Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ano chyba:roll: a jest tak zimno że aż mi dłonie zgrabiały:placz: Ciekawe czy da się tłuszczyk na rekach wyhodować:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Bym Ci pochuchał, ale znowu Ciebie nie ma :shake:.....bidulka :-(

Ręce to se wsadź w kieszenie :eviltong::evil_lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Bym Ci pochuchał, ale znowu Ciebie nie ma :shake:.....bidulka :-(

Ręce to se wsadź w kieszenie :eviltong::evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Chyba w majtki bo to jedyne ciepłe miejsce:roll:

No i przez te zimno w pracy się rozchrowałam:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Chyba w majtki bo to jedyne ciepłe miejsce:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i przez te zimno w pracy się rozchrowałam:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No to trzeba było zamiast majtek barchanki założyć, a miniówa daaawno powinna juz w szafie zniknąć. A tak się Jabłuszko rozchorowało. I kogo to wina? Twoja!!!!:shake:

Daj, kompresik Ci zrobię ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No to trzeba było zamiast majtek barchanki założyć, a miniówa daaawno powinna juz w szafie zniknąć. A tak się Jabłuszko rozchorowało. I kogo to wina? Twoja!!!!:shake:

Daj, kompresik Ci zrobię ;)[/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No przeca barchanki nosze.....i to nie moja wina....to wszystko wina administracji....nie grzeją:angryy::mad: Jest strasznie zimno........zrób mi ten kompresik prosze...:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No przeca barchanki nosze.....i to nie moja wina....to wszystko wina administracji....nie grzeją:angryy::mad: Jest strasznie zimno........zrób mi ten kompresik prosze...:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
U mnie jest cieplej na dworze, a mimo to już grzeją. Przyjeżdżaj tutaj - dam Ci pokoik na kurowanie sie :razz:
Kompresik na czółko razzzzzz ;)........może masażyk rozgrzewający? :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']U mnie jest cieplej na dworze, a mimo to już grzeją. Przyjeżdżaj tutaj - dam Ci pokoik na kurowanie sie :razz:
Kompresik na czółko razzzzzz ;)........może masażyk rozgrzewający? :cool3:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaa a potem sobie odpowiednio policzysz za to sanataorium:diabloti:

Masażyk:roll: hmmmmm brzmi kusząco:razz:.....a pomaga na grype:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaa a potem sobie odpowiednio policzysz za to sanataorium:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Masażyk:roll: hmmmmm brzmi kusząco:razz:.....a pomaga na grype:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ptasiorki wynajem gniazda mają wliczone w abonament :diabloti:

A myslisz, że może zaszkodzić? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ptasiorki wynajem gniazda mają wliczone w abonament :diabloti:

A myslisz, że może zaszkodzić? :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To dopszzzz:roll:A ile za ten abonament:roll: Nie no zaszkodzić chyba nie moze:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To dopszzzz:roll:A ile za ten abonament:roll: Nie no zaszkodzić chyba nie moze:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Abonamentem jest przyjemnośc gruchania sobie jak to Ptasiorki mają w zwyczaju :razz::diabloti:
No jak nie zaszkodzi, to czemu nie.....i jeszcze skórę ujędrni przy okazji :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ptasiorki wynajem gniazda mają wliczone w abonament :diabloti:

[/quote]

:crazyeye::crazyeye: trzeba było tak od razu, nie straciłabym tyle kasy na kwatery w Darłówku :evil_lol:

Witam :multi: nie martw się Japuszko, w łikenda będziemy mieli już cieplej - jakieś 15 st ;)

Posted

[quote name='Agniest']:crazyeye::crazyeye: trzeba było tak od razu, nie straciłabym tyle kasy na kwatery w Darłówku :evil_lol:

Witam :multi: nie martw się Japuszko, w łikenda będziemy mieli już cieplej - jakieś 15 st ;)[/quote]
No widzisz.....i po co Ci było sie pchać do tego Darłówka :evil_lol: tu byłyby prawie wczasy agroturystyczne :diabloti:

fooooootyyyyyyyyy :p.....zaraz zima będzie a letnich fot jak nie było tak nie ma :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Abonamentem jest przyjemnośc gruchania sobie jak to Ptasiorki mają w zwyczaju :razz::diabloti:
No jak nie zaszkodzi, to czemu nie.....i jeszcze skórę ujędrni przy okazji :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to dawaj.....szczekam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Agniest']
Witam :multi: nie martw się Japuszko, w łikenda będziemy mieli już cieplej - jakieś 15 st ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No toś mnie pocieszyła......to prawie jak na górnej półce w lodówce:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Agniest']Menrzusiu, rzuciłam ci parę fotek na maila ;) ale to jeszcze nie wakacyjne..... te były robione przed latem.....ale tylko takie mam przy sobie ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Pfffff to juz jest szczyt wszystkiego....dyskryminacja na całego.....ja tez chcę zobaczyć foty:placz:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Agniest']Menrzusiu, rzuciłam ci parę fotek na maila ;) ale to jeszcze nie wakacyjne..... te były robione przed latem.....ale tylko takie mam przy sobie ;)[/quote]
Właśnie je znalazłem - już wstawiam ;)
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to dawaj.....szczekam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No toś mnie pocieszyła......to prawie jak na górnej półce w lodówce:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pfffff to juz jest szczyt wszystkiego....dyskryminacja na całego.....ja tez chcę zobaczyć foty:placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Żebyś tylko wyć nie zaczęła jak Argon do sufitu :diabloti:
Zaraz zobaczysz ;)

Posted

[COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS]"Tak sobie pomyślałam, że może w oczekiwaniu na fotki wakacyjne,"[/FONT][/COLOR][COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS]możecie oglądnąć "fotki z wystawy prac malarskich mojego synka :) też ciekawe :) [/FONT][/COLOR][COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS]wystawa była zorganizowana w podziemiach muzeum w Sławkowie, na zdjęciach[/FONT][/COLOR][COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS]są prace dzieci, które chodziły na zajęcia plastyczne w tym muzeum."[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS][COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS]To "są prace dzieci uczestniczących w zajęciach plastycznych -[/FONT][/COLOR][COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS]widać z daleka podpisaną pracę Dominika :)"[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/5231/s01re7.jpg[/IMG]

[COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS][SIZE=2]"Dominik otrzymuje gratulacje od pani burmistrz"[/SIZE][/FONT][/COLOR]

[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/3544/s02bx0.jpg[/IMG]

[COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS]A tu "są prace dzieci"[/FONT][/COLOR]

[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/2341/s03iy5.jpg[/IMG]

[COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS][SIZE=2]Dominik z panią plastyczką :) po wystawie :)[/SIZE][/FONT][/COLOR]

[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/262/s04ej8.jpg[/IMG]

[COLOR=#222222][FONT=Arial Unicode MS][SIZE=2]"Dominik z Żabulcem - stara fotka, zrobiona na wiosnę..... ale fajna :)"[/SIZE][/FONT][/COLOR]

[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/493/s05hl7.jpg[/IMG]

A tak ode mnie - Chłopak się od dziewczyn nie opędzi :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No no jaki kawaler:loveu:..........u mnie rośnie ci synowa wiesz?:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Już swatasz Alutkę? :crazyeye:......widać że z wesela wróciłaś :evil_lol:

Posted

cześć Słoneczka :multi:

Dziękuję Menrzusiu za fotki :loveu:....... ( co ja bym bez ciebie zrobiła ;))

Appelko, Dominik ma teraz okres "dziewczyny są nie dla mnie " :evil_lol:, więc ze swataniem chyba trzeba poczekać....:lol:

Posted

[quote name='Agniest']cześć Słoneczka :multi:

Dziękuję Menrzusiu za fotki :loveu:....... ( co ja bym bez ciebie zrobiła ;))

Appelko, Dominik ma teraz okres "dziewczyny są nie dla mnie " :evil_lol:, więc ze swataniem chyba trzeba poczekać....:lol:[/quote]
Witaj Gwiazdeczko :multi:

Aż wolę nie mysleć co byś beze mnie zrobiła :evil_lol:

Teraz jedyną dziewczyną Dominika to tylko jest mamusia :p:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już swatasz Alutkę? :crazyeye:......widać że z wesela wróciłaś :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No a co trzeba zabiezpieczyć dziecku przyszłośc:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Agniestko....minie mu....zobaczysz....jeszcze nie raz pomyślisz bosszzzz mam nadzieje ze to nie ta jedyna:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

nawet nie chcę o tym myśleć....:evil_lol:
mój Misiu i dziewczyna ???? :evil_lol::evil_lol:
najgorsze jest to, że ja w tej niewdzięcznej roli teściowej bedę.....:roll:
ty chociaż masz córeczkę ;)

Posted

[quote name='Agniest']nawet nie chcę o tym myśleć....:evil_lol:
mój Misiu i dziewczyna ???? :evil_lol::evil_lol:
najgorsze jest to, że ja w tej niewdzięcznej roli teściowej bedę.....:roll:
ty chociaż masz córeczkę ;)[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]No to ja to chyba jeszcze gorzej mam....wiesz co facecie mówią o teściowych:evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

no fakt, ale córeczka zawsze mamusię obroni.....;)
a z synem to różnie bywa.....

Kochani życzę wam wszystkim ciepłego weekendu :multi: ( a przynajmniej tym z południa;), bo ci na północy to mają gdzieś wtyki w pogodynce :evil_lol: i ciągle u nich 15 st widzę :evil_lol: - a u mnie na termometrze dochodzi ledwo do 7...:shake:)

A tak poza tym to się skromnie pochwalę :oops:, że dzisiaj mamy 10 rocznicę ślubu ;) i myslę coby tu mężusiowi zakupić :roll: i pomysła nie mam.....

Posted

[quote name='Agniest']no fakt, ale córeczka zawsze mamusię obroni.....;)
a z synem to różnie bywa.....

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No czy ja wiem.....dobry synus zawsze mamusi broni;)[/B][/COLOR][/FONT]

Kochani życzę wam wszystkim ciepłego weekendu :multi: ( a przynajmniej tym z południa;), bo ci na północy to mają gdzieś wtyki w pogodynce :evil_lol: i ciągle u nich 15 st widzę :evil_lol: - a u mnie na termometrze dochodzi ledwo do 7...:shake:)

A tak poza tym to się skromnie pochwalę :oops:, że dzisiaj mamy 10 rocznicę ślubu ;) i myslę coby tu mężusiowi zakupić :roll: i pomysła nie mam.....[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jeeee to gratuluje................no jak to nie wiesz co na prezent......ja ci powiem......zrób dobre jadełko, jeszcze lepsze winko i te insze bajerki....no wiesz co ja ci bede mówiła:roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

no toć tak wymyśliłam na dzisiejszy wieczór :evil_lol: ale on mnie z rana prezentem zaskoczył (śliczne kolczyki i wisiorek) więc może byłoby dobrze się zrewanżować ? ....... pomyślę.....