apple Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Menrzuś']No się zdecyduj, bo zrozumiałem, że na "nie chciał" jesteś na "tak" :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kombinator:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kombinator:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Logika to podstawa :eviltong::evil_lol: Quote
Agniest Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Menrzuś']No proszę - wystarczy tupnąć nogą, a od razu się znajdujesz :diabloti: A Żabulec już Betki nie podgryza? Słonecznego dzionka :loveu:[/quote] całą zimę spały razem......jak kochane siostrzyczki :evil_lol: ale z nadejściem wiosny niestety się pogorszyło...... Żabulec kilka razy rzucił się na Betę, i teraz znowu śpią osobno..... ale na spacerku w lesie Żabulec był grzeczny i spokojnie powąchał przypadkowego psiaka..... to duży postęp :evil_lol: Miłego dnia :multi: Quote
apple Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Menrzuś']Logika to podstawa :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zapomniałeś dodać - MĘSKA LOGIKA:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Agniest']całą zimę spały razem......jak kochane siostrzyczki :evil_lol: ale z nadejściem wiosny niestety się pogorszyło...... Żabulec kilka razy rzucił się na Betę, i teraz znowu śpią osobno..... ale na spacerku w lesie Żabulec był grzeczny i spokojnie powąchał przypadkowego psiaka..... to duży postęp :evil_lol: Miłego dnia :multi:[/quote] A to jeNdza :lol: Sylwa też się wita z obcymi psami, ale pod warunkiem, że nie szczekają na nią i nie robią jakiś podejrzanych min :evil_lol: No to masz trzy dni odpoczynku - wspaniałego weekendu :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zapomniałeś dodać - MĘSKA LOGIKA:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] No wiesz - leżącego nie dobijam :evil_lol: Quote
Agniest Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Cześć Słoneczka :multi: weekend był spacerkowo-rowerowo-leniuchowy :evil_lol: a i trochę było pluskania w wodzie u Japucha (tzn. na Sosinie) - właściwie pluskał się głównie Dominik - ja wystawiałam buźkę do słońca i moczyłam od czasu do czasu stopy :lol: ale rzeczywiście odpoczęłam ;) Miłego dnia ;) Quote
apple Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Menrzuś']No wiesz - leżącego nie dobijam :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oooooooo łaskawco:modla::modla::modla: Agniestko! Sosina o tej porze roku i w taką pogode jest tak przeludniona że ja nie mam nerwów tak przebywać........a szkoda bo mam blisko;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Agniest']Cześć Słoneczka :multi: weekend był spacerkowo-rowerowo-leniuchowy :evil_lol: a i trochę było pluskania w wodzie u Japucha (tzn. na Sosinie) - właściwie pluskał się głównie Dominik - ja wystawiałam buźkę do słońca i moczyłam od czasu do czasu stopy :lol: ale rzeczywiście odpoczęłam ;) Miłego dnia ;)[/quote] Nareszcie odmiana ;) Szkoda tylko, że w tym roku taki krótki ten "długi weekend" był, co? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oooooooo łaskawco:modla::modla::modla:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Agniestko! Sosina o tej porze roku i w taką pogode jest tak przeludniona że ja nie mam nerwów tak przebywać........a szkoda bo mam blisko;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Możesz już wstać :p.....................:diabloti: Ja też nie cierpię tłoku.....unikam go jak odcisków :shake: Quote
apple Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [quote name='Menrzuś']Możesz już wstać :p.....................:diabloti: Ja też nie cierpię tłoku.....unikam go jak odcisków :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O dzięki Ci bo już mi w krzyżu chrupało:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O dzięki Ci bo już mi w krzyżu chrupało:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Widzę, że zmogło Ciebie na dobrych kilka dni :glaszcze: Quote
apple Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Widzę, że zmogło Ciebie na dobrych kilka dni :glaszcze:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A to wszystko twoja wina:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A to wszystko twoja wina:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taaa...pewnie. Kobieta nabroi, a facet jest winny ..... ppppffffffffffff :eviltong: :evil_lol: Quote
apple Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaa...pewnie. Kobieta nabroi, a facet jest winny ..... ppppffffffffffff :eviltong: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No trudno! Taki już was ciężki los......nie marudź ino bier to na klate:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No trudno! Taki już was ciężki los......nie marudź ino bier to na klate:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A gdzie tu jest to równouprawnienie, o które tak walczycie :eviltong: Quote
apple Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Menrzuś']A gdzie tu jest to równouprawnienie, o które tak walczycie :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Równouprawnienie równouprawnieniem "ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie":p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 hej, hej :multi: co się stało Japuszko ? to tak ze starości cię połamało ? :evil_lol: :evil_lol: Ja już strasznie wiekowa się stałam........hmmmm.........ale jakoś tego nie czuję :evil_lol: a Żabulec szaleje - już kilka razy pogryzła Betkę........:shake:...... zauważyłam, że agresulec budzi się w niej na wiosnę.......no cóż........ Buziaki dla wszystkich ;) Quote
apple Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Agniest']hej, hej :multi: co się stało Japuszko ? to tak ze starości cię połamało ? :evil_lol: :evil_lol: Ja już strasznie wiekowa się stałam........hmmmm.........ale jakoś tego nie czuję :evil_lol: a Żabulec szaleje - już kilka razy pogryzła Betkę........:shake:...... zauważyłam, że agresulec budzi się w niej na wiosnę.......no cóż........ Buziaki dla wszystkich ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano starość nie radość:evil_lol: to może zakładaj jej kaganiec?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Równouprawnienie równouprawnieniem "ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie":p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] "Machlaczysz jak u nas nawozami" :p :diabloti: Quote
Menrzuś Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Agniest']hej, hej :multi: co się stało Japuszko ? to tak ze starości cię połamało ? :evil_lol: :evil_lol: Ja już strasznie wiekowa się stałam........hmmmm.........ale jakoś tego nie czuję :evil_lol: a Żabulec szaleje - już kilka razy pogryzła Betkę........:shake:...... zauważyłam, że agresulec budzi się w niej na wiosnę.......no cóż........ Buziaki dla wszystkich ;)[/quote] Buziaki buziakami, ale gdzie foty? :crazyeye: :loveu: Quote
apple Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 [quote name='Menrzuś']"Machlaczysz jak u nas nawozami" :p :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ze ja?:mad: nastaw doopalona to ja Ci pokażę jak machlacze:mad: :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ze ja?:mad: nastaw doopalona to ja Ci pokażę jak machlacze:mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No widzisz - zostały Ci tylko siłowe argumenty :eviltong: :cunao: Quote
apple Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Menrzuś']No widzisz - zostały Ci tylko siłowe argumenty :eviltong: :cunao:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uważaj....ja jestem king bruce lee karate miszcz:mad: Hmmmm całkiem do twarzy ci w tych baletkach:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uważaj....ja jestem king bruce lee karate miszcz:mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmm całkiem do twarzy ci w tych baletkach:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Łomot sprawić to każda umie :eviltong: Prawda? Też mi się podobają :diabloti: Quote
Recommended Posts