Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:mialam wypić czokoladowy sen ...ale zostalo czerwone winko ....siakies hiszpańskie .....i se popijam z prywatnym mym TZtem :roll: ino on nie chce śpiewać :hmmmm: dlaczemu .... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale rozkręciłam towarzycho :roflt::roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eria Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 no to kobitki ostatnia pieśń i spadam :diabloti: a więc : ZA CAŁY BABSKI ŚWIAT ! PIJMY DO DNA !! :drinking::drinking: Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale rozkręciłam towarzycho :roflt::roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale miałas spiewać .....no i co??? zostańmy razem ....zostańmy razem .....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale miałas spiewać .....no i co??? zostańmy razem ....zostańmy razem .....:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mój tata dał mi psa... pies 4 łapy ma... normalny mówią pies nieprawda coś w nim jest :roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mój tata dał mi psa... pies 4 łapy ma... normalny mówią pies nieprawda coś w nim jest :roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... gdy był maly to znalazłam go w ogródku i wyglądał jak 49 smutków taki maly taki chudy nie mial domu nie mial budy wi.ęc go wzięlam przygarnęlam no i jest ...... razem ze mną kundl bury ...penetruje wszystkie dziury ... kundel bury kundel bury kundel bury fajny pies....:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [COLOR=purple]........[/COLOR][COLOR=purple][B][I]szumiaaaaaa jodłyyy na gor szczycie.......[/I][/B][/COLOR] [B][I][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080]łojjjj Halinooo ma Halinooo....łojjjjjjjjjjjj..........[/COLOR][/I][/B] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=purple]........[/COLOR][COLOR=purple][B][I]szumiaaaaaa jodłyyy na gor szczycie.......[/I][/B][/COLOR] [B][I][COLOR=#800080]łojjjj Halinooo ma Halinooo....łojjjjjjjjjjjj..........[/COLOR][/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie lyj descu nie lyj bo cie tu nie ceba omiń góry lasy omiń góry lasy omiń gory lasy zawróć sie do nieba :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [B][I][COLOR=purple]...albo....[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080]...jedna baba drugi babie wsadzila do doooopy grabie....[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080]...a chachary zyjom i gorzola pijom[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#800080]....z gory spoglondajom wsztskich w dooopieee majom...[/COLOR][/I][/B] Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o prosze jak nam sie tu zapsiło..... ciekawe czy ruda to lubi psy??:hmmmm: czy nie lubi :razz::razz: bo my jej tu takie pieśniczki :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 ...szoł Antek po zur zahaczyl o mur....jojkami.... ...ze schodow go sciepli na jojka nadepli.....palomaaaa....... Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: jako by miala nie lubić psów ......no weź dziolcha ......ni mo wyjścia :grins: wio koniku a jak sie postarasz ... na kolecję zajedziemy akurat tobie owsa nasypiemy zaraz a ja smaczna zupke będę jadł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 heeeeheee stoi Madzialena w ogrodzie po kolana we wodzie w koszuli bez majtek na boso ... chopcy jom tam spotali i na Madzialena wolali w oszuli bez majtek na boso.... chodzze Madzialeno kochana do stodoly do siana w koszuli bez majtek na boso.... hehehehehehehehehehhhe Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pieski małe dwa w niebieskich mundurkach nic nie robią ino sie włóczą po podwórkach ja te pieski znam .... sine plecy od nich mam :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia']heeeeheee stoi Madzialena w ogrodzie po kolana we wodzie w koszuli bez majtek na boso ... chopcy jom tam spotali i na Madzialena wolali w oszuli bez majtek na boso.... chodzze Madzialeno kochana do stodoly do siana w koszuli bez majtek na boso.... hehehehehehehehehehhhe[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] buuuhahahhahahha... RUDO!!!! jakie ty znasz piękne przyśpiewki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: takie :hmmmm: diskopolowe :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='zuzolandia']heeeeheee stoi Madzialena w ogrodzie po kolana we wodzie w koszuli bez majtek na boso ... chopcy jom tam spotali i na Madzialena wolali w oszuli bez majtek na boso.... chodzze Madzialeno kochana do stodoly do siana w koszuli bez majtek na boso.... hehehehehehehehehehhhe[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] .............moja Ulijanko klęknij na kolanko podeprzyj se boczki złap się za warkoczki :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 ........heehehehehehehbuhahahhehehehe.......... jak jo chodzil do szkoly uczyli mie rechtory piwo pic w karty grac i z dziolchami tancowac ;-) Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 .........gdzie strumyk plynie z wolna rozsiewa ziola maj;-) ..Madzialena stola polna a nad nia szumial gaj.....zielony gaj... ...wtem Pawcio idzie z wolna Madzialeno witam Cie ... ..twoj urok mnie zachwyca ... ..czy chcesz byc ma czy nie ....... hiiiihihihihihihihiihhiihihihihih Quote
Alicja Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]płonie ognisko w lesie ...... wiatr smetna piosnkę niesie przy ogniu zaś drużyna gawędę rozpoczyna czuj czuj czuwaj czuj czuj czuwaj rozlega sie dokola ..................[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Poszla Madzialena do Gogolina ... a Pawcio za niom jak za lodom paniom z flaszeczom wina..... Wroc sie Madzialeno bo jadom goscie jo sie juz niy wroca bozem fest napruta leza na moscie ..... hehehehheheeheheheheheheheheheheheh Quote
e.v.a Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 buahahahaha dziołchy jestescie niesamowite :grin: zdroweczko wasze :loveu: wariatki wy dogomaniakowe:loveu: :drink1: Quote
teqquila Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [B][COLOR="Green"]kurka nie wiedzialam ze tu taka imprezka tak przychodzem ale niz z pustymi rekoma :evil_lol::evil_lol::knajpa::drink1::drink1::popcorn: e dziolchy nie wiedzialam ze tak spiewac umiecie :evil_lol::evil_lol: moze jakas plytke wydacie :diabloti: A witam w tym blogu po raz pierwszy ale nie ostatani :)[/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 a dyc witej witej i te gupoty czytej ehehehehehhhe a jak chcesz to ło wszystko pytej ehhhehehehehhe miziu miziu dla FAFLUNKA ;-) Quote
zuzolandia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 NA DOBRANOC...... jeszcze po kropelce jeszce po kropelce ... poki wodka jest w butelce...... pijcie az do rana pijcie az do rana ... i spiewajcie MADZIA !!! MADZIA!!! :diabloti::diabloti::diabloti: :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
Recommended Posts