Norel Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ponieważ nie wiem gdzie to wkleic, a na razie odzew mam mizerny założyłam wątek-który najwyzej potem admin usunie. [B]Bardzo proszę o przysłanie mi zdjęć dogów niemieckich w różnych umaszczeniach-[/B]potrzebuję ich do zrobienia produktów na bazarek dla potrzebujących dogów. Chciałabym zeby to były zdjęcia od miłosników a nie sciągnięte z internetu... Zalezy mi na fotach bardzo dobrej jakości,nie małych, w pozycjach ukazujących piekno tych psów,albo portrety-niemniej wszystkie na kontrastowym tle z którym nie zlewa sie sylwetka psa,ostrych koniecznie. Będę ogromnie wdzięczna-zwł że potem jak wszystko dobrze pójdzie będzie mozna zakupić produkt ze swoim psem a bazarku i pomóc innym:) [B]Jeśli są jakieś dobre dusze to proszę o PW[/B]. mam na razie tylko 2 czarne-a wiec szukam błękitnych,zółtych ,merle,pręgusów,arlekinów....... Quote
Norel Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 kto by pomyślał!!! taki brak dobrych dusz???? szukam jeszcze żółtych,pręgowanych,błekitnego i szczeniaków.. Quote
Norel Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 to nic:) juz mam i będę prosić o zamknięcie wątku. Quote
Recommended Posts