handzia Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Co pojadę do schronu, to ten pyszczek ciągle w kracie. On wciąż ma nadzieję, że ktoś po niego przyjdzie , to jest bardzo przyjacielski piesek... Quote
handzia Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Żunia napisał(a):Może na początek porozmawiać z kierownikiem, żeby maluch trafił do boksu , w którym są niewielkie pieski- to zażegna niebezpieczeństwo siłowego potraktowania Czarusia przez duże psy. Żunia miałaś całkowitą rację, z kierownikiem da się dogadać, uzgodniłam z nim to.:) maluch trafi do boksu z małymi psami. :) Quote
handzia Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Czaruś, mój słodziaku myślę o Tobie...muszę wziąć się za te ogłoszenia, ale ciągle gdzieś tego czasu brak. Ale w weekend się sprężę, bo nikt nas nie odwiedza :-( Quote
handzia Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Wszyskie cioteczki zajęte swoimi pieskami, a Ty mój malutki siedzisz sobie tam za kratami. Ale przyjdzie na Ciebie czas, zobaczysz...Ja o tobie na pewno nie zapomnę:( Ach, gdybym miała miejsce u siebie... Quote
handzia Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 A my sobie tak z Czarusiem czekamy, aż nas ktoś zauważy;) Quote
handzia Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Czaruś napiszę dzisiaj do cioteczki, która zna się na banerkach, może zrobi dla nas jakiś, może troszkę więcej powodzenia będziesz miał wtedy :) bo jak na razie to jesteśmy sobie tu samiuteńcy :-( Quote
Recommended Posts