Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś'][SIZE=4]Agniestkaaaaaa.....[/SIZE][SIZE=2]Jabłuszkowa mnie molestuuuuujeeeeee :placz:[/SIZE]

:evil_lol:[/quote]

a myślałam, że to u was takie pieszczoty są......:evil_lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']to na kursy jakieś pójdziesz i się doszkolisz :eviltong::evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie ma takich kursów...jedyne kursy na świecie to ja prowadziłam do tej pory...taki GURU w tych sprawach jestem:evil_lol::p[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]a myślałam, że to u was takie pieszczoty są......:evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też! Widocznie się pomyliłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie ma takich kursów...jedyne kursy na świecie to ja prowadziłam do tej pory...taki GURU w tych sprawach jestem:evil_lol::p[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja też! Widocznie się pomyliłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Może Ty byłas genetycznie zmieniona, że jesteś takim genialem w te klocki? :crazyeye:......boszsz :shake:............. :evil_lol:

To niemożliwe :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Może Ty byłas genetycznie zmieniona, że jesteś takim genialem w te klocki? :crazyeye:......boszsz :shake:............. :evil_lol:

To niemożliwe :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Myślisz ze grzebali w moich łańcuchcach:crazyeye::mad::cool1:

Wiem...tylko tak udaje:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Myślisz ze grzebali w moich łańcuchcach:crazyeye::mad::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wiem...tylko tak udaje:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Przysięgam, że nie maczałem w tym palców :p

oj ti, ti, ti......kombinatorko jedna :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przysięgam, że nie maczałem w tym palców :p

oj ti, ti, ti......kombinatorko jedna :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
No ja myślę z resztą to chyba nie twoja dziedzina:evil_lol:

Ja sie po prostu do tego urodziłam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ja myślę z resztą to chyba nie twoja dziedzina:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja sie po prostu do tego urodziłam:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
zdecydowanie nie moja :p

To co się dziwisz Alutce, że tak kombinuje? Po mamusi ma :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']zdecydowanie nie moja :p

To co się dziwisz Alutce, że tak kombinuje? Po mamusi ma :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uffff to dobrze:roll:

Ano...nie da sie ukryć....konkurencja mi rosnie:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uffff to dobrze:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ano...nie da sie ukryć....konkurencja mi rosnie:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Już widzę jak niedługo zaczniecie sobie "ripostować" :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Już sobie ripostuje....tylko na razie w swoim języku.....puki co ma szczęście bo nie wiem co ona mówi....gorzej będzie jak już zrozumiem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Już Ci współczuję :shake:.....:evil_lol:
I po co Ci było być miSZczem? :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już widzę jak niedługo zaczniecie sobie "ripostować" :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już sobie ripostuje....tylko na razie w swoim języku.....puki co ma szczęście bo nie wiem co ona mówi....gorzej będzie jak już zrozumiem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Już Ci współczuję :shake:.....:evil_lol:
I po co Ci było być miSZczem? :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co by miSzcza wydać na świat:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co by miSzcza wydać na świat:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Z taaaaakim charakterkiem i taaaaaaaka urodą to będzie jak buldożer przez życie szła :multi:....... tak jak latorośl Agniestkowej :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Agniestka chyba w delegację wyjechała :shake:......eeeeeech[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chyba do Ułan Bator bo tak długo jej nie ma:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Chyba do Ułan Bator bo tak długo jej nie ma:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ta sugestia, że cUś nakombinowała w pewnym samolocie to pomówienie :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ta sugestia, że cUś nakombinowała w pewnym samolocie to pomówienie :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahaha:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja myślę, że "buhahahahaha" :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hihihihihih:evil_lol:...normalnie twoja bojowa postawa dzisiaj jest boska:evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]hihihihihih:evil_lol:...normalnie twoja bojowa postawa dzisiaj jest boska:evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no widzisz - nawet jak jestem bojowo nastawiony, to Tobie i tak humorek kwitnie :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']no widzisz - nawet jak jestem bojowo nastawiony, to Tobie i tak humorek kwitnie :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaak dzisiaj wyjatkowo dobrze sie miewam......a ty co? Coś nie tak?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaak dzisiaj wyjatkowo dobrze sie miewam......a ty co? Coś nie tak?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja? Idealnie :p.....zrobiłem dzisiaj grochówkę na boczku i Alfa powiedziała: "Może być" - co w Jej ustach jest wielką pochwałą :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja? Idealnie :p.....zrobiłem dzisiaj grochówkę na boczku i Alfa powiedziała: "Może być" - co w Jej ustach jest wielką pochwałą :multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ohhooo:roll:......no to faktycznie rozpływała się w zachwytach:evil_lol:

No ale ja tez miałam dzisiaj zupke na boczku....żurek:multi:;)[/B][/COLOR][/FONT]