kotunieczka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dostał dziś prośbę o pomoc w sprawie tej suni .Jest u właścicieli w Łodzi .Kaja tak wabi się sunia ma ok miesiąca na znalezienie domku . niedawno poznalam wspaniała rodzinę i ich wspaniała sunię.Kaja jest rasowym labkiem, ma 5,5 roku kocha ludzi i uwielbia dzieci, niestety córka państwa u którym mieszka psinka okazała sie by uczulona na sierśc psa...szukamy dla Kaji wspaniałego domku gdzie znajdzie miłośc... Kaja pochodzi z dobrego domu jest w pełni zdrowym i normalnym psiakiem rodzinnym , niestety rodzina nie ma wyjścia - muszą znaleźc jej nowy domek:( może ktoś z was chciałby przyjąc Kajkę....wiecej fotek wysyłam na maila ,mam ich pare:) telefon kontaktowy OLa 889-139-406 http://www.pomocgoldenom**********/inne-retrievery,30/labka-bardzo-pilnie-szuka-domku,5114.html#91482 Quote
Ulaa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Nie rozumiem czegoś. Jak to - nagle się okazało że jest uczulona? Quote
kotunieczka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Cóż mogę o tym powiedzieć czasem jest to po prostu wymówka czasem prawda .O tej suni powiedział mi koleżanka prosiła bym jej pomogła w szukaniu domku więc pomagam.Z tego co wiem to sunia jest w tej rodzinie dość nie dawno biorąc ją nie wiedzieli że córka ma uczulenie na psa .Wyszło to jak już wzięli Kaje . Nie ma co tu dochodzić bo nie w tym rzecz raczej skupmy się na realnej pomocy by sunia nie trafiła do schroniska . Quote
Recommended Posts