Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='credita']nie to chyba nie Agniestka na tym zdjęciu:cool3: aczkolwiek naprawdę wierz mi że wygląda jak nastolatka :fadein:[/quote]
Agniestka coś o siostrze wspominała - może to Ona? :razz:

Posted

[quote name='credita']wiesz co całkiem możliwe :p[/quote]
To raczej Ty więcej wiesz.....widziałyście sie przecież. Ja tu na północy jestem z dala od wszystkich :placz:

Posted

cześć Słoneczka :multi:

no niestety...... zapracowana....:shake:

a od jutra: słomiana wdowa (czy jak to się tam nazywa) :evil_lol: bo moi mężczyżni wyjeżdzają na ferie w góry..... a ja z suczydłami zostaję - trzy baby same w domu :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']cześć Słoneczka :multi:

a od jutra: słomiana wdowa (czy jak to się tam nazywa) :evil_lol: bo moi mężczyżni wyjeżdzają na ferie w góry..... a ja z suczydłami zostaję - trzy baby same w domu :evil_lol:[/quote]
Odpoczniesz sobie trochę......poopa w fotel, nogi na pufa i luuuuuuuzik :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']cześć Słoneczka :multi:

a od jutra: słomiana wdowa (czy jak to się tam nazywa) :evil_lol: bo moi mężczyżni wyjeżdzają na ferie w góry..... a ja z suczydłami zostaję - trzy baby same w domu :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ochhhh ale masz fajnie...zorganizuj sobie fajny domowy relaksik, winko.wanna, piana, świczuszki...ehhhh się rozmarzyłam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ochhhh ale masz fajnie...zorganizuj sobie fajny domowy relaksik, winko.wanna, piana, świczuszki...ehhhh się rozmarzyłam:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dobra, dobra....Ty masz teraz dwa tygodnie na poranną piankę :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra, dobra....Ty masz teraz dwa tygodnie na poranną piankę :eviltong::evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]taaaa też mi relaksik jak cię Ala podglada:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaa też mi relaksik jak cię Ala podglada:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
.... w końcu jednak kiedyś tam zaśnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś'].... w końcu jednak kiedyś tam zaśnie :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]jak zaśnie to obiad będę klecić..........muszę jak śpi bo ostatnio białą bronią się interesuje i zamierza na moja skórkową kanapę:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jak zaśnie to obiad będę klecić..........muszę jak śpi bo ostatnio białą bronią się interesuje i zamierza na moja skórkową kanapę:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
To jak zaśnie, to nastawiasz zupkę i hop w piankę :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']To jak zaśnie, to nastawiasz zupkę i hop w piankę :multi::evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]aaaaa zapomniałam ci powiedzieć najważniejszego...hop w piankę jest w moim przypadku nie wykonalne:shake: mam bowiem wannę w wersji mini:roll::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]aaaaa zapomniałam ci powiedzieć najważniejszego...hop w piankę jest w moim przypadku nie wykonalne:shake: mam bowiem wannę w wersji mini:roll::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Same przeciwności widzisz :shake:......kreatywną bądź :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Same przeciwności widzisz :shake:......kreatywną bądź :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że co że nogi za uszy mam założyć czy jak:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że co że nogi za uszy mam założyć czy jak:hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja tam na jodze się nie znam :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja tam na jodze się nie znam :shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale na kreatywności jak najbardziej..słucham kreatywnych propozycji:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale na kreatywności jak najbardziej..słucham kreatywnych propozycji:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ooooooo nie.....to się tylko na PW nadaje :evil_lol: