Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Rozumiem, że teraz jeszcze Fjonka ma urlop, tzn. nie będzie kryta...?

Pzdr.[/QUOTE]
Fjonka ma urlop bo w tym roku już rodziła i niech jeszcze odpoczywa ;).
Mam nadzieję że jeszcze przynajmniej raz będzie miała potomstwo.

Posted

[quote name='jamnicze']To który był miot Fionki?[/QUOTE]
Drugi ;). Fjona skończyła w tym roku 6 lat a jeśli będzie miała jeszcze potomstwo w przyszłym roku to idzie na zasłużoną emeryturę.

Posted

[quote name='Asiaczek']...i moja Felka będzie miała konkurentkę na Bis Weteranów:)

pzdr.[/QUOTE]
Hi Hi o ile zdrówko na to pozwoli :).
Fjona bardzo lubiła wystawy i super się prezentowała na ringu :). Chciałabym ją pokazywać w weteranach a jak będzie czas pokaże.

Posted

Będzie dobrze. W Waszej rasie to przynajmniej cycuchów nie widac... A po mojej Felce to, niestety, widać, że juz wiekowa jest. Właśnie przez cycuchy i juz lekko siwawy pyszczek:)

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']Jak tam psiaki na zime przygotowane? Czekam na Wasze zimowe zdjecia :D[/QUOTE]
No od dzisiaj pada deszcz ze śniegiem więc na razie specjalnie biało nie będzie. Podobno około soboty ma być zima z białym puchem na trawce.

[quote name='deer_1987']Nas wczoraj zasypalo.. niedlugo u nas wstawie cos ;)[/QUOTE]
Super że rusza galeria :)

Posted

Dzisiaj było "pranie" mamusi i córeczki czyli Fjony i Beauty ;). Może jutro uda się zrobić małemu diabłowi kilka fotek ;).
Na razie nie jesteśmy zasypani. W sumie na razie tak symbolicznie.

Posted

[quote name='Asiaczek']A pranie było z jakiejś okazji czy tak profilaktycznie?
W W-wie od kilku godzin tez sypie, ale bez szaleństw;)...

Pzdr.[/QUOTE]
Profilaktycznie. Fjona nie była dawno kąpana a Beauty musiała być wykąpana do sesji ;).
A duże opady śniegu zapowiadają u nas od jutra tak jak w całej Polsce. Brrrr

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]no to rozsyłam, mam nadziej, że się nie pogniewasz Błyskotoko :lol:

[COLOR=Red]WYJĘ O POMOC ! [/COLOR]
[/FONT][/B][B] [/B]

[INDENT] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy do nowego wątku psiaków z Gliwickiego schroniska, wystarczy, że wkleicie banerek jednego z psiaków do swojej sygnaturki ![/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]One czekają na nowy, ciepły dom, im więcej osób je zobaczy tym większe szanse, że znajdą domek :lol:[/FONT][/B][/CENTER]
[/INDENT]

[/CENTER]