apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Allle fajnie:loveu: [url]http://img299.imageshack.us/img299/7301/s5002368abn5.jpg[/url] [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']nie to chyba nie Agniestka na tym zdjęciu:cool3: aczkolwiek naprawdę wierz mi że wygląda jak nastolatka :fadein:[/quote] Agniestka coś o siostrze wspominała - może to Ona? :razz: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']wiesz co całkiem możliwe :p[/quote] To raczej Ty więcej wiesz.....widziałyście sie przecież. Ja tu na północy jestem z dala od wszystkich :placz: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']no ciebie to na koniec świata też musiało wywiać :evil_lol:[/quote] Eeeeech....nic nie mów. Żeby nie Aga to byłbym tu sam jak palec :placz: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']czyli nie jest tak żle :lol:[/quote] ....ale mimo wszysto brak czegoś :roll: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 czasem tak bywa , ja tak naprawdę też mam wszystkich daleko ;) Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no ,ale nic się na to nie poradzi, pewnie zapracowana ;) Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']czasem tak bywa , ja tak naprawdę też mam wszystkich daleko ;)[/quote] A tu jeszcze gospodyni wpada raz na tydzień :placz::placz: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 tylko samych dobrych :sleep2::sleep2::sleep2::sleep2::sleep2: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']no ,ale nic się na to nie poradzi, pewnie zapracowana ;)[/quote] No to Jej też dobrych snów :loveu: Quote
Agniest Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 cześć Słoneczka :multi: no niestety...... zapracowana....:shake: a od jutra: słomiana wdowa (czy jak to się tam nazywa) :evil_lol: bo moi mężczyżni wyjeżdzają na ferie w góry..... a ja z suczydłami zostaję - trzy baby same w domu :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Agniest']cześć Słoneczka :multi: no niestety...... zapracowana....:shake: a od jutra: słomiana wdowa (czy jak to się tam nazywa) :evil_lol: bo moi mężczyżni wyjeżdzają na ferie w góry..... a ja z suczydłami zostaję - trzy baby same w domu :evil_lol:[/quote] Odpoczniesz sobie trochę......poopa w fotel, nogi na pufa i luuuuuuuzik :evil_lol: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Agniest']cześć Słoneczka :multi: no niestety...... zapracowana....:shake: a od jutra: słomiana wdowa (czy jak to się tam nazywa) :evil_lol: bo moi mężczyżni wyjeżdzają na ferie w góry..... a ja z suczydłami zostaję - trzy baby same w domu :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ochhhh ale masz fajnie...zorganizuj sobie fajny domowy relaksik, winko.wanna, piana, świczuszki...ehhhh się rozmarzyłam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ochhhh ale masz fajnie...zorganizuj sobie fajny domowy relaksik, winko.wanna, piana, świczuszki...ehhhh się rozmarzyłam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dobra, dobra....Ty masz teraz dwa tygodnie na poranną piankę :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra....Ty masz teraz dwa tygodnie na poranną piankę :eviltong::evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]taaaa też mi relaksik jak cię Ala podglada:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaa też mi relaksik jak cię Ala podglada:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] .... w końcu jednak kiedyś tam zaśnie :evil_lol: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś'].... w końcu jednak kiedyś tam zaśnie :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]jak zaśnie to obiad będę klecić..........muszę jak śpi bo ostatnio białą bronią się interesuje i zamierza na moja skórkową kanapę:evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jak zaśnie to obiad będę klecić..........muszę jak śpi bo ostatnio białą bronią się interesuje i zamierza na moja skórkową kanapę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] To jak zaśnie, to nastawiasz zupkę i hop w piankę :multi::evil_lol: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']To jak zaśnie, to nastawiasz zupkę i hop w piankę :multi::evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aaaaa zapomniałam ci powiedzieć najważniejszego...hop w piankę jest w moim przypadku nie wykonalne:shake: mam bowiem wannę w wersji mini:roll::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aaaaa zapomniałam ci powiedzieć najważniejszego...hop w piankę jest w moim przypadku nie wykonalne:shake: mam bowiem wannę w wersji mini:roll::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Same przeciwności widzisz :shake:......kreatywną bądź :evil_lol: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Same przeciwności widzisz :shake:......kreatywną bądź :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że co że nogi za uszy mam założyć czy jak:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że co że nogi za uszy mam założyć czy jak:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja tam na jodze się nie znam :shake: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja tam na jodze się nie znam :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale na kreatywności jak najbardziej..słucham kreatywnych propozycji:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale na kreatywności jak najbardziej..słucham kreatywnych propozycji:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ooooooo nie.....to się tylko na PW nadaje :evil_lol: Quote
Recommended Posts