Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']Bardzo dziękuję Apelko :loveu:

Obiecałam sobie, że w nowym roku będę się starała spędzać z wami więcej czasu....... tymczasem dostałam nowe zadania i teraz jest jeszcze gorzej z czasem........płakać mi się chce.....:shake:

Buziaki dla was wszystkich ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Agniestko!

Tym bardziej doceniamy że jesteś! Super!!!:multi:
Powiedz szybko co u ciebie?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agniest']Bardzo dziękuję Apelko :loveu:

Obiecałam sobie, że w nowym roku będę się starała spędzać z wami więcej czasu....... tymczasem dostałam nowe zadania i teraz jest jeszcze gorzej z czasem........płakać mi się chce.....:shake:

Buziaki dla was wszystkich ;)[/quote]
No to nam się dziewczyna zaryrała :shake:......eeeeech

Trzymaj się....i czasami kliknij słówko :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']klikam słówko ;)

buziakam was mocno i życzę miłego weekendu :loveu:

i jeszcze szybkie info: wszystko u nas OK, suczydła czują się dobrze, ale dużo śpią....ze względu na pogodę chyba.....Żabulec jakoś dziwnie ostatnio dużo pije....nie wiem .... może jestem przewrażliwiona, ze względu na Betę - ona też tak dużo piła, gdy zakażenie dostało się do nerek......a ja się nie zoriętowałam wtedy....
może rzeczywiście panikuję.....

pa :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pewnie panikujesz;) -Ale nie zaszkodzi sprawdzić....może wizyta u weta?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

klikam słówko ;)

i jeszcze szybkie info: wszystko u nas OK, suczydła czują się dobrze, ale dużo śpią....ze względu na pogodę chyba.....Żabulec jakoś dziwnie ostatnio dużo pije....nie wiem .... może jestem przewrażliwiona, ze względu na Betę - ona też tak dużo piła, gdy zakażenie dostało się do nerek......a ja się nie zoriętowałam wtedy....

pa :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']klikam słówko ;)

pa :loveu:[/quote]
Cmokam Ciebie jeszcze mocniej :lol:

Znając siebie, to bym już był u wetki.....ale to znając siebie. Może sucho masz w domu.

Miłego weekendowania :multi::loveu:

Posted

doberek :multi:

weekendowanie odbyło się w łóżku z zapasem chusteczek :evil_lol:.....a tak mi było żal tego pięknego słoneczka w niedzielę.....tzn. żal, że się nie wybraliśmy na spacer.
Trochę mi już lepiej, ale z nosa nadal cieknie :evil_lol:

miłego dzionka ;)

Posted

[quote name='Agniest']doberek :multi:

weekendowanie odbyło się w łóżku z zapasem chusteczek :evil_lol:.....a tak mi było żal tego pięknego słoneczka w niedzielę.....tzn. żal, że się nie wybraliśmy na spacer.
Trochę mi już lepiej, ale z nosa nadal cieknie :evil_lol:

miłego dzionka ;)[/quote]
A my śmigaliśmy po lesie aż miło :evil_lol: Gacor po przymusowym "niebycie" w lesie, ganiał jak gepard :evil_lol:

Zdrowiej tam szybko :loveu:

Posted

Dzięki :loveu:

ale nadal mnie trzyma..... do pracy trzeba chodzić, ale jak wracam do domu to od razu do łóżeczka....:shake:

wam też dużo zdrówka życzę ;) i miłego weekendu :loveu:

Posted

[quote name='Agniest']Dzięki :loveu:

ale nadal mnie trzyma..... do pracy trzeba chodzić, ale jak wracam do domu to od razu do łóżeczka....:shake:

wam też dużo zdrówka życzę ;) i miłego weekendu :loveu:[/quote]
Te dwa dni Ci się przydadzą - kuruj się dziewczyno :loveu: a całą robotę zwalaj na TZta :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']Dzięki :loveu:

wam też dużo zdrówka życzę ;) i miłego weekendu :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja będę nudna do porzyg.......zwymiotowania:evil_lol:...... ZAPRAWDĘ POWIADAM CI -CZOSNEK!!![/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Agniest']było wszystko: i czosnek, i miód, i malinki, i raz mi siostra herbatki z rumem zrobiła......:evil_lol:..... i chyba pomogło :evil_lol: bo już mi lepiej.[/quote]
Ja od 13tu lat jak tylko katar miałem to zażywałem Sudafed i zawsze mi pomagało, a jak nie miałem tego to maść wietnamską bezpośrednio do nosa - idealna sprawa :p

Dobrze, że już po wszystkim :multi:

Miłego dzionka :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja od 13tu lat jak tylko katar miałem to zażywałem Sudafed i zawsze mi pomagało, a jak nie miałem tego to maść wietnamską bezpośrednio do nosa - idealna sprawa :p

Dobrze, że już po wszystkim :multi:

Miłego dzionka :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mój tesciu to psika do nosa dezodorantem:evil_lol:

Ale on jest inny:diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

a ja żeby nie chorować każdy dzień rano nawet w śnieg idę do kojca Yety w sandałach i na krótki rękaw grypa mnie się nie łapie,oczywiście trwa to ok 1minuty bo tylko daję jej miskę z jedzeniem i wody nalewam do drugiej :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mój tesciu to psika do nosa dezodorantem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale on jest inny:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Może przesuwając z jednej pachy do drugiej nie wyłącza psikacza? :roll:

Posted

[quote name='credita']a ja żeby nie chorować każdy dzień rano nawet w śnieg idę do kojca Yety w sandałach i na krótki rękaw grypa mnie się nie łapie,oczywiście trwa to ok 1minuty bo tylko daję jej miskę z jedzeniem i wody nalewam do drugiej :evil_lol:[/quote]
Ale jakby Ciebie ta grypa złapała (tfu, tfu, tfu), to będziesz wiedziała przynajmniej dlaczego :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Może przesuwając z jednej pachy do drugiej nie wyłącza psikacza? :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie! Wkłada końcówkę do nosa......i wali ile wlezie:roll:....ale mówię ON JEST INNY:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie! Wkłada końcówkę do nosa......i wali ile wlezie:roll:....ale mówię ON JEST INNY:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Aaaaa to już wiem - w ten sposób się zwalcza owłosienie nosowe :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaa to już wiem - w ten sposób się zwalcza owłosienie nosowe :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaa i zatruwa mózg...a potem są efekty:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaaaaa i zatruwa mózg...a potem są efekty:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To zamień ten dezodoro na sztyfta ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']To zamień ten dezodoro na sztyfta ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jemu się nie poci....on nie używa mógu:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jemu się nie poci....on nie używa mógu:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Taaaaaa.......ciepły styczeń mamy w tym roku, nieprawdaż? :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaaa.......ciepły styczeń mamy w tym roku, nieprawdaż? :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czyżbyś nie chciał się wgłębiać w temat:razz::diabloti: W sumie to fakt...nie ma o czym gadać:roll:

Taaaaa styczeń wyjątkowo cipeły.......u mnie plus 10:roll:[/B][/COLOR][/FONT]