Figa Bez Maku Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ja ujęłabym to tak,że jak jest Andrzej to ona NIE MUSI bronic rodziny....a jak go nie ma to MUSI wziąć ten obowiązek na siebie........Jowitko..a gdzie Majeczka? A w ogóle niedługo na wątku Figi pojawi się nowa osoba...kto..zobaczycie jak uda się rejestracja........ Quote
Jowita Poznań Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 pewnie Madzia :D a Majeczka slodko spi w lozeczku, grzeczne dziecie :p:loveu: Quote
Puchatek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']A w ogóle niedługo na wątku Figi pojawi się nowa osoba...kto..zobaczycie jak uda się rejestracja........[/quote] Czekamy z niecierpliwością :lol: Quote
Jowita Poznań Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 tak jak napisal Puchatek- czekamy :) Quote
Czoko Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Figa Bez Maku']Ja ujęłabym to tak,że jak jest Andrzej to ona NIE MUSI bronic rodziny....a jak go nie ma to MUSI wziąć ten obowiązek na siebie......A w ogóle niedługo na wątku Figi pojawi się nowa osoba...kto..zobaczycie jak uda się rejestracja........[/quote] Haniu! Choco zachowuje się identycznie - tylko dlaczego do tego dochodzi jeszcze pilnowanie mnie podczas spacerów? Też czekam na nową osobę! Quote
Agnie Koty Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Tak, to będzie Madzia! Trochę świeżej krwi się nam przyda! Wiecie, ze piszę z kawiarenki? To skandal żeby stara baba jak ja włóczyła sie po kafejkach internetowych! Quote
Jowita Poznań Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Aga ale co z czlowieka zrobi nalog hihihihi :diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 No to juz wszystko wiecie...Jowita jak zwykle domyślna nad podziw:crazyeye: A powiedz cos więcej o Majusi, zdjątka może wrzuć jakieś?:diabloti: A Amisia juz grzeczna? Niestety "Figielek" musi czekać na rejestrację...ale zaraz sama coś wpisze od siebie......... Cześć ciocie! Jestem Figielek.Niedługo zacznę samodzielnie pisać odpowiedzi ale teraz muszę korzystać z nicka Figi Bez Maku.Mojej mamusi:).Będę pisać wierszyki i opowiadania. Do rejestracji!Do widzenia! Quote
Figa Bez Maku Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Agnie a czemu z kafejki? Komputer Ci się zbuntował?:mad:Nie przejmuj się ...takie ekscesy odmładzaja człowieka :D( choc rzecz jasna Ty jeszcze nie musisz mysleć o takich problemach...co innego ja:roll: niewiasta ze starszego pokolenia:cool3: Quote
Puchatek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Figa Bez Maku'][B]Cześć ciocie![/B] Jestem Figielek.Niedługo zacznę samodzielnie pisać odpowiedzi ale teraz muszę korzystać z nicka Figi Bez Maku.Mojej mamusi:).Będę pisać wierszyki i opowiadania. Do rejestracji!Do widzenia![/quote] Hej Figielek! A o wujku to zapomniałaś? :mad: Quote
Agnie Koty Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Haniu, Dogo mnie odrzucało... I okazało się, ze miało to związek z datą. Kiedy ustawiłam datę w kompie, wszystko wróciło do normy. A w kafejce był pan starszy od nas, Haniu, :evil_lol:. Quote
Figa Bez Maku Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 He he..jak miło że mówisz my...o nas...odmładzasz mnie..jak miło...:loveu: A jak widzisz np z domu moge wstawiac emotikonki...nie bardzo to rozumiem...widać problem nie tkwi w dogo :oops:tylko w komputerze ..a poza tym w domu korzystam z "innego "internetu Quote
Figa Bez Maku Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Rok już mija jak nasza Fiśka (za sprawą Św. Franciszka) bo akurat w jego imieniny... (już widzę Wasze miny:diabloti:) domek u nas znalazła stały.... ( to jest jak ją porwałam:cool3:) Od naszej Agnie kochanej, która miała tym serce złamane:cool1: więc zachorowała na anginę :placz: by uzasadnić smętną minę:cool3: Jak okazało się z czasem Fiśka szczeka rzadko:lol: ale basem:crazyeye::shake: ....w ogóle ma same plusy: haftuje artystycznie autobusy:oops: oczyszcza parki z padliny i odchodów:evil_lol: (a ja nie mam z tego dochodów:mad:) dzięki niej Was:loveu:na dogo poznałam:loveu: i narzekać na brak ruchu przestałam:cool1::eviltong: A jak ten "połemacik" pisałam Fiśka mnie czule w łokieć polizała:eviltong: żeby przeprosić za wykroczenie:mad: :na Figielka łóżku leżenie:angryy: (podobno co noc tak sobie ściele:angryy::mad: i Figielek z tego radości ma wiele:shake:) Fiśka łagodna jest i wrażliwa:loveu: nieagresywna:loveu: lecz niestrachliwa:cool1: bo kiedy trzeba panią obronić:cool3: Fiśka potrafi zęby odsłonić:diabloti: i byka albo i krowę;) umie obszczekać zdrowo:diabloti: .... długo jeszcze mogłabym rymować ( chociaż okropnie boli mnie głowa):placz: i liczne wymieniać Fizi zalety..... lecz na spacerek....musimy...niestety:cool3: Quote
Agnie Koty Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ho, ho, Moja Dziecino To rok cały już minął... Ma rękę św. Franciszek Do takich pasiastych Fisiek... A ja się cieszę podwójnie I niech nikt nie marudzi Bo dzięki Fiśce pasiastej Poznałam wspaniałych ludzi.... Och, chyba się rozpłaczę. Ze wzruszenia, oczywiście.:evil_lol: Ech, Loozi, szkoda, że Cię tu nie ma.... Quote
Puchatek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No, no Agnie .... aleś się zmotywowała ;-) Quote
Figielek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Hurra! Figielek zaczyna działalność na forum:multi:! Przepraszam wujku ale to mama kazała mi napisać ciocie. Ja myślałam oczywiście też o tobie:loveu:. Quote
Jowita Poznań Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 i tak z wujka zrobila sie ciocia :diabloti: Witamy Cie Figielku, witamy! :loveu: a Fisi roczku u Was gratulujemy :) Quote
Figielek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Figa leży i śpi.A jeszcze nie zdążyła minąć minuta jak próbowała upolować własny cień.Jaka ona kochana!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Puchatek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witam Figielka na forum Ale już postów natrzaskałaś :-) Quote
Puchatek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Tylko nie siedź za długo przed komputerem bo to niezdrowo :-) a jak widzę to już parę godzin siedzisz. Quote
Figielek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Puchatek']Tylko nie siedź za długo przed komputerem bo to niezdrowo :-) a jak widzę to już parę godzin siedzisz.[/quote] Skąd wiedziałeś?:crazyeye:Masz zadatki na jasnowidza.Nie mogę zrobić banerka.:placz: Ani awatarka:placz:.Bu!:placz: Quote
Puchatek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Figielek']Skąd wiedziałeś?:crazyeye:Masz zadatki na jasnowidza.[/quote] To nie jasnowidzenie tylko wiedza Figielku, wiedza. Takie rzeczy można sprwdzić jak się umie. [quote name='Figielek']Nie mogę zrobić banerka.:placz: Ani awatarka:placz:.Bu!:placz:[/quote] A nie za dużo chcesz od razu? Jak przyjedziesz to Ci pokażę jak to się robi. Quote
Figielek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Weszłam na wątek Arki który powinien chyba brzmieć Leksykon przekleństw:pissed:. Wszyscy tam się objeżdżają i to równo.Figa zabiła smoka.Serio!:roll: Została tylko wata i tajemniczy uśmiech Fiśki. Quote
Puchatek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Może Figielku miłośniczko koni zainteresuje Cię ten wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86141[/URL] Quote
Recommended Posts