Malwa774 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Chce zapytać, czy ktoś może ma informacje na temat karmy dla psa firmy [B]Orlando [/B]z Lidla. Kupiłam kiedyś raz bo przeczytałam, że ma aż 26 % mięsa.:-o Cena oczywiście ''marketowa''. Psu smakowało. Ale ponieważ nic o niej nie wiem,więc więcej razy już nie kupiłam. Wróciłam do karm ze sklepu zoologicznego. Jakie opinie o niej macie? [SIZE=1]Jeżeli temat o tej karmie już był, to przepraszam że założyłam kolejny, ale wyszukiwarka nic nie znalazła :oops:[/SIZE] Quote
Marek Kurski Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='Malwa774']....przeczytałam, że ma aż 26 % mięsa.[/SIZE][/QUOTE] 26% ale jakiego mięsa ? jakoś nie wierzę w karmy z marketu, w Lidlu za to są pomarańcze po 2,99 :) Quote
kgb Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 [quote name='Marek Kurski']26% ale jakiego mięsa ? jakoś nie wierzę w karmy z marketu, w Lidlu za to są pomarańcze po 2,99 :)[/QUOTE] Drobiowego. Karma nie jest zła. Moje psy jedzą ją ze smakiem i nie skarżą się na żadne bóle. Nie widać też żeby coś się z nimi działo od zewnątrz. Akurat ta Orlando nadaje się dla psów. Moim zdaniem oczywiście. Quote
gryf80 Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 taka sobie,sporo w niej zapychaczy.kupowałam dla burków wiejskich mojej ciotki które wcześniej jadły chleb z mlekiem-na tej karmie poprawiły sie,futro nabrało połysku. dla moich kupiłam raz-jakas wesja z jagnięcina o ile pamiętam-bez szału Quote
Recommended Posts