EAS Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Witam Długo myślałam nad tytułem bo w zasadzie uważam, ze pies po prostu pojawia się w naszym życiu a hasło "zakup psa" brzmi jakos dziwnie. Do rzeczy - po długiej przerwie postanowiłam , że czas przymierzyć sie do kolejnego czworonoąnego domownika ... nie upieram się przy psie rasowym ale po namyśle i jeśli już to chciałabym pieska o usposobieniu i wyglądzie podobnym do ogara. Moje pytanie - jak znaleźć, zdecydować z jakiej hodowli wziąć pieska? Skąd wiecie, które sa godne zaufania? Pozdrawiam Quote
Kaas1 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Mogę polecić rasowego ogara. Co prawda nie jest młodziutkim psem, ale jest ogarem polskim, zabranym nieodpowiedniemu właścicielowi. Szukam domu dla niego, bo trafił do osoby, która niekoniecznie da sobie radę z dużym psem. Piesek jest uroczy. A oto zdjęcie: [IMG]http://kaas.blox.pl/resource/samsung_493.jpg_zmn_.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts