Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Łomot sprawić to każda umie :eviltong:

Prawda? Też mi się podobają :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale nie tak jak ja:diabloti:

Nooooo zahaczasz o Jacykowa:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale nie tak jak ja:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooo zahaczasz o Jacykowa:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
To ja se idę :bigcry:

Posted

[quote name='Menrzuś']To ja se idę :bigcry:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bądź mężczyzną...nie rycz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaa tam - pieprzyć to

:placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjjj jak ty mnie na litośc bierzesz wiesz ze ja mam słabość do płaczacych mężczyzn....no oćććc:calus:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Menrzusiu nie płacz proszę bo za tobą całe niebo się rozpłakało.....:cool3:
a ja chcę słoneczka ! ;)

mam dla was dobrą wiadomość: podłączyli mnie do netu !!!!!!!!! :multi: ......po czterech miesiącach oczekiwania....... prawdę mówiąc ciągle trudno mi w to uwierzyć..... a może ja się po prostu jeszcze nie obudziłam? :evil_lol:
idę na kawę - jak wrócę sprawdzę czy to był tylko sen :evil_lol:

buziaki :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']Menrzusiu nie płacz proszę bo za tobą całe niebo się rozpłakało.....:cool3:
a ja chcę słoneczka ! ;)

mam dla was dobrą wiadomość: podłączyli mnie do netu !!!!!!!!! :multi: ......po czterech miesiącach oczekiwania....... prawdę mówiąc ciągle trudno mi w to uwierzyć..... a może ja się po prostu jeszcze nie obudziłam? :evil_lol:

buziaki :loveu:[/quote]
Jak chcesz słoneczka, to musisz wpaść do mnie :razz:....ostatnio nie mogę się go jakoś pozbyć - ciągle świeci :lol:

To chyba prezent na Dzień Dziecka :evil_lol:

Witaaaaanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Agniest']Menrzusiu nie płacz proszę bo za tobą całe niebo się rozpłakało.....:cool3:
a ja chcę słoneczka ! ;)

buziaki :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ulala cierpliwość została nagrodzona:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ulala cierpliwość została nagrodzona:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a już chciałam rozwiazać umowę......
na szczęście należe do osób wyjątkowo cierpliwych ;)

Posted

[quote name='Agniest']a już chciałam rozwiazać umowę......
na szczęście należe do osób wyjątkowo cierpliwych ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No.....to fakt.....ja bym już kutwami ciepała na lewo i prawo.....:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

w sumie trzeba umiec uzewnętrzniać swoje emocje :evil_lol:

zanim powiem dobranoc słów kilka o suczydłach: Franciszki moje kochane ostatnio jakby grzeczniejsze są :evil_lol: ale być może dlatego, że bardziej zwracamy uwagę na to by eliminować sytuacje "stresujące" Żabulca.
Acha, dostały ostatnio nowe posłanka i myślę, że są zadowolone :evil_lol:

no coż, jutro trzeba się zwlec o 6.15, więc pozostaje mi chyba życzyć wam i sobie: słodkich snów ;)

Posted

[quote name='Agniest']w sumie trzeba umiec uzewnętrzniać swoje emocje :evil_lol:

zanim powiem dobranoc słów kilka o suczydłach: Franciszki moje kochane ostatnio jakby grzeczniejsze są :evil_lol: ale być może dlatego, że bardziej zwracamy uwagę na to by eliminować sytuacje "stresujące" Żabulca.

no coż, jutro trzeba się zwlec o 6.15, więc pozostaje mi chyba życzyć wam i sobie: słodkich snów ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobrej nocki tobie i tym franciszkom:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agniest']w sumie trzeba umiec uzewnętrzniać swoje emocje :evil_lol:

no coż, jutro trzeba się zwlec o 6.15, więc pozostaje mi chyba życzyć wam i sobie: słodkich snów ;)[/quote]
A teraz zdjęcia zapodaj, żeby potwierdzić to co mówisz :p

Doooobrej :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś'][SIZE=6]Agniestkaaaaaa.....[/SIZE][SIZE=2] dawaj foty, bo jak nerwa złapię to nie wiem co zrobię :evil_lol:[/SIZE][/quote]
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Menrzuś']uważaj bo Ci zaworki jeszcze puszczą :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jest to mozliwe jeśli nadal będziesz takiego groźnego udawał:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś'][SIZE=6]Agniestkaaaaaa.....[/SIZE][SIZE=2] dawaj foty, bo jak nerwa złapię to nie wiem co zrobię :evil_lol:[/SIZE][/quote]

Czyżby Menrzuś tak jak Żabulec też agresora załapał na wiosnę...? :evil_lol: oj epidemia się szerzy...:evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']Czyżby Menrzuś tak jak Żabulec też agresora załapał na wiosnę...? :evil_lol: oj epidemia się szerzy...:evil_lol:[/quote]
Czerwiec się zaczął, to wychodzi ze mnie zwierz :diabloti:

Posted

[quote name='Agniest']Japuszkowa, musimy cuś zrobić, bo Menrzuś się już nudzi w naszym towarzystwie..... i modki zaczyna podrywać :placz:[/quote]
No to szczekam na to co wykombinujecie :evil_lol:..... kombinerki słodkie :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to szczekam na to co wykombinujecie :evil_lol:..... kombinerki słodkie :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Lepiej żebyś nie wiedział:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Lepiej żebyś nie wiedział:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A po co mi ta wiedza - grunt, że efekt finalny zobaczę :p

Posted

[quote name='Menrzuś']A po co mi ta wiedza - grunt, że efekt finalny zobaczę :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to akurat nie jest pewne:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to akurat nie jest pewne:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Aaaaa....to słaba kombinerka z Ciebie :eviltong: Zobaczę co Agniestka wymyśli :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaa....to słaba kombinerka z Ciebie :eviltong: Zobaczę co Agniestka wymyśli :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co słaba......jaka słaba:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]