Agniest Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Menrzuś']A czy przypadkiem teraz siniaków na poopie nie leczysz? :evil_lol: Witanko zaginiona :multi::loveu:[/quote] nieeee, Jabłuszka były wyściełane czymś gąbczastym :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Agniest']nieeee, Jabłuszka były wyściełane czymś gąbczastym :evil_lol:[/quote] Łeeeeeeeeeee.....to miałaś jakąś VIPowską wersję :evil_lol: Quote
Agniest Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 a jakże ! :evil_lol: moją stara poooopcię na goły plastik sadzać ? :crazyeye: nieeeee.... :evil_lol: a i filmik nakręciłam z suczydłami - może jutro podeślę ;) Quote
Menrzuś Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Agniest']a jakże ! :evil_lol: moją stara poooopcię na goły plastik sadzać ? :crazyeye: nieeeee.... :evil_lol: a i filmik nakręciłam z suczydłami - może jutro podeślę ;)[/quote] Księżniczka na groszku :diabloti: Noooooooo......nareszcie filmik :sweetCyb: (fotki też są?:razz:) Quote
Agniest Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Słodziutko was pozdrawiam w ten pączkowy dzionek :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Agniest']Słodziutko was pozdrawiam w ten pączkowy dzionek :loveu:[/quote] To jutro to była podpucha....prawda? :roll: Zapączkuj się tak, żeby na cały rok starczyło :multi::loveu: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie słuchaj GO! NIE JEDZ PĄKÓW sztrajkuj ze mną:cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie słuchaj GO! NIE JEDZ PĄKÓW sztrajkuj ze mną:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kiedy Agniestka jest taka cieniutka. Czekała cały rok, by trochę przybrać na wadze, a Ty Jej zabraniasz :shake:......nieładnie :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Kiedy Agniestka jest taka cieniutka. Czekała cały rok, by trochę przybrać na wadze, a Ty Jej zabraniasz :shake:......nieładnie :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie zabraniam.....szukam sprzymierzeńców od kiedy się na ,mnie wypiąłeś[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie zabraniam.....szukam sprzymierzeńców od kiedy się na ,mnie wypiąłeś[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol:[/quote] Wypiąłem się, żebyś widziała jaką zgrabną mam :diabloti: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Wypiąłem się, żebyś widziała jaką zgrabną mam :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pffffffffffffffffff............................wypchaj się:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pffffffffffffffffff............................wypchaj się:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No sooooo? Udała mi się :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']No sooooo? Udała mi się :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Phhhiiiii......jeszcze sobie nie swoje zasługi przypisuje:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Phhhiiiii......jeszcze sobie nie swoje zasługi przypisuje:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Zaraz, zaraz......jak któraś z Was ma ładne przody, to od razu ma dekolt do pępka. Jak ładne nogi, to zaraz miniówa. Ładna poopa - stringi. Więc mi tu podskakuj :eviltong: :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Zaraz, zaraz......jak któraś z Was ma ładne przody, to od razu ma dekolt do pępka. Jak ładne nogi, to zaraz miniówa. Ładna poopa - stringi. Więc mi tu podskakuj :eviltong: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ALE TY JESTEŚ RASOWY FACET! phhhhhiiii.....nie przesadzaj!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ALE TY JESTEŚ RASOWY FACET![/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]phhhhhiiii.....nie przesadzaj!:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No maaaaaasz......żaden tam kundel :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']No maaaaaasz......żaden tam kundel :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poka papióry:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Poka papióry:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] mam tatuaż w uchu :eviltong: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']mam tatuaż w uchu :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Muszę to zobaczyć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Muszę to zobaczyć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co Ty - z TOZu? :crazyeye::eviltong: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']A co Ty - z TOZu? :crazyeye::eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak!:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tak!:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [SIZE=5]Papiery pokazać mi tu :diabloti:[/SIZE] Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś'][SIZE=5]Papiery pokazać mi tu :diabloti:[/SIZE][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ty co jakaś kontrol cy cUś?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty co jakaś kontrol cy cUś?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ty chciałaś moje - to pokazuj swoje :diabloti: Quote
apple Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty chciałaś moje - to pokazuj swoje :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie ma tak.......kobieta musi mieć troszkę tajemniczości:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts