krycha11 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Witam. Na imie mam Kasia, pochodze z Wroclawia. I od wielu wielu lat, juz od czasow podstawowki jestem zakochana w seterach irlandzkich. Niestety nie spelniam warunkow do posiadania tych pieskow, a bardzo bym chciala poznac je poza tym ze wiem jaka sa piekne. Wierze w to ze pewngo dnia stane sie szczesliwa wlascicielka seterka. Kocham takze fotografie i interesuje sie nia i moglabym zrobic osobie chetnej zdjecia pieska ktore bym tez chciala zachowac dla siebie dla swojego portfolio. Wiec jezeli jest ktos chetny na spacer we wroclawiu wraz ze zdjeciami i pogaduchami o seterkach i innych to byloby super;D gg;8256034 pozdrawiam;););) Aparat jaki posiadam to Canon 450D z makro obiektywem 70-300mm :) Quote
Darianna Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Możesz wpaść na wystawę do Głogowa, chętnie dam obfotografować mojego rudego :) Quote
krycha11 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 haha bede w Glogowie, ale nie bede miec czasu ;p Quote
Recommended Posts