apple Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Łomot sprawić to każda umie :eviltong: Prawda? Też mi się podobają :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale nie tak jak ja:diabloti: Nooooo zahaczasz o Jacykowa:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale nie tak jak ja:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooo zahaczasz o Jacykowa:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] To ja se idę :bigcry: Quote
apple Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Menrzuś']To ja se idę :bigcry:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bądź mężczyzną...nie rycz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bądź mężczyzną...nie rycz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aaaaa tam - pieprzyć to :placz: Quote
apple Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaaa tam - pieprzyć to :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjjj jak ty mnie na litośc bierzesz wiesz ze ja mam słabość do płaczacych mężczyzn....no oćććc:calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Menrzusiu nie płacz proszę bo za tobą całe niebo się rozpłakało.....:cool3: a ja chcę słoneczka ! ;) mam dla was dobrą wiadomość: podłączyli mnie do netu !!!!!!!!! :multi: ......po czterech miesiącach oczekiwania....... prawdę mówiąc ciągle trudno mi w to uwierzyć..... a może ja się po prostu jeszcze nie obudziłam? :evil_lol: idę na kawę - jak wrócę sprawdzę czy to był tylko sen :evil_lol: buziaki :loveu: Quote
Menrzuś Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Agniest']Menrzusiu nie płacz proszę bo za tobą całe niebo się rozpłakało.....:cool3: a ja chcę słoneczka ! ;) mam dla was dobrą wiadomość: podłączyli mnie do netu !!!!!!!!! :multi: ......po czterech miesiącach oczekiwania....... prawdę mówiąc ciągle trudno mi w to uwierzyć..... a może ja się po prostu jeszcze nie obudziłam? :evil_lol: idę na kawę - jak wrócę sprawdzę czy to był tylko sen :evil_lol: buziaki :loveu:[/quote] Jak chcesz słoneczka, to musisz wpaść do mnie :razz:....ostatnio nie mogę się go jakoś pozbyć - ciągle świeci :lol: To chyba prezent na Dzień Dziecka :evil_lol: Witaaaaanko :multi::loveu: Quote
apple Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Agniest']Menrzusiu nie płacz proszę bo za tobą całe niebo się rozpłakało.....:cool3: a ja chcę słoneczka ! ;) mam dla was dobrą wiadomość: podłączyli mnie do netu !!!!!!!!! :multi: ......po czterech miesiącach oczekiwania....... prawdę mówiąc ciągle trudno mi w to uwierzyć..... a może ja się po prostu jeszcze nie obudziłam? :evil_lol: idę na kawę - jak wrócę sprawdzę czy to był tylko sen :evil_lol: buziaki :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ulala cierpliwość została nagrodzona:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ulala cierpliwość została nagrodzona:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a już chciałam rozwiazać umowę...... na szczęście należe do osób wyjątkowo cierpliwych ;) Quote
apple Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Agniest']a już chciałam rozwiazać umowę...... na szczęście należe do osób wyjątkowo cierpliwych ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No.....to fakt.....ja bym już kutwami ciepała na lewo i prawo.....:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 w sumie trzeba umiec uzewnętrzniać swoje emocje :evil_lol: zanim powiem dobranoc słów kilka o suczydłach: Franciszki moje kochane ostatnio jakby grzeczniejsze są :evil_lol: ale być może dlatego, że bardziej zwracamy uwagę na to by eliminować sytuacje "stresujące" Żabulca. Acha, dostały ostatnio nowe posłanka i myślę, że są zadowolone :evil_lol: no coż, jutro trzeba się zwlec o 6.15, więc pozostaje mi chyba życzyć wam i sobie: słodkich snów ;) Quote
apple Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Agniest']w sumie trzeba umiec uzewnętrzniać swoje emocje :evil_lol: zanim powiem dobranoc słów kilka o suczydłach: Franciszki moje kochane ostatnio jakby grzeczniejsze są :evil_lol: ale być może dlatego, że bardziej zwracamy uwagę na to by eliminować sytuacje "stresujące" Żabulca. Acha, dostały ostatnio nowe posłanka i myślę, że są zadowolone :evil_lol: no coż, jutro trzeba się zwlec o 6.15, więc pozostaje mi chyba życzyć wam i sobie: słodkich snów ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobrej nocki tobie i tym franciszkom:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Agniest']w sumie trzeba umiec uzewnętrzniać swoje emocje :evil_lol: zanim powiem dobranoc słów kilka o suczydłach: Franciszki moje kochane ostatnio jakby grzeczniejsze są :evil_lol: ale być może dlatego, że bardziej zwracamy uwagę na to by eliminować sytuacje "stresujące" Żabulca. Acha, dostały ostatnio nowe posłanka i myślę, że są zadowolone :evil_lol: no coż, jutro trzeba się zwlec o 6.15, więc pozostaje mi chyba życzyć wam i sobie: słodkich snów ;)[/quote] A teraz zdjęcia zapodaj, żeby potwierdzić to co mówisz :p Doooobrej :loveu: Quote
Menrzuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [SIZE=6]Agniestkaaaaaa.....[/SIZE][SIZE=2] dawaj foty, bo jak nerwa złapię to nie wiem co zrobię :evil_lol:[/SIZE] Quote
apple Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Menrzuś'][SIZE=6]Agniestkaaaaaa.....[/SIZE][SIZE=2] dawaj foty, bo jak nerwa złapię to nie wiem co zrobię :evil_lol:[/SIZE][/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='apple']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote] uważaj bo Ci zaworki jeszcze puszczą :eviltong: Quote
apple Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Menrzuś']uważaj bo Ci zaworki jeszcze puszczą :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jest to mozliwe jeśli nadal będziesz takiego groźnego udawał:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Menrzuś'][SIZE=6]Agniestkaaaaaa.....[/SIZE][SIZE=2] dawaj foty, bo jak nerwa złapię to nie wiem co zrobię :evil_lol:[/SIZE][/quote] Czyżby Menrzuś tak jak Żabulec też agresora załapał na wiosnę...? :evil_lol: oj epidemia się szerzy...:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Agniest']Czyżby Menrzuś tak jak Żabulec też agresora załapał na wiosnę...? :evil_lol: oj epidemia się szerzy...:evil_lol:[/quote] Czerwiec się zaczął, to wychodzi ze mnie zwierz :diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Agniest']Japuszkowa, musimy cuś zrobić, bo Menrzuś się już nudzi w naszym towarzystwie..... i modki zaczyna podrywać :placz:[/quote] No to szczekam na to co wykombinujecie :evil_lol:..... kombinerki słodkie :diabloti: Quote
apple Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Menrzuś']No to szczekam na to co wykombinujecie :evil_lol:..... kombinerki słodkie :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Lepiej żebyś nie wiedział:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Lepiej żebyś nie wiedział:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A po co mi ta wiedza - grunt, że efekt finalny zobaczę :p Quote
apple Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Menrzuś']A po co mi ta wiedza - grunt, że efekt finalny zobaczę :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to akurat nie jest pewne:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to akurat nie jest pewne:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aaaaa....to słaba kombinerka z Ciebie :eviltong: Zobaczę co Agniestka wymyśli :razz: Quote
apple Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaaa....to słaba kombinerka z Ciebie :eviltong: Zobaczę co Agniestka wymyśli :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co słaba......jaka słaba:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts