Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ohhooo:roll:......no to faktycznie rozpływała się w zachwytach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ale ja tez miałam dzisiaj zupke na boczku....żurek:multi:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Wybacz, że brutalnie powiem: gdzie tam żurkowi do grochówki :p:evil_lol: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Wybacz, że brutalnie powiem: gdzie tam żurkowi do grochówki :p:evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Tak mówisz bo nie jadłeś mojego- nie chwaląc się:roll:- najlepszego na świecie żurku:p[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tak mówisz bo nie jadłeś mojego- nie chwaląc się:roll:- najlepszego na świecie żurku:p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Chwalipięta......lepiej byś zaprosiła spróbować. A tu nie - domyślaj się chłopie i ćwicz kubki smakowe :shake:.....eeeeeeeeeeeeeeeech Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Chwalipięta......lepiej byś zaprosiła spróbować. A tu nie - domyślaj się chłopie i ćwicz kubki smakowe :shake:.....eeeeeeeeeeeeeeeech[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ś[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] t[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]y[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]..[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]..to ty nie wiesz, że ty masz do mnie stałe zaproszenie........drzwi zawsze stoją otworem;) A co do twoich kubków smakowych....to nawet nie zbliżą się do smaku oryginału......niestety nie masz wyjścia...musisz wpaść na żurek:multi:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No co[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ś[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] t[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]y[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]..[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]..to ty nie wiesz, że ty masz do mnie stałe zaproszenie........drzwi zawsze stoją otworem;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A co do twoich kubków smakowych....to nawet nie zbliżą się do smaku oryginału......niestety nie masz wyjścia...musisz wpaść na żurek:multi:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A skąd niby to miałem wiedzieć :roll: Słyszałem, że Agniestka też jest miszCzynią w żurku :razz::evil_lol: Quote
apple Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Menrzuś']A skąd niby to miałem wiedzieć :roll: Słyszałem, że Agniestka też jest miszCzynią w żurku :razz::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to skąd..........ja jestem Miszczem we wszystkim:evil_lol: A Agniestka (chyba się nie obrazi) jest I vice miszczynią:evil_lol::loveu:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to skąd..........ja jestem Miszczem we wszystkim:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A Agniestka (chyba się nie obrazi) jest I vice miszczynią:evil_lol::loveu:;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale takiej gararety jak ja to nie umiesz :eviltong::evil_lol: Ale Agniestka już tu publikowała swoje wyroby - od samego czytania kapało mi z fafli :evil_lol: Quote
apple Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale takiej gararety jak ja to nie umiesz :eviltong::evil_lol: Ale Agniestka już tu publikowała swoje wyroby - od samego czytania kapało mi z fafli :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaak? No nie wiem...nie widziałam i nie czytałam.....a gararete też robię superaśną...ale taką babską...delikatną :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaak? No nie wiem...nie widziałam i nie czytałam.....a gararete też robię superaśną...ale taką babską...delikatną :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja też kości z mięska wyjmuję :eviltong::evil_lol: Ty chyba z tym Ułan Bator wykrakałaś - wsiąkła nam dziewczyna :placz: Quote
apple Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja też kości z mięska wyjmuję :eviltong::evil_lol: Ty chyba z tym Ułan Bator wykrakałaś - wsiąkła nam dziewczyna :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale robisz wieprzową czy drobiową?:razz: Nioooo albo jest w szale przedświatecznym:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Drobiową oczywiście...a w poście rybną :p Myślisz, że taki szaleniec z Niej? Żeby nawet nie kliknąć? :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też wolę drobiową.....rybnej nie umiem:roll: No wiesz jak jest, sprzatanie, zakupy, prezenty, sprzątanie.planowanie, sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale robisz wieprzową czy drobiową?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nioooo albo jest w szale przedświatecznym:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Drobiową oczywiście...a w poście rybną :p Myślisz, że taki szaleniec z Niej? Żeby nawet nie kliknąć? :shake: Quote
apple Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Menrzuś']No to coś więcej umiem niż miszCzyni :sweetCyb::sweetCyb: Jakie sprzątanie? :crazyeye: U Agniestki jest non-stop szpitalna czystość - nie wiedziałaś?[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ha Ha Ha.....a sałatkę z tortelinii umiesz?:eviltong: HE?:eviltong::cool3: Nawet w szpitalu się sprzata:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja też wolę drobiową.....rybnej nie umiem:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz jak jest, sprzatanie, zakupy, prezenty, sprzątanie.planowanie, sprzątanie, sprzątanie, sprzątanie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No to coś więcej umiem niż miszCzyni :sweetCyb::sweetCyb: Jakie sprzątanie? :crazyeye: U Agniestki jest non-stop szpitalna czystość - nie wiedziałaś? Quote
apple Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie robiłem, bo Alfa nie lubi makaronów i takich tam..... :shake: No tak, ale nie - sprząta, sprząta, sprząta i sprząta :eviltong: tylko raz i już jest czas na kliknięcie :multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ty to tak wszystko pod Alfę gotujesz:roll:.....a dla siebie to co? Nie łaska:roll: Pycha jest...mmmmmmmm:p No ale pewnie ma jeszcze mase innych babskich zajec...przed świętami trzeba do fryzjera skoczyć, na manicure....i w ogóle do sklepu coś na sylwestra kupić....to nie takie to tamto...to poważna sprawa:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ha Ha Ha.....a sałatkę z tortelinii umiesz?:eviltong: HE?:eviltong::cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nawet w szpitalu się sprzata:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie robiłem, bo Alfa nie lubi makaronów i takich tam..... :shake: No tak, ale nie - sprząta, sprząta, sprząta i sprząta :eviltong: tylko raz i już jest czas na kliknięcie :multi: Quote
apple Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale ja lubię też to co i Alfa lubi, więc mi to nie przeszkadza. Wczoraj np gararetę zrobiłem. Po spacerku będzie degustacja :p No to co Ty tu robisz? Wszystko już masz przygotowane?:crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to smacznego:lol: yyyyyyyyy nooooooo yyyyyyy:scared:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ty to tak wszystko pod Alfę gotujesz:roll:.....a dla siebie to co? Nie łaska:roll: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pycha jest...mmmmmmmm:p[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ale pewnie ma jeszcze mase innych babskich zajec...przed świętami trzeba do fryzjera skoczyć, na manicure....i w ogóle do sklepu coś na sylwestra kupić....to nie takie to tamto...to poważna sprawa:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale ja lubię też to co i Alfa lubi, więc mi to nie przeszkadza. Wczoraj np gararetę zrobiłem. Po spacerku będzie degustacja :p No to co Ty tu robisz? Wszystko już masz przygotowane?:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to smacznego:lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]yyyyyyyyy nooooooo yyyyyyy:scared:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jeszcze nie dziękuję :lol: Tak się rozgadała, że o świętach by zapomniała :evil_lol: A ja poszczekam na Agniestkę - może dzisiaj będzie ten szczęśliwy dzień :razz: Quote
Agniest Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Apelko i Menrzusiu, ale jesteście kochani.....:loveu: tyle miłych rzeczy tu naskrobaliście :evil_lol: co do czystości u mnie...hmmm.... różnie to bywa jak ma się dwa wielkie suczydła z bezpośrednim dostępem do podwórka....:evil_lol:..... swoją drogą, to oglądając filmiki Menrzusia, zawsze zastanawiam się jak to jest możliwe, że na podłodze mają taką jasną i czystą wykładzinę ????? :roll: u mnie w przedpokoju był kiedyś chodniczek, taki buro-czerwony - po roku od pojawienia się Żabulca musiałam go wyrzucić...:evil_lol:.... nie było sensu co tydzień prać :evil_lol: wybaczcie proszę moją nieobecność - mieliśmy audyt w tym tygodniu, a poza tym nowy kontrakt - nie będę opisywać szczegółów, ale jestem totalnie zmęczona...:placz: ( czasami po cichutku żałuję, że zmieniłam pracę - tam miałam totalny luz....) Menrzuś, nie pamiętam dokładnie, które zdjęcia przeszły, bo nie zapisało mi się w wysłanych, ale zawsze możesz wstawić te gdzie jest Dominik ;) ... taki kawałek lata zimą ;) Bardzo dziękuję, że o mnie pamiętacie :loveu: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Agniest']Apelko i Menrzusiu, ale jesteście kochani.....:loveu: tyle miłych rzeczy tu naskrobaliście :evil_lol: co do czystości u mnie...hmmm.... różnie to bywa jak ma się dwa wielkie suczydła z bezpośrednim dostępem do podwórka....:evil_lol:..... swoją drogą, to oglądając filmiki Menrzusia, zawsze zastanawiam się jak to jest możliwe, że na podłodze mają taką jasną i czystą wykładzinę ????? :roll: u mnie w przedpokoju był kiedyś chodniczek, taki buro-czerwony - po roku od pojawienia się Żabulca musiałam go wyrzucić...:evil_lol:.... nie było sensu co tydzień prać :evil_lol: wybaczcie proszę moją nieobecność - mieliśmy audyt w tym tygodniu, a poza tym nowy kontrakt - nie będę opisywać szczegółów, ale jestem totalnie zmęczona...:placz: ( czasami po cichutku żałuję, że zmieniłam pracę - tam miałam totalny luz....) Menrzuś, nie pamiętam dokładnie, które zdjęcia przeszły, bo nie zapisało mi się w wysłanych, ale zawsze możesz wstawić te gdzie jest Dominik ;) ... taki kawałek lata zimą ;) Bardzo dziękuję, że o mnie pamiętacie :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ba! Przecież my jestesmy najmilsi na caaałym Dogo:evil_lol:;) Co do dywanu u Menrzusia to powiem Ci Agniestko ze też mnie to nurtuje:roll:...on chyba te psy w butach wyprowadza:evil_lol: ja w tym miesiącu prałam dywan już dwa razy....a woda....ehhh czarna jak noc:roll::cool1::evil_lol: Agniestko nic się nie przejmuj pracą.......zaraz święta...troszke odpoczniesz;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Agniest']Apelko i Menrzusiu, ale jesteście kochani.....:loveu: tyle miłych rzeczy tu naskrobaliście :evil_lol:[/quote] Jakos trzeba było ten pokoik odpajęczać :evil_lol: [quote] swoją drogą, to oglądając filmiki Menrzusia, zawsze zastanawiam się jak to jest możliwe, że na podłodze mają taką jasną i czystą wykładzinę ????? :roll: u mnie w przedpokoju był kiedyś chodniczek, taki buro-czerwony - po roku od pojawienia się Żabulca musiałam go wyrzucić...:evil_lol:.... nie było sensu co tydzień prać :evil_lol:[/quote] Przeciez wiesz, że Argon jest uczulony na kurz domowy i roztocza - to niesie za sobą konsekwencje dokładnego sprzątania :placz: przynajmniej tam, gdzie może dojść. [quote] wybaczcie proszę moją nieobecność - mieliśmy audyt w tym tygodniu, a poza tym nowy kontrakt - nie będę opisywać szczegółów, ale jestem totalnie zmęczona...:placz: ( czasami po cichutku żałuję, że zmieniłam pracę - tam miałam totalny luz....)[/quote] Ja też troszku żałuję tych kawek :roll: [quote] Menrzuś, nie pamiętam dokładnie, które zdjęcia przeszły, bo nie zapisało mi się w wysłanych, ale zawsze możesz wstawić te gdzie jest Dominik ;) ... taki kawałek lata zimą ;) [/quote] Mam Dominika w morzu i Was razem na jakimś statku - tylko tyle :shake:[quote] Bardzo dziękuję, że o mnie pamiętacie :loveu:[/quote] Dobrej nocki :multi::loveu: Quote
Agniest Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 tak bardzo mi przykro, że nie mogłam być z wami przez ten świąteczny okres.... [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=Purple]Chciałbym wam życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku, aby każdego dnia czuwały nad wami dobre Aniołki, pomagały spełniać wasze życzenia i sprawiały, że każdego dnia będziecie się uśmiechać [/COLOR];)[/SIZE][/FONT] Quote
apple Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Agniest']tak bardzo mi przykro, że nie mogłam być z wami przez ten świąteczny okres.... [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=Purple]Chciałbym wam życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku, aby każdego dnia czuwały nad wami dobre Aniołki, pomagały spełniać wasze życzenia i sprawiały, że każdego dnia będziecie się uśmiechać [/COLOR];)[/SIZE][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Agniestko...aż mi wstyd...też zapomniała o Was składając życzenia:oops: Chociaż zostawiałam zbiorcze dla wszystkich Ptasiorków u Menrzusia.......mimo wszystko przyjmij ode mnie teraz życzenia Wszystkiego co najlepsze w tym nowym 2009 roku......spełnienia wszystkich planów i postanowień noworocznych i oby ten rok nie był gorszy od 2008......Muuuua!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bardzo dziękuję Apelko :loveu: Obiecałam sobie, że w nowym roku będę się starała spędzać z wami więcej czasu....... tymczasem dostałam nowe zadania i teraz jest jeszcze gorzej z czasem........płakać mi się chce.....:shake: Buziaki dla was wszystkich ;) Quote
Recommended Posts