Jump to content
Dogomania

Piątek ul.kutnowska 52 jest ok..25 piesków w kuchni i pokoju głodne i wychudzone

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy nie ma nikogo kto blisko mieszka zamiast myśleć czy żyją trzeba po prostu sprawdzić zrobić fotki i pomóc gotowa jestem kupic worek karmy ale jestem z ŁODZI I BEZ SAMOCHODU

Posted

Gdybym tylko mieszkała chociaż w okolicy i bym miała samochód... Podniose może ktoś się wreszcie zlituje...Piątek daleko jest od Łodzi? Sa jakieś autobusy z łodzi do tej miejscowości? Jeśli ktoś by mi pomógł chciaż w informacji czy są jakies autobusy z lodzi do Piątku to ja jestem sklonna pojechać. A może jakies polaczenie radomsko-piatek?

• 2 weeks later...
Posted

Trujcie, trujcie. Dzwonię na komisariat od 7 rano, ale nikt nie odbiera.
Mogłabym zadzwonić do Łęczycy, ale zgłaszałam na Piątek, więc nie wiem czy będą coś wiedzieć.

Posted

Dodzwoniłam się na policję.
Na posesji jest 12 psów, ale nie pozamykanych w dwóch pokojach, tylko mają wybiegi na podwórku.
Są to ponoć psy przygarnięte. Nie wyglądają na chude czy zaniedbane.

Posted

Dziękujemy Temidko, czyli nie jest wcale tak źle, ufff. A może tam czegoś potrzebują, karmy, weta pomocy???
To dla Temidki za wytrwałość:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=cpeK28oZFko&NR=1&feature=fvwp[/url]

Posted

Dziękuję MARYSIU :)
Z tego co wiem to nie ma tam potrzeby pomocy.
Ja jednak zapamiętam tą sprawę i jak kiedykolwiek będę tam przejeżdżać to zajrzę.