Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj juz nie mialam czasu zeby napisc , ale April jest cudowna, bardzo sie zmienila teraz jest zrownowazona i wie czego juz jej nie wolno (np skakania na czlowieka z calych sil ;) ) teraz jest delikatna w okazywaniu uczuc, strasznie lgnie do czlowieka chodzi za mna krok w krok caly czas chce byc blisko, w czasie kiedy Grafit wariował z Mocca , ona siedziala kolo mnie i dopraszala sie o mizianko :) Umie tez zachować czystość bo rano od razu wypuszczona się załatwia . W domu przez cala noc nie szczeka ,nie wyje grzecznie śpi na swoim posłaniu :) Jest tez delikatna w czasie zabawy z innym psem z moimi suczkami dogaduje się super wiec nie ma problemów z dogadaniem się z psami. Jest radosnym fajnym psem :)

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']Satrina, a co z zabawkami dla Aprilki?[/QUOTE]

No przecież mówiłaś, że dotarły. To co wtedy do mnie przyszło to był inny bazarek.To w końcu zabawki aprilkowe dotarły????

Posted (edited)

ja juz nic nie kumam. Satrina, wiec zabawki 2 z bazarku, ktore Ty mialas licytowac, wygralas i sa wyslane i sa juz u kasiar tak?
to, ktore nie doszly tam, tylko do Ciebie? bo sie z wysylka pomylila jedna franca?
myslalam,ze to te same...
zglupialam juz.

Ogloszenia nowe na:

adopcjapsa
doadopcji i morusek
tablica
cafeanimal
przygarnijzwierzaka
petsy
adsy
petworld
pajeczyna
psy.pl
psy.elk
13. gumtree
tusprzedaj
kupsprzedaj
e-zwierzak
lento

Edited by kora78
Posted

Zabawki Apriliki dotarły, a to co przyszło domnie to były inne rzeczy z innego bazarku, które sama sobie zamawiałam-tylko rodzice odbierali i mi głupot nagadali,że to napewno zabawki dla psa.

Posted

[quote name='kizimizi']musialaby czy musi?
a jak nie znajdzie? :([/QUOTE]

Ja od samego początku mówiłam ze u mnie DT jest do kwietnia. Później nie mam mozliwosci zajmowania się psami. Wiec musi.

Posted

Kasiu, ale czy tylko na jakiś czas zawieszasz bycie BDT, czy przestajesz być BDT? Już się pogubiłam. Będziesz coś dalej działała w temacie psów? Wydawało mi się, że tak, ale teraz już nie wiem.

Posted

Tak jak wczesniej Tobie pisalam, zawieszam na jakis czas z powodu zaplanowanych wyjazdów w czasie letnim , jeśli masz na oku psy którym te budy będą przydatne z wielka chęcią pokryje cześć kosztów związanych z transportem , ja do momentu wznowienia BDT zalatwie jakies budy :)

Posted

my wiedzialysmy ,ze do kwietnia i sie na to godzilysmy.
jak apka domu nie znajdzie to trzeba miejsce w hotelu rezerwowac na 5kwiecien.ok?
mamy jeszcze ponad miesiac!
od biedy beataczl jest blisko, ale ciiii

Posted

[quote name='kora78']my wiedzialysmy ,ze do kwietnia i sie na to godzilysmy.
jak apka domu nie znajdzie to trzeba miejsce w hotelu rezerwowac na 5kwiecien.ok?
od biedy beataczl jest blisko, ale ciiii[/QUOTE]

Nie ma problemu:)
A u Nas odwilż, psy szaleja no i wiecej szczekaja ;) bo jest cieplej.
Im dluzej April jest u mnie tym mniej widzie w niej wad :)- jest cudowna :)
Postaram sie jakies zdjecia zrobic zeby pokazac co tam u Aprilki :)

Posted

niedawno fotki byly, widzimy, ze psiaki sa szczesliwe i nie musisz nam tego udowadniac co 5 dni :P

pisalam na watku ogolnym, ze trzeba niebawem aprilke pooglaszac na inne miasta, skoro bydgoszcz na teraz jej nie chce. moze poznan? czy trojmiasto? co lepiej?

moze tekst calkiem inny, konkretny, krotszy.?

odwilz wszedzie, u nas tez, psiaki w schronie odpoczywaja od mrozow :)

Posted

tak, z tablicy nikt sie nie odezwal. ani u parowki ,ani u sziry. moze teraz gumtree?
wiecie, gumtree za 50zl to wyroznienie na miesiac! i jak jeden pies ds znajdzie to mozna tam innego wrzucic! umie to robic mmd. ale ja tego nie umiem, kiedys probowalam i mi nie wyroznilo. trzeba miec jakies konto gdzies tam, albo z komorki zaplacic jakos.

Posted

za 20zl na tydzien chyba. a za 50zl na miesiac.
wez na miesiac, dolozymy ze skarpety i jak apka pojdzie to wstawimy innego psa. tylko apka jest w bydgosczy, wiec gumtree chyba na poznan trzeba dawac, nie na wroclaw. albo na warszawe.

Posted

[quote name='Satrina']Ok, to zrobię za 50 pln, a ze skarpety poproszę o przelew na 18 pln, bo ja mam 32 pln.To co Poznań czy Wawa?[/QUOTE]

ja bym szla na Krakow ale jak nie po drodze to chyba Poznan. Wawa za duza

Posted

choler,a gdzie bydgoszcz, a gdzie krakow...
a moze jednak na tydzien na poznan? na probe?

ja juz zglupialam.

Satka fotke glowna daj, jak Apk tak sie patrzy w aparat pieknie. i daj te ostatnie, jak z psami sie bawila. i 1 z dzieckiem bym dala, ma tam takie.

Posted

Wrzuciłam Aprilkę na Poznań, jak tylko aktywują ogłoszenie (mam taką nadzieję) to wyróżniam April na miesiąc.Ogłoszenie juz jest, ale można zapłacić kartą z chipem chyba-ja takiej nie mam. Poczekam na TZ i zapłacę przez PayPala, wiem,że z tego korzysta.

Posted

[quote name='kora78']my wiedzialysmy ,ze do kwietnia i sie na to godzilysmy.
od biedy beataczl jest blisko, ale ciiii[/QUOTE]

ja Ci dam ciiii:mad:;)...
zaznacze jeszcze raz watek bo usunelam z subskrypcji jak Aprilka znalazla dom...

doczytalam ze dt na okres wakacji a tak dokladniej -o jaki mc chodzi od kwietnia do kiedy...? kora oglaszaj mala oglaszaj bo nastepnej suni mi nie wciszniesz na ds;) no dobra sama chcialam:eviltong: wiesz ze sie szybko przywiazuje ale nic z tego :evil_lol: chalupa do sprzedania ciagle a jak pojde do bloku to 2 psy mi starcza :)