Angelika_Roser Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Słodkie puchate miśkowe skarby :loveu: lwie [/FONT][/B][URL]http://img691.imageshack.us/img691/332/dscn8224w.jpg[/URL][/CENTER] Quote
taxelina Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Sto lat!! Sto lat!! [IMG]http://mycuisine.blox.pl/resource/Tort2.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Rozumiem, że teraz jeszcze Fjonka ma urlop, tzn. nie będzie kryta...? Pzdr. Quote
Błyskotka Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='deer_1987']Sto lat!! Sto lat!! [IMG]http://mycuisine.blox.pl/resource/Tort2.jpg[/IMG][/QUOTE] Dziękuję bardzo za życzenia urodzinowe :) Quote
Błyskotka Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='Asiaczek']Rozumiem, że teraz jeszcze Fjonka ma urlop, tzn. nie będzie kryta...? Pzdr.[/QUOTE] Fjonka ma urlop bo w tym roku już rodziła i niech jeszcze odpoczywa ;). Mam nadzieję że jeszcze przynajmniej raz będzie miała potomstwo. Quote
jamnicze Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 To który był miot Fionki? Wasima wygląda tutaj jak śpiąca królewna :) [url]http://img15.imageshack.us/img15/6219/dscn8181d.jpg[/url] Quote
Błyskotka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='jamnicze']To który był miot Fionki?[/QUOTE] Drugi ;). Fjona skończyła w tym roku 6 lat a jeśli będzie miała jeszcze potomstwo w przyszłym roku to idzie na zasłużoną emeryturę. Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 ...i moja Felka będzie miała konkurentkę na Bis Weteranów:) pzdr. Quote
Błyskotka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='Asiaczek']...i moja Felka będzie miała konkurentkę na Bis Weteranów:) pzdr.[/QUOTE] Hi Hi o ile zdrówko na to pozwoli :). Fjona bardzo lubiła wystawy i super się prezentowała na ringu :). Chciałabym ją pokazywać w weteranach a jak będzie czas pokaże. Quote
Asiaczek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Będzie dobrze. W Waszej rasie to przynajmniej cycuchów nie widac... A po mojej Felce to, niestety, widać, że juz wiekowa jest. Właśnie przez cycuchy i juz lekko siwawy pyszczek:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Felka trzyma się świetnie. A i pyszczulek dopiero lekko przyprószony( i może udawać, że to białe znaczenia są ;)) Quote
Asiaczek Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jak stoi sama - to jeszcze jako-tako wyglada. Ale jak obok niej jest Erka - od razu widać, kto tu jest weteranem:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jak ja stanę koło mojej mamy, to też ;) Quote
Błyskotka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 [quote name='jamnicze']Jak ja stanę koło mojej mamy, to też ;)[/QUOTE] Dobre :lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='jamnicze']Jak ja stanę koło mojej mamy, to też ;)[/QUOTE] Hahaha... pzdr. Quote
taxelina Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Jak tam psiaki na zime przygotowane? Czekam na Wasze zimowe zdjecia :D Nas wczoraj zasypalo.. niedlugo u nas wstawie cos ;) Quote
Błyskotka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='deer_1987']Jak tam psiaki na zime przygotowane? Czekam na Wasze zimowe zdjecia :D[/QUOTE] No od dzisiaj pada deszcz ze śniegiem więc na razie specjalnie biało nie będzie. Podobno około soboty ma być zima z białym puchem na trawce. [quote name='deer_1987']Nas wczoraj zasypalo.. niedlugo u nas wstawie cos ;)[/QUOTE] Super że rusza galeria :) Quote
taxelina Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 No to akurat w sam raz na zimowa sesje, czas bedzie bo z reguly w weekendy ludzie maja wolne :razz: Quote
Błyskotka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Dzisiaj było "pranie" mamusi i córeczki czyli Fjony i Beauty ;). Może jutro uda się zrobić małemu diabłowi kilka fotek ;). Na razie nie jesteśmy zasypani. W sumie na razie tak symbolicznie. Quote
Asiaczek Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 A pranie było z jakiejś okazji czy tak profilaktycznie? W W-wie od kilku godzin tez sypie, ale bez szaleństw;)... Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]to czekam na fotki, kiss :loveu:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Błyskotka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='Asiaczek']A pranie było z jakiejś okazji czy tak profilaktycznie? W W-wie od kilku godzin tez sypie, ale bez szaleństw;)... Pzdr.[/QUOTE] Profilaktycznie. Fjona nie była dawno kąpana a Beauty musiała być wykąpana do sesji ;). A duże opady śniegu zapowiadają u nas od jutra tak jak w całej Polsce. Brrrr Quote
Angelika_Roser Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]no to rozsyłam, mam nadziej, że się nie pogniewasz Błyskotoko :lol: [COLOR=Red]WYJĘ O POMOC ! [/COLOR] [/FONT][/B][B] [/B] [INDENT] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Zapraszamy do nowego wątku psiaków z Gliwickiego schroniska, wystarczy, że wkleicie banerek jednego z psiaków do swojej sygnaturki ![/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]One czekają na nowy, ciepły dom, im więcej osób je zobaczy tym większe szanse, że znajdą domek :lol:[/FONT][/B][/CENTER] [/INDENT] [/CENTER] Quote
Asiaczek Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No, ale dzisiaj to W-wa zakopana w śniegu...:) Pzdr. Quote
Recommended Posts