apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Agniest']Bardzo dziękuję Apelko :loveu: Obiecałam sobie, że w nowym roku będę się starała spędzać z wami więcej czasu....... tymczasem dostałam nowe zadania i teraz jest jeszcze gorzej z czasem........płakać mi się chce.....:shake: Buziaki dla was wszystkich ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Agniestko! Tym bardziej doceniamy że jesteś! Super!!!:multi: Powiedz szybko co u ciebie?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='Agniest']Bardzo dziękuję Apelko :loveu: Obiecałam sobie, że w nowym roku będę się starała spędzać z wami więcej czasu....... tymczasem dostałam nowe zadania i teraz jest jeszcze gorzej z czasem........płakać mi się chce.....:shake: Buziaki dla was wszystkich ;)[/quote] No to nam się dziewczyna zaryrała :shake:......eeeeech Trzymaj się....i czasami kliknij słówko :loveu: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Agniest']klikam słówko ;) buziakam was mocno i życzę miłego weekendu :loveu: i jeszcze szybkie info: wszystko u nas OK, suczydła czują się dobrze, ale dużo śpią....ze względu na pogodę chyba.....Żabulec jakoś dziwnie ostatnio dużo pije....nie wiem .... może jestem przewrażliwiona, ze względu na Betę - ona też tak dużo piła, gdy zakażenie dostało się do nerek......a ja się nie zoriętowałam wtedy.... może rzeczywiście panikuję..... pa :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pewnie panikujesz;) -Ale nie zaszkodzi sprawdzić....może wizyta u weta?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 klikam słówko ;) buziakam was mocno i życzę miłego weekendu :loveu: i jeszcze szybkie info: wszystko u nas OK, suczydła czują się dobrze, ale dużo śpią....ze względu na pogodę chyba.....Żabulec jakoś dziwnie ostatnio dużo pije....nie wiem .... może jestem przewrażliwiona, ze względu na Betę - ona też tak dużo piła, gdy zakażenie dostało się do nerek......a ja się nie zoriętowałam wtedy.... może rzeczywiście panikuję..... pa :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Agniest']klikam słówko ;) buziakam was mocno i życzę miłego weekendu :loveu: i jeszcze szybkie info: wszystko u nas OK, suczydła czują się dobrze, ale dużo śpią....ze względu na pogodę chyba.....Żabulec jakoś dziwnie ostatnio dużo pije....nie wiem .... może jestem przewrażliwiona, ze względu na Betę - ona też tak dużo piła, gdy zakażenie dostało się do nerek......a ja się nie zoriętowałam wtedy.... może rzeczywiście panikuję..... pa :loveu:[/quote] Cmokam Ciebie jeszcze mocniej :lol: Znając siebie, to bym już był u wetki.....ale to znając siebie. Może sucho masz w domu. Miłego weekendowania :multi::loveu: Quote
Agniest Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 doberek :multi: weekendowanie odbyło się w łóżku z zapasem chusteczek :evil_lol:.....a tak mi było żal tego pięknego słoneczka w niedzielę.....tzn. żal, że się nie wybraliśmy na spacer. Trochę mi już lepiej, ale z nosa nadal cieknie :evil_lol: miłego dzionka ;) Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Agniest']doberek :multi: weekendowanie odbyło się w łóżku z zapasem chusteczek :evil_lol:.....a tak mi było żal tego pięknego słoneczka w niedzielę.....tzn. żal, że się nie wybraliśmy na spacer. Trochę mi już lepiej, ale z nosa nadal cieknie :evil_lol: miłego dzionka ;)[/quote] A my śmigaliśmy po lesie aż miło :evil_lol: Gacor po przymusowym "niebycie" w lesie, ganiał jak gepard :evil_lol: Zdrowiej tam szybko :loveu: Quote
credita Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 no ciotka zdrowia życzę ! ale taka pogoda to u nas ma być jeszcze tydzień więc jeszcze spacer zaliczysz;) Quote
Agniest Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dzięki :loveu: ale nadal mnie trzyma..... do pracy trzeba chodzić, ale jak wracam do domu to od razu do łóżeczka....:shake: wam też dużo zdrówka życzę ;) i miłego weekendu :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Agniest']Dzięki :loveu: ale nadal mnie trzyma..... do pracy trzeba chodzić, ale jak wracam do domu to od razu do łóżeczka....:shake: wam też dużo zdrówka życzę ;) i miłego weekendu :loveu:[/quote] Te dwa dni Ci się przydadzą - kuruj się dziewczyno :loveu: a całą robotę zwalaj na TZta :evil_lol: Quote
credita Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 no wygrzej się polecam herbatkę z prądem i łóżeczko :evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Agniest']Dzięki :loveu: ale nadal mnie trzyma..... do pracy trzeba chodzić, ale jak wracam do domu to od razu do łóżeczka....:shake: wam też dużo zdrówka życzę ;) i miłego weekendu :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja będę nudna do porzyg.......zwymiotowania:evil_lol:...... ZAPRAWDĘ POWIADAM CI -CZOSNEK!!![/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 było wszystko: i czosnek, i miód, i malinki, i raz mi siostra herbatki z rumem zrobiła......:evil_lol:..... i chyba pomogło :evil_lol: bo już mi lepiej. Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Agniest']było wszystko: i czosnek, i miód, i malinki, i raz mi siostra herbatki z rumem zrobiła......:evil_lol:..... i chyba pomogło :evil_lol: bo już mi lepiej.[/quote] Ja od 13tu lat jak tylko katar miałem to zażywałem Sudafed i zawsze mi pomagało, a jak nie miałem tego to maść wietnamską bezpośrednio do nosa - idealna sprawa :p Dobrze, że już po wszystkim :multi: Miłego dzionka :loveu: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja od 13tu lat jak tylko katar miałem to zażywałem Sudafed i zawsze mi pomagało, a jak nie miałem tego to maść wietnamską bezpośrednio do nosa - idealna sprawa :p Dobrze, że już po wszystkim :multi: Miłego dzionka :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Mój tesciu to psika do nosa dezodorantem:evil_lol: Ale on jest inny:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 a ja żeby nie chorować każdy dzień rano nawet w śnieg idę do kojca Yety w sandałach i na krótki rękaw grypa mnie się nie łapie,oczywiście trwa to ok 1minuty bo tylko daję jej miskę z jedzeniem i wody nalewam do drugiej :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Mój tesciu to psika do nosa dezodorantem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale on jest inny:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Może przesuwając z jednej pachy do drugiej nie wyłącza psikacza? :roll: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='credita']a ja żeby nie chorować każdy dzień rano nawet w śnieg idę do kojca Yety w sandałach i na krótki rękaw grypa mnie się nie łapie,oczywiście trwa to ok 1minuty bo tylko daję jej miskę z jedzeniem i wody nalewam do drugiej :evil_lol:[/quote] Ale jakby Ciebie ta grypa złapała (tfu, tfu, tfu), to będziesz wiedziała przynajmniej dlaczego :eviltong: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Może przesuwając z jednej pachy do drugiej nie wyłącza psikacza? :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie! Wkłada końcówkę do nosa......i wali ile wlezie:roll:....ale mówię ON JEST INNY:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie! Wkłada końcówkę do nosa......i wali ile wlezie:roll:....ale mówię ON JEST INNY:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aaaaa to już wiem - w ten sposób się zwalcza owłosienie nosowe :p Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Aaaaa to już wiem - w ten sposób się zwalcza owłosienie nosowe :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaaaa i zatruwa mózg...a potem są efekty:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaaaaa i zatruwa mózg...a potem są efekty:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To zamień ten dezodoro na sztyfta ;) Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']To zamień ten dezodoro na sztyfta ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jemu się nie poci....on nie używa mógu:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jemu się nie poci....on nie używa mógu:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taaaaaa.......ciepły styczeń mamy w tym roku, nieprawdaż? :p Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaaaa.......ciepły styczeń mamy w tym roku, nieprawdaż? :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czyżbyś nie chciał się wgłębiać w temat:razz::diabloti: W sumie to fakt...nie ma o czym gadać:roll: Taaaaa styczeń wyjątkowo cipeły.......u mnie plus 10:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts