ageralion Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 03.03.2011r Ela zamieszkala w nowym domu w Policach :multi: Wlasnie zadzwonila do mnie Pani z pytaniem czy nie zgubil sie nam jeden ze szczeniakow, ktorym szukamy domku :crazyeye:. Na Bejzyma w szczecinie znalazla bardzo podobna sunie do naszych maluchow. Szczeniaczek siedzial na zimnie, nie wiedzial gdzie sie ma podziac, wiec szybko zabrala go do siebie. Niestety jej psiaki nie zaakceptowaly szczylka i malenka bardzo tymczasowo zamieszkala u jej kolezanki... Bardzo pilnie potrzebny DT dla malej, inaczej beda zmuszone odwiezc ja do schroniska, gdzie szaleje parvo... :placz: Oto kruszynka. Ze zdjec widac, ze jest o polowe mniejsza niz nasze lobuzy, wiec wazy pewnie ok 1,5kg i wyrosnie na niewielkiego pieska. Numer kontaktowy do p. Grazynki 500048184 Quote
toska_latte Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Marta, dawajcie ja do nas. Juz bez roznicy czy 3 beda, czy 4. Quote
tatankas Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Normalnie toska jestem pełna podziwu,choć pewnie tak samo bym zrobiła na zawał dla mojego mężusia :) Quote
ageralion Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Aniu nie mozemy dac do Ciebie szczeniaka, bo nie wiemy czy jest zdorwy. P. Graznynka jutro dowie sie dokladnie, do kiedy mala moze byc w DT i zabierze sunie do weta. Moze uda sie przetrzymac ja przez te kilka dni kwarantanny u tej kolezanki, a i w miedzyczasie moze mala znajdzie domek :) Jestesmy umowione na telefon w srode... Quote
toska_latte Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 tatankas napisał(a):Normalnie toska jestem pełna podziwu,choć pewnie tak samo bym zrobiła na zawał dla mojego mężusia :) E tam, bez przesady, kennel mi bardzo pomaga ;) ageralion napisał(a):Aniu nie mozemy dac do Ciebie szczeniaka, bo nie wiemy czy jest zdorwy. P. Graznynka jutro dowie sie dokladnie, do kiedy mala moze byc w DT i zabierze sunie do weta. Moze uda sie przetrzymac ja przez te kilka dni kwarantanny u tej kolezanki, a i w miedzyczasie moze mala znajdzie domek :) Jestesmy umowione na telefon w srode... Wlasnie niestety nie pomyslalam o parwo, ani innych swinistwach. Nic to, czekamy, moze sie uda. Quote
gagatekk Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ale boska :) cudo!!! wysłałam link do koleżanki która myśli nad szczylkami, babci ma pokazać (potrzebuje błogosławieństwa i zapewnienia o wsparciu ;)) Quote
ageralion Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Nowe wiesci od malej... Witam serdecznie, przesyłam zdjecia małej - znajoma nazwała ją Ela (dziś robione). Na dziś jest zdrowa , została odrobaczona (vitminth). Jak wszystko będzie OK, to w poniedziałek powinna być zaszczepiona , oczywiście ją zaszczepie. Schronisko powiadomione, ogłoszenia rozklejone, ale właściciel nie dzwonił, jestem rozklejona... dziś w nocy taki mróz, jak pomyśle, że malizna mogła zamarznąć, to mnie to dobija. Wydaje nam się, że mała Ela mało je, waży 2 kg, uwielbia się przymilać, jest kochana. Jest szczęśliwa jak się ją nosi i jest blisko człowieka, w nocy ładnie spała, oj rospisałam się przepraszam :) A ile może zostać u znajomej boje się pytać, ale wiem jedno - trzeba znaleść jej szybko dobry domek Quote
ageralion Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Czy ktos moze sklecic malej na szybko jakis zgrabny tekst i pomoc w ogloszeniach? Sunia jest przeslodka, wiec ma duza szanse na szybka i udana adopcje :) Quote
ageralion Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Ela to maleńkie psie dziecko znalezione na ulicy, które ktoś bestialsko wyrzucił w mroźną noc. Gdyby nie przypadek, odrobina szczęścia, sunia nie przeżyła by nawet kilku godzin. Ela jest wesołą i zdrową sunia, która wyrośnie na średniej wielkości pieska. Jest odrobaczona i na dniach zostanie zaszczepiona. Otwarta do ludzi i zwierząt oraz z ogromem pozytywnej szczenięcej energii, na pewno wniesie wiele radości do nowego domu i będzie wspaniałym psim przyjacielem. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej, zgoda na wizytę poadopcyjną oraz na kastrację/sterylizację po osiągnięciu dojrzałości. Kontakt w sprawie adopcji: Grazyna 500321079, Marta 517680264 Quote
kamilqax95x Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Ela,33822 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Ela,33820 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Ela,33818 http://www.morusek.pl/ogloszenie/47435/Ela-szczeniak-do-adopcji--/ Quote
ageralion Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Dodalam tez mala na szerloka Quote
kamilqax95x Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 http://fotozrzut.pl/zdjecia/0e51355874.jpg Banerek dla Eli tylko trzeba podlinkować :) Quote
ageralion Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Rozmawialam z p. Grazynka i Ela wczoraj zamieszkala w domu w Policach :) Osobiscie go sprawdzily, bardzo fajna rodzina, maja dom z ogrodem, zgidzili sie na warunki umowy i sterylizacje. Nie bylo sie do czego przyczepic :) Pani Grazynka dziekuje Wam za pomoc Eli w znalezieniu domu :) Quote
tatankas Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 hahaha-znowu Police,a jak my mamy w Policach szczeniaki,to trzeba je aż do Niemiec wywozić,bo choć ogłaszane,to nie ma dla nich domków :( Quote
Recommended Posts