apple Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Agniest']Ja też nie mogłam na początku w to uwierzyć...... jakbym się w czasie cofnęła :evil_lol: :evil_lol:.... a do Katowic mam tylko 30 km.....:roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmm ja na twoim miejscu to bym tam w tej TPSA zrobiła taką awanturę, ze by tam w powietrzu fruwali, a nie którzy to by w tym locie z głodu pozdychali:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O matko...Aga przeca ty nie mieszkasz na końcu świata......tam z reszta mieszka Menrzus:evil_lol: ale on ma net:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bez przesady - u mnie to się świat zaczyna :eviltong::p Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Bez przesady - u mnie to się świat zaczyna :eviltong::p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobra dobra, nie dość że na samym dole jesteś to jeszcze nie ma gdzie dalej iś bo tylko wooooda i wooda:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dobra dobra, nie dość że na samym dole jesteś to jeszcze nie ma gdzie dalej iś bo tylko wooooda i wooda:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Popatrz na mapę - jestem na samej górze :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Popatrz na mapę - jestem na samej górze :eviltong::evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobra dobra, mapy to my sie nie czepiajmy bo jak ja odwrócę to będziesz na dole......NA STAN FAKTYCZNY SIĘ PATRZY:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dobra dobra, mapy to my sie nie czepiajmy bo jak ja odwrócę to będziesz na dole......NA STAN FAKTYCZNY SIĘ PATRZY:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tobie to chyba marzenia senne przeciągnęły się też i na real :evil_lol: Jak tu tylko woda i woda, to co tak Ciebie tutaj latem ciągnie.....co? :razz: Quote
Agniest Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jakto co: rozgrzany piasek i te tłumy spoconych tłuściochów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wodę to my mamy z Japuchem pod nosem (Sosina) i jest o wiele cieplejsza :eviltong: Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Menrzuś']Tobie to chyba marzenia senne przeciągnęły się też i na real :evil_lol: Jak tu tylko woda i woda, to co tak Ciebie tutaj latem ciągnie.....co? :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=DarkGreen][B]No jak to co? Morze, klimat, piaseczek, spocone tłuściochy (jak to pięknie powiedziała Agniestka) no i nabzdyczeni miejscowi:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Agniest']Jakto co: rozgrzany piasek i te tłumy spoconych tłuściochów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wodę to my mamy z Japuchem pod nosem (Sosina) i jest o wiele cieplejsza :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oooooo otóż to..........i osrodek wypoczynkowy nad Sosinką tez mamy....tylko mamy tez jeden mankament...w sezonie nie wchodzę do wody:shake: Ehhhhh wtedy to już nie woda a gęsta zupa:evil_lol: Ale przed sezonem......jak się przez zime przefiltruje to malinka:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 no proszę wy w tym mieście to wszystko macie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Agniest']Jakto co: rozgrzany piasek i te tłumy spoconych tłuściochów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wodę to my mamy z Japuchem pod nosem (Sosina) i jest o wiele cieplejsza :eviltong:[/quote] I właśnie ja dlatego w lato stąd zmykam :p....te dwa miesiące to horror - może też dlatego nie cierpię lata :shake: Quote
Menrzuś Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='credita']no proszę wy w tym mieście to wszystko macie :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Nawet bankomat jest :diabloti: Ale tak poważniej, to tęskni mi się do życia w małej mieścińce :roll: Quote
apple Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Nawet bankomat jest :diabloti: Ale tak poważniej, to tęskni mi się do życia w małej mieścińce :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No i nawet Biedronkę mamy- HA:evil_lol: Dowciapniś:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No i nawet Biedronkę mamy- HA:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dowciapniś:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Wooooow.....to już całe Centrum Handlowe :evil_lol: Agniestkowy Żabulec :multi: [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/2899/s5002827.jpg[/IMG] Quote
apple Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Wooooow.....to już całe Centrum Handlowe :evil_lol: Agniestkowy Żabulec :multi: [/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ba! Mówiłam przecież że to żadna prowincja czy pipidówka:p Zabulec siwiutki ale cuuuudny:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 no wypraszam sobie biedronkę to my też mamy :eviltong: 5km od domu ;) Quote
credita Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 przyjmij życzenia babo kochana od drugiej baby z samego rana niech twój dzień cały będzie radosny trzymaj się babo ,aby do wiosny ;) miłego świętowania Agniestko :Rose: Quote
Agniest Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dziękuję wszystkim za piękne życzenia :loveu: Dzień kobiet kojarzy mi sięz nadejściem wiosny.....a tu wiosny nadal nie widać.....zapomniała o nas ? :roll: wiosenko przyjdź do nas !!! :multi: :multi: :multi: Netu też nadal nie ma..........moja cierpliwość zostaje wystawiona na ogromna próbę :mad: ale jeszcze trochę poczekam....... Buziaki :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Agniest']Dziękuję wszystkim za piękne życzenia :loveu: Dzień kobiet kojarzy mi sięz nadejściem wiosny.....a tu wiosny nadal nie widać.....zapomniała o nas ? :roll: wiosenko przyjdź do nas !!! :multi: :multi: :multi: Netu też nadal nie ma..........moja cierpliwość zostaje wystawiona na ogromna próbę :mad: ale jeszcze trochę poczekam....... Buziaki :loveu:[/quote] Ja mam inne skojarzenia - w marcu jak w garncu :evil_lol: Im bliżej do odjazdu pociągu, tym bardziej podróżny jest zniecierpliwiony - wiosna przyjdzie ;) Quote
Menrzuś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='credita']no niech już przyjdzie ta wiosna ;)[/quote] Przyjdzie - spoko ;).....ja to mam nadzieję, że szybciej będą fotki boksiowych dziewczynek :evil_lol: Quote
apple Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj Agniestko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Przyjdzie - spoko ;).....ja to mam nadzieję, że szybciej będą fotki boksiowych dziewczynek :evil_lol:[/quote] szybciej od wiosny??????? :cool3: :evil_lol: (myslałam, że mnie znasz :evil_lol:) no to sobie na tą wiosnę poczekamy........ :evil_lol: :evil_lol: próbowałam coś napisać w tygodniu, ale mnie dwa razy nie wpuściło..... więc pozostaje mi dzisiaj życzyć wam miłego weekendu :multi: a....i jeszcze muszę wam powiedzieć, że w przyszłym tygodniu mnie nie będzie - lecę w delegację do Kijowa.....i bardzo się boję :roll: bo wstyd się przyznać, ale pierwszy raz polecę samolotem...:oops: i w ogóle boję się wszystkiego, bo to dla mnie duże wyzwanie...... trzymajcie kciuki. Buziaki ;) Quote
apple Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Agniest']szybciej od wiosny??????? :cool3: :evil_lol: (myslałam, że mnie znasz :evil_lol:) no to sobie na tą wiosnę poczekamy........ :evil_lol: :evil_lol: próbowałam coś napisać w tygodniu, ale mnie dwa razy nie wpuściło..... więc pozostaje mi dzisiaj życzyć wam miłego weekendu :multi: a....i jeszcze muszę wam powiedzieć, że w przyszłym tygodniu mnie nie będzie - lecę w delegację do Kijowa.....i bardzo się boję :roll: bo wstyd się przyznać, ale pierwszy raz polecę samolotem...:oops: i w ogóle boję się wszystkiego, bo to dla mnie duże wyzwanie...... trzymajcie kciuki. Buziaki ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]n[/B][B]a pewno dasz rade...a samolotów sie nie bój.....dobrze będzie;) Ja jak leciałam pierwszy raz to nie miałam czasu się bać....tak było pieknie za oknem:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Agniest']szybciej od wiosny??????? :cool3: :evil_lol: (myslałam, że mnie znasz :evil_lol:) no to sobie na tą wiosnę poczekamy........ :evil_lol: :evil_lol: próbowałam coś napisać w tygodniu, ale mnie dwa razy nie wpuściło..... więc pozostaje mi dzisiaj życzyć wam miłego weekendu :multi: a....i jeszcze muszę wam powiedzieć, że w przyszłym tygodniu mnie nie będzie - lecę w delegację do Kijowa.....i bardzo się boję :roll: bo wstyd się przyznać, ale pierwszy raz polecę samolotem...:oops: i w ogóle boję się wszystkiego, bo to dla mnie duże wyzwanie...... trzymajcie kciuki. Buziaki ;)[/quote] Taaaa.....jeszcze letnich fotek nie dałaś :eviltong::evil_lol: Ja Ci mówię - spisz testament :evil_lol: Na pierwszy lot dobrze się zaopatrzyć w specjalną bieliznę :diabloti: Kciuki trzymane są.....i do sklikania się :hand: Quote
Recommended Posts