Agniest Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 aleście mnie przyłapali...:evil_lol: witam :multi: Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Ta jeNdzowatość?......ta nieczułość i brak współczucia za odpadającymi klejnotami? Boszszsz....... :shake::eviltong: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NO:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Agniest']aleście mnie przyłapali...:evil_lol: witam :multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A widzisz bo my szkoleni jestesmy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Agniest']aleście mnie przyłapali...:evil_lol: witam :multi:[/quote] Mmmmmmmmm....dawno tak rankiem Twojej zieleni oczka nie widziałem :razz: :loveu: Quote
Agniest Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A widzisz bo my szkoleni jestesmy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] tak, tak, gdzieś to czytałam, że Menrzuś cię na szkolenie wysłał.... ale tak szybko zdobyć takie umiejętności ? :evil_lol: ;) Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Agniest']tak, tak, gdzieś to czytałam, że Menrzuś cię na szkolenie wysłał.... ale tak szybko zdobyć takie umiejętności ? :evil_lol: ;)[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Agniestko przecież ja jestem wyjatkowo pojętna:B-fly:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Agniest Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Mmmmmmmmm....dawno tak rankiem Twojej zieleni oczka nie widziałem :razz: :loveu:[/quote] :loveu: :oops: aż nie wiem co napisać :evil_lol: a jutro od rana proszę trzymać kciuki - biedna moja Betunia :shake: ...... jak ona będzie się bała gdy ją tam zostawimy....nigdy nie zostawała w obcym miejscu...... i co ja mam zrobić z Żabulcem ?...... Quote
Agniest Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 a jak w pracy Appelko ? słyszałam, że już jesteś na nóżkach ;) Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Agniest']a jak w pracy Appelko ? słyszałam, że już jesteś na nóżkach ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaak już śmigam, już w sumie ok, jeszcze jak się zapomnę to boli ale to już mały pikuś. Najbardziej uciązkiwe jest jednak to siedzenie......no ale jeszcze tylko tydzien i 2 mis. wolnego:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaak już śmigam, już w sumie ok, jeszcze jak się zapomnę to boli ale to już mały pikuś. Najbardziej uciązkiwe jest jednak to siedzenie......no ale jeszcze tylko tydzien i 2 mis. wolnego:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nawet nie mów tego głośno......:evil_lol: ja czekam z utęsknieniem na sierpień ;) Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Agniest']nawet nie mów tego głośno......:evil_lol: ja czekam z utęsknieniem na sierpień ;)[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no to ciiiiiiii....zleci szybko - spoko;)[/COLOR][/FONT][/B] [B][/B] [B][COLOR=#008000]A jutro wielki dzień- ja trzymam!;):loveu:[/COLOR][/B] Quote
Menrzuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ja na noc juz sobie zawiążę :thumbs: Będzie dobrze - wszystko załatwione Nie wiem co masz zrobić z Żabką - musi chyba sama zostać. Zobaczysz, że Betkę z czułością przywita. Tak jest i u mnie - Sylwa drze się, rządzi, ale jak jadę do wetki tylko z Argonem, to po powrocie bardziej wita jego niż mnie. Czym się - wiele duszków bedzie nad Wami :loveu: Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:happy1: [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:happy1: [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:happy1: [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:happy1: [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:happy1: [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:happy1:[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:happy1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] siedem[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] kciukasów na[/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] szczęście trzymam:lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Bedzie ok;) - dajcie znac jak najszybciej;) [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] [SIZE=6]CZEKAMY![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Agniest Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 dziękuję kochani..... zostawiliśmy ją........ lekarz poinformował, że odbiór będzie koło 17.00 a nawet później, w tym wieku organizm ponoć nie potrafi tak szybko pozbyć się narkozy...... metabolizm jest słabszy......boję się....... Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Agniest']dziękuję kochani..... zostawiliśmy ją........ lekarz poinformował, że odbiór będzie koło 17.00 a nawet później, w tym wieku organizm ponoć nie potrafi tak szybko pozbyć się narkozy...... metabolizm jest słabszy......boję się.......[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiem Agniestko :calus:ale jestem pewna że bedzie ok;) w końcu wszyscy trzymamy a Menrzuś czaruje:lol: - no po prostu ona jest skazana na SUKCES:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Agniest']dziękuję kochani..... zostawiliśmy ją........ lekarz poinformował, że odbiór będzie koło 17.00 a nawet później, w tym wieku organizm ponoć nie potrafi tak szybko pozbyć się narkozy...... metabolizm jest słabszy......boję się.......[/quote] Czary juz od północy sa odprawiane......spoko dziewczyno. Ona nawet nie zdąży się bać, a już bedziesz koło niej ;) Ciekawy jestem Żabci, tzn jak zareaguje - oczywiście napiszesz :p Quote
Agniest Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiem Agniestko :calus:ale jestem pewna że bedzie ok;) w końcu wszyscy trzymamy a Menrzuś czaruje:lol: - no po prostu ona jest skazana na SUKCES:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja gdzieś tam głęboko też jestem pewna że wszystko będzie OK ;) [quote name='Menrzuś']Czary juz od północy sa odprawiane......spoko dziewczyno. Ona nawet nie zdąży się bać, a już bedziesz koło niej ;) Ciekawy jestem Żabci, tzn jak zareaguje - oczywiście napiszesz :p[/quote] oczywiście napiszę ;) dzwoniłam przed chwilą - Beta jeszcze śpi.... mam być po nią o 17.00 Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Agniest'] oczywiście napiszę ;) dzwoniłam przed chwilą - Beta jeszcze śpi.... mam być po nią o 17.00[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]na pewno niedługo się obudzi - a ty juz tam bedziesz:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Agniest Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 no, będę dopiero po 16.00 - jak wyjdę z pracy. Na szczęście mam dosłownie minutkę drogi. A co do Żabulca - boję się jej reakcji bo ostatnio bo ostatnio dość agresywnie zachowywała się w stosunku do Bety. Dwa dni temu mocno ją pogryzła - Beta ma teraz strupy na szyi i uszach...... mąż wysnuł taką teorię, że Żaba wyczuwa słabośc i chorobę Bety i chce to wykorzystać aby przejąć dominację........ Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Agniest']no, będę dopiero po 16.00 - jak wyjdę z pracy. Na szczęście mam dosłownie minutkę drogi. [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To juz za chwilke:lol:[/COLOR][/FONT][/B] A co do Żabulca - boję się jej reakcji bo ostatnio bo ostatnio dość agresywnie zachowywała się w stosunku do Bety. Dwa dni temu mocno ją pogryzła - Beta ma teraz strupy na szyi i uszach...... mąż wysnuł taką teorię, że Żaba wyczuwa słabośc i chorobę Bety i chce to wykorzystać aby przejąć dominację........[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]bardzo prawdopodobne, chce się ustawić wyzej w chierarchii jesli do tej pory była nizej. No nic musisz ja odseparować na czas rekonwalescencji od Bety:roll: jeśli to możliwe:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agniest Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 hej :multi: Beta czuje się dobrze, wczoraj jeszcze była słaba, ale wszystko jest OK. Dzisiaj jedziemy jeszcze do kontroli, zdjęcie wenflonu i jakiś antybiotyk. a Żaba....... no cóż...... spała przywiązana do kaloryfera.......wczoraj znowu zachowała się nienajlepiej......prawdę mówiąc już nie wiem co robić...... miałam wczoraj totalnego doła - z powodu Żabulca. Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Wy tu pitu-pitu, a ja czekam :cool1:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jo tysz czekałam[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Agniest']hej :multi: Beta czuje się dobrze, wczoraj jeszcze była słaba, ale wszystko jest OK. Dzisiaj jedziemy jeszcze do kontroli, zdjęcie wenflonu i jakiś antybiotyk. [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No widzisz!!!! Super! Bardzo się ciesze......:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] a Żaba....... no cóż...... spała przywiązana do kaloryfera.......wczoraj znowu zachowała się nienajlepiej......prawdę mówiąc już nie wiem co robić...... miałam wczoraj totalnego doła - z powodu Żabulca.[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Qurcze, nie wiem co ci poradzić bo się na tym nie znam....nie chcę też mędrkowac, ale może sytacja się poprawi jak Beta dojdzie do siebie......nie wiem. NIE DOŁUJ SIĘ AGNIESTKO:glaszcze:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Agniest Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 dziękuję Appelko :) Menrzuś, tobie też dziękuję za czary - pomogły ;) Quote
Menrzuś Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Agniest']hej :multi: Beta czuje się dobrze, wczoraj jeszcze była słaba, ale wszystko jest OK. Dzisiaj jedziemy jeszcze do kontroli, zdjęcie wenflonu i jakiś antybiotyk. a Żaba....... no cóż...... spała przywiązana do kaloryfera.......wczoraj znowu zachowała się nienajlepiej......prawdę mówiąc już nie wiem co robić...... miałam wczoraj totalnego doła - z powodu Żabulca.[/quote] Że wszystko OK, to dla mnie nie nowina :p.....ale faktycznie masz problem z tą małą jędzą. Z jakąś behawiorystką musiałabys pogadać. Ja to chyba namordnik bym zakładał. A z kaloryferem to uważaj, żeby chałupy Ci nie zalało :evil_lol: [quote name='Agniest']dziękuję Appelko :) Menrzuś, tobie też dziękuję za czary - pomogły ;)[/quote] Dla Ciebie prawie wszystko :loveu: Quote
Recommended Posts