Zofija Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [FONT=Times New Roman]Aza aktualnie przebywa w domu tymczasowym w Cieszynie. Szukamy dla niej domu stałego[/FONT] [FONT=Times New Roman]Aza – ma około 3 latek, jest ślicznym, małym, mądrym, rudym kundelkiem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ma cudowny charakter: chodzi bez smyczy przy nodze, nauczona czystości, dogaduje się z innymi psami. Bardzo mądra i posłuszna. Idealna- po prostu cudo[/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman].[/FONT] [FONT=Times New Roman]Azunia została znaleziona końcem lutego i zawieziona do schroniska. Ja spotkałam ją przypadkiem w lecznicy- była po zabiegu (sterylna aborcyjna) i nie umiałam przejść obojętnie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Azunia jutro jedzie do Hoteliku u Kasi Przystał.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Koszt miesięczny za pobyt -300zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zbieramy składki na hotelik!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Deklaracje stałe:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pati i Renia-150zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Brakuje 150zł!!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Kto dołoży grosik dla Azuni??????[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie Azuni:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Fundacja dla Zwierząt i Środowiska „Lepszy Świat”[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zosia- 508-063-271 e-mail: [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT][FONT=Times New Roman] lub Kasia 785-04-04-04 e-mail: [/FONT][FONT=Times New Roman][email protected][/FONT] [FONT=Times New Roman]Azunia:[/FONT] Quote
Zofija Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Azunia została adoptowana przez wspaniałą Panią. Dołączyła do jej wesołej gromadki. Razem 4 sunie:) . Mieszka w domku, ale ma do dyspozycji ogród. No! Quote
Recommended Posts