conceited Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Witajcie, Chyba przestane sie budzic, odbierac telefony, bo codziennie nowe psy, koty... Dzis odebralam telefon od Pani, ktora znalazla psa i nie moze go zatrzymac. Obiecala przetrzymac go dwa, trzy dni w kojcu swojego psa, ktorego na ten czas wziela do domu, ale rezydent jest agresywny, wiec Pani blaga, zebym psa zabrala. Gdzie? :( Psiak mlody, zdrowy, grzeczny. Nie ma czipa. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
What May NN Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 mam wielką nadzieję, że znajdzie się właściciel!! psiak śliczny.. Quote
conceited Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Z podowu braku innych mozliwosci, psiak jutro jedzie do poznanskiego schronu. Quote
What May NN Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='conceited']Z podowu braku innych mozliwosci, psiak jutro jedzie do poznanskiego schronu.[/QUOTE] a własciciele Drago i ich kojec?? Quote
What May NN Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 cholera no!!! a hotel?? nie ma pewnie już czasu na jakąś zbiórkę kasy,co?? Quote
conceited Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Nie ma. Panstwo zamkneli psiaka w kojcu swojego psa. Rezydent spedzil noc w domu wyjąc w nieboglosy. Mały z kolei piszczała całą noc. Rezydent nienawidzi innych psow, ten nie jest wyjatkiem, a mlody psiak sie boi. Niestety, nie mamy wyjscia. Dzwonilismy dzis rano do Pana od Drago, tory mial oddzwonic popoludniu. Nie oddzwonil, wiec Panstwo zadzwonili - zmienil zdanie, psa nie wezmie. Panstwo zgodzili sie przetrzymac kolejna noc psa, mimo wycia i pisków, ale jutro rano oddzadza go do schronu. Quote
conceited Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Pies juz w poznanskim schronisku :( Quote
conceited Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Pewnie tak, to mlody psiak. Nic sie nie udalo znalezc, w Dopiewie nie przyjmuja, Pani Wanda nie miala miejsca, domek Drago sie wycofal :( Quote
conceited Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Nie mam pojecia. Bylam raz w poznanskim schronie 5 lat temu. Ale chyba wiem kto tam chodzi i zna sie na stafikach...zaraz napisze do mrs-arwi. Quote
ms_arwi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 hej, mam nadzieje w sobote sie dowiedziec czy ten psiak jest w schronisku. Quote
ms_arwi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Psiak jest w schronisku w Poznaniu i ma sie, z tego co mi powiedziano, dobrze. Nie jest przestraszony, zachowuje sie normalnie. Ma ok. 2 lat. Quote
conceited Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Cieszę się :) dziękuje za tą wiadomość bo bałam się, że będzie przerażony. Quote
ms_arwi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jemu tez na pewno przydalyby sie jakies ogloszenia... jak w koncu opusci mnie bol po usunieciu osemki, to podjade porobic jakies fotki moze... i zobaczymy co to za ziolko :) Quote
Recommended Posts