Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co ty, chyba bym przy tym zemdlała, nie lubiem igieł:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

to Red Bulla sobie chlapnij ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć słoneczka :multi: witam poniedziałkowo......

a czemu Appelka niewyspana ? :evil_lol:

ooooo, Menrzuś moim rzecznikem...ohoho..;) to już tak awansowałam ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']cześć słoneczka :multi: witam poniedziałkowo......

a czemu Appelka niewyspana ? :evil_lol:

ooooo, Menrzuś moim rzecznikem...ohoho..;) to już tak awansowałam ? :evil_lol:[/quote]

cześć kwiatuszku :multi::lol:

Niewyspna, bo pocieszała mężusia jak rozmawiał z pewnym urządzeniem sanitarnym.......i to nie dlatego, że jest hydraulikiem :evil_lol:

No widzisz? Ale się porobiło :razz::lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam osłodzić ten deszczowy dzień swoją skromną osobą:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
....a ja swoim wejściem to już przesłodzę :shake:....... sorki

Witanko Agniestka :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']....a ja swoim wejściem to już przesłodzę :shake:.......sorki

Witanko Agniestka :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]
Tak tak tez tak uważam co za dużo to niezdrowo :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tak tak tez tak uważam co za dużo to niezdrowo :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

....i Agniestka będzie tą słodycz musiała rozwadniać łzami rzewnymi....... oczywiście ze wzruszenia :diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']....i Agniestka będzie tą słodycz musiała rozwadniać łzami rzewnymi....... oczywiście ze wzruszenia :diabloti::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaaaa i tu duuuużo łez bedzie trzeba, to ja ja jeszcze raz wzruszę[/COLOR][/FONT][/B]
:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaaa i tu duuuużo łez bedzie trzeba, to ja ja jeszcze raz wzruszę[/COLOR][/FONT][/B]
:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/quote]

..... no i klawiatura Agniestkowa do wymiany :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']..... no i klawiatura Agniestkowa do wymiany :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oj nie przesadzaj ledwo lekko opryskana:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oj nie przesadzaj ledwo lekko opryskana:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
..... ale enter nie działa :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']..... ale enter nie działa :placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A po co jej enter:roll: Jak myszka śmiga to wystrczy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A po co jej enter:roll: Jak myszka śmiga to wystrczy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

śmiga :diabloti::diabloti::diabloti:......:roflt::roflt::roflt:

Posted

klawiaturę mam w porządku i MYSZKĘ też :evil_lol:

a ze wzruszenia łezkę uronię na kolanka :evil_lol: ( i będzie wyglądało jakbym si..... zrobiła :evil_lol:)

Posted

[quote name='Menrzuś']śmiga :diabloti::diabloti::diabloti:......:roflt::roflt::roflt:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No co? Co? normalnie nie wiem o co chodzi:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Agniest']klawiaturę mam w porządku i MYSZKĘ też :evil_lol:

a ze wzruszenia łezkę uronię na kolanka :evil_lol: ( i będzie wyglądało jakbym si..... zrobiła :evil_lol:)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ojjj to musisz uważać, najlepiej zasiadać do kompeczka w fartuchu ochronnym:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Agniest']klawiaturę mam w porządku i MYSZKĘ też :evil_lol:

a ze wzruszenia łezkę uronię na kolanka :evil_lol: ( i będzie wyglądało jakbym si..... zrobiła :evil_lol:)[/quote]

A nie daj Boże tusz Ci się jeszcze rozpuści....... :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co? Co? normalnie nie wiem o co chodzi:roll:[/QUOTE][/COLOR][/FONT][/B]

Nie no, dobrze prawisz :evil_lol:......tak mi się tylko wymSkło :roll:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][QUOTE]Ojjj to musisz uważać, najlepiej zasiadać do kompeczka w fartuchu ochronnym:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

......albo śliniaka z korytkiem pod brodą przywiązać :diabloti:

Posted

[quote name='credita']Witam Agniestko :p a co do śliniaka to mogę ci przesłać mam takie szpanerskie od Oskara :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Masz taki z miseczką?:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[QUOTE] Nie no, dobrze prawisz :evil_lol:......tak mi się tylko wymSkło :roll:
[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo ja myśle że to przypadkowe śmichy hihy były:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Masz taki z miseczką?:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo ja myśle że to przypadkowe śmichy hihy były:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Raczej z korytkiem......boszszsz ......widok Agniestki byłby powalający :evil_lol:

Absolutnie całkiem całkowicie przypadkowe ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Raczej z korytkiem......boszszsz ......widok Agniestki byłby powalający :evil_lol:
[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ciiiiiiiiiiiinie śmiejemy się:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ciiiiiiiiiiiinie śmiejemy się:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Myślisz, że się obrazi? Nieeeeee.....Agniestka z byle powodu się nie obraża :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Myślisz, że się obrazi? Nieeeeee.....Agniestka z byle powodu się nie obraża :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeeee obrazi- nie....ale to nie ładnie o nieobecnych mówić;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeeee obrazi- nie....ale to nie ładnie o nieobecnych mówić;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A kto tu mówi nieładnie? :crazyeye: Toż to są pieszczoty słowne :loveu: