania. (Koty się tak tym nie bawiły jak ona)
Potrafi sobie dziwczyna sama zorganizować czas :)[/QUOTE]

u mnie wszystkie myszki zakonczyly juz zywot przez nia ;)
myszka na sprezynce jest juz oskalpowana

Posted

ja też usiłuje zrobić bazarek, ale net mi tak muli, że nie potrafię zdjęć wrzucić na neta...:( dzwoniłam do właściciela sieci to narąbany wczoraj wieczór odebrał....dłuuuugi ten weekend!

Posted

[quote name='cyga-fryga']Dasza ale teraz pusto w domu....:([/QUOTE]

A może Dasza powinna zamieszkać z Tobą ??? Może to nie przypadek, że jest Ci smutno za nią ?! ;) Warto przemyśleć...

Posted

[quote name='cyranka']A może Dasza powinna zamieszkać z Tobą ??? Może to nie przypadek, że jest Ci smutno za nią ?! ;) Warto przemyśleć...[/QUOTE]

Daszka ma juz kolejke chetnych :)

Posted

Alba i Albinki zostali przerzuceni przez bramę schroniska w Uciechowie we wczesnych godzinach porannych kilka dni temu.
Ze względu na to, że sytuacja finansowa w schronisku jest beznadziejna potrzebna nam jest karma dla szczeniąt. Szczeniaków dużo nie mamy, więć takiej karmy też nie ma. Chcemy również zebrać fundusze na jeszcze jedno szczepienie, 30 zł. Pieniążki na dwa szczepienia i sterylkę suki mamy.
Teraz potrzeba nam karmy!!!
Szczeniaczki są 3, 2 suczki i 1 piesek.
Ich wątek na dogo:

http://www.dogomania.pl/threads/2077...%99-schroniska...
Proszę o pomoc...

• 3 weeks later...
Posted

cyga-fryga napisał(a):
I jak tam moja pierdziulinka?
Dopiero teraz udało mi się odnaleźć uchhwyt od szuflady :P tak go dobrze skryła :loveu:

hihii :)

u malej jest ok...ma na imie MAFIA:)
foty i wiecej info wkleje w weekend