Temida Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Moli już w nowym domku. Dziękuję Figu za transport :) Quote
magda222 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='Temida']Moli już w nowym domku. Dziękuję Figu za transport :)[/QUOTE] Super :) Bardzo się cieszę :) Przyłączam się do podziękowań :) Mam nadzieję, że Moli jest szczęśliwa. Quote
Iljova Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Temidko obserwuj uważnie i słuchaj. Mnie przyszło na myśl pytanie : Co oni kombinują, co chcą tak naprawdę zrobić ?!?!?!?!?!?! Coś jest bardzo nie tak !!!!!! Czekam na wiesci w poniedziałek. Quote
Marycha35 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mnie tez czarne myśli po głowie krążą.....Źle trafili, he, he, nie damy się tak łatwo. Psinki nie zostawimy was! Quote
Iljova Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='Marycha35']Mnie tez czarne myśli po głowie krążą.....Źle trafili, he, he, nie damy się tak łatwo. Psinki nie zostawimy was![/QUOTE] Właśnie tak nie zostawimy psiaków. A pozatym czy oni naprawdę nie potrafią logicznie myśleć. Skoro o tym wiadomo to jak oni chcą robić cokolwiek za zamkniętymi drzwiami ?!?!?! Przecież całą Polska wie o tym schronisku i teraz już nie mają szans bo ich działania są obserwowane przez wiele osób. Marycha zgadzam się źle trafili. Quote
tibby Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ogólnie to powiem Wam tak, ostatnio trafiłam na NTL-u ( nie pamiętam kiedy) i do studia przyszło takich dwóch i właśnie gadali o schronisku. Oczywiście - wszystko w najlepszym porządku, nie rozumieją oburzenia a nawet zauważyli fakt jakiegoś wzajemnego "nielubienia się" RTOZ i ŁTOZ. Nie oglądałam całości niestety :( Dzisiaj natomiast w Przeglądzie Prasy był przedstawiony artykuł, w którym jedna (kobieta) powiedziała, że wiele zwierząt powinno [U][B]zazdrościć[/B][/U] radomszczańskim. Naprawdę rozwaliło mnie to. Quote
Temida Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Madziu, a szkoda że nie oglądałaś całości. RTOZ i ŁTOZ w tej sprawie połączył siły, bo jesteśmy poważnymi ludźmi walczącymi o los zwierząt. Prywatne animozje w tym momencie na bok i rozmawiamy. Co do artykułów w lokalnej prasie to pragnę zauważyć, że cytuje się osoby, które tak naprawdę dla mnie nie mają żadnych kompetencji do oceny, a do tego do oceny po czasie. Nie są weterynarzami! W ani jednym miejscu w lokalnej prasie nie cytuje się pisma o zasadności skargi i niedożywieniu zwierząt Wojewódzkiego Lekarza Weterynarii, specjalisty najwyższej rangi. Wypowiedź obu Pań jest dla nas na tyle oburzająca, że jako organizacja nie możemy pozwolić, aby takie Panie niszczyły ideę pomocy dla zwierząt w Polsce. Podjęliśmy już odpowiednie kroki, łącznie z oficjalnym poinformowaniem zarządu głównego TOZ w Polsce, a to dopiero początek. Madziu nie przejmuj się, spokojnie. Quote
Iljova Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 :) Bardzo mi się to podoba. Trzymaj się Temidko. Quote
tibby Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 No to się trochę uspokoiłam :D Oczywiście nie wierze w te brednie, które ludzie wygaduja na antenie NTL-u, mówię oczywiście o tych, którzy udają "znawców" sprawy. Ja nie mam może jakiegoś bardzo dużego pojęcia, ale mam oczy i potrafię ocenić nawet na podstawie zdjęć czy zwierzę wygląda dobrze czy też nie. :) A odnośnie wstępu na teren schroniska wiadomo już coś więcej ? Quote
Temida Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Madziu w poniedziałek będzie wiadomo :) Moli dzisiaj już spała w foteliku. Wykąpana i szczęśliwa. Quote
tibby Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 To super, bardzo się cieszę, że tak dobrze się złożyło :) Quote
magda222 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='Temida']Madziu, a szkoda że nie oglądałaś całości. RTOZ i ŁTOZ w tej sprawie połączył siły, bo jesteśmy poważnymi ludźmi walczącymi o los zwierząt. Prywatne animozje w tym momencie na bok i rozmawiamy. Co do artykułów w lokalnej prasie to pragnę zauważyć, że cytuje się osoby, które tak naprawdę dla mnie nie mają żadnych kompetencji do oceny, a do tego do oceny po czasie. Nie są weterynarzami! W ani jednym miejscu w lokalnej prasie nie cytuje się pisma o zasadności skargi i niedożywieniu zwierząt Wojewódzkiego Lekarza Weterynarii, specjalisty najwyższej rangi. Wypowiedź obu Pań jest dla nas na tyle oburzająca, że jako organizacja nie możemy pozwolić, aby takie Panie niszczyły ideę pomocy dla zwierząt w Polsce. Podjęliśmy już odpowiednie kroki, łącznie z oficjalnym poinformowaniem zarządu głównego TOZ w Polsce, a to dopiero początek. [/QUOTE] Trzymam mocno kciuki!!! [quote name='Temida'] Moli dzisiaj już spała w foteliku. Wykąpana i szczęśliwa.[/QUOTE] Bardzo bardzo się cieszę :) Quote
Iljova Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Żeby co do niektórych dotarła wreszcie prawda, żeby przejrzeli na oczy i zobaczyli prawdę o schronisku, a nie wygadywali totalne bzdury udając że jest ok !!!!!! Temida trzymam kciuki za poniedziałek :-) Quote
aldira Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Simon, husky jest sliczny czy nie ma zainteresowania ta psinka? taki piekny i siedzi w schronisku az sie wieżyc nie chce... Quote
Iljova Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Simonku co tam u Ciebie ??? Gdzie domek dla Ciebie ??? Quote
Temida Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Nie ma zainteresowania Simonkiem, siedzi strasznie smutny :( Quote
Marycha35 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Temidko jesteśmy z Tobą, się boleśnie nauczą, że czasy pochodów i laurek minęły! Przynajmniej w Radomsku;) Szkoda haszczaka, cholera, gdzie te domki??? Iljova wspólnie damy radę!!!:) Quote
Iljova Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Biedny Simonek :placz: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_I_x4Uhz20m4/TaCtycot-GI/AAAAAAAAAUA/fAAO3oru3bs/s512/SIMONKUNIEMARTWSIE.jpg[/IMG] Quote
Ilonajot Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 oglosilam Simona na HUSKY ADOPCJE ;) [url]http://forum.shusky.pl[/url] Quote
aldira Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 tez Simonka oglosilam moze ktos sie znajdzie kto go zabierze do domku... Quote
ares-ka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Temido, ten rudy SH nadal siedzi? Nie mamy go gdzie zabrać na tę chwilę (właściwiej byłoby nie mamy za co :( ), ale wstawimy na stronę i będziemy ogłaszać. A nuż sie uda Jak z rezerwacją i kastracją w tym schronisku? Quote
Temida Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Siedzi cały czas. Kastruje się wszystkie psy. Quote
ares-ka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ok. A rezerwacja? Czy w momencie gdy trafi się dom, a z różnych powodów psa można będzie odebrać za kilka dni, istnieje możliwość rezerwacji? Quote
Recommended Posts