Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To dobrze nie wiesz że w modzie mniej znaczy wiecej:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

To w kobiecej modzie :eviltong:.....jak tu wyjść na ulicę z gołym kaloryferem? :crazyeye: No jak? :shake:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']To w kobiecej modzie :eviltong:.....jak tu wyjść na ulicę z gołym kaloryferem? :crazyeye: No jak? :shake:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to jak- NATYCHMIAST:razz::multi::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to jak- NATYCHMIAST:razz::multi::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Śmigaj lepiej na te zakupy :lol: bo goopoty wygadowywowywujesz :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to lece[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-433.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:hand::hand::hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']Śmigaj lepiej na te zakupy :lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to lece[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-433.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']To może wreszcie przyjdzie. Zawsze mnie broniła przed dziobami Ptasiorów :roll:[/quote]

tym razem również pzrychodzę z odsieczą :evil_lol: :multi:

a kysz od Menrzusia !

Posted

[quote name='Agniest']tym razem również pzrychodzę z odsieczą :evil_lol: :multi:

a kysz od Menrzusia ![/quote]

Widziała Jabłkowa - a kysz :diabloti:
Na stałe juz wracasz? :razz:

[quote name='Agniest']Jabłuszkowa :) dzięki, że pamiętasz o nas....

wszystkim bardzo dziękuję, że podtrzymują nasz wątek ! :)[/quote]

Podtrzymujemy, podtrzymujemy - nie damy mu zarosnąć pajęczyną :p.... tylko wracaj szybko ;)

Posted

[quote name='Agniest']Jabłuszkowa :) dzięki, że pamiętasz o nas....

wszystkim bardzo dziękuję, że podtrzymują nasz wątek ! :)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie za ma co;)[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']Widziała Jabłkowa - a kysz :diabloti:
[COLOR=Green]
:placz:[/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:placz: Nie kcom mnie:placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Podtrzymujemy, podtrzymujemy - nie damy mu zarosnąć pajęczyną :p.... tylko wracaj szybko ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaaak razem w koopie siła[/COLOR]:evil_lol:;)[/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie za ma co;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaak razem w koopie siła[/COLOR]:evil_lol:;)[/FONT][/B][/quote]

Ależ kcom, kcom [IMG]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG]......

Posted

[quote name='Menrzuś']Ależ kcom, kcom [IMG]http://www.pic4ever.com/images/hanghead.gif[/IMG]......[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]taaaaaaaak:roll:

To dopsz:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

nie wybywam :) w domku siedzę i cała poświęcam się rodzinie : czyli Dominikowi i suczydłom i mężusiowi też :) bo ostatnio trochę mniej mnie mają.....

słoneczka wam życzę !!! :)

Posted

[quote name='Agniest']nie wybywam :) w domku siedzę i cała poświęcam się rodzinie : czyli Dominikowi i suczydłom i mężusiowi też :) bo ostatnio trochę mniej mnie mają.....

słoneczka wam życzę !!! :)[/quote]

No taaaaak - mężuś na szarym końcu :shake:..... nie żebym tam cuś marudził :roll:
Biedny TZ.

[SIZE=5]TZ-ci wszystkich Alf - łączcie się :diabloti:[/SIZE]

Miłego odpoczynku :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A ja już po weekendzie, buuuuuuuuuu znowu do pracy:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho :glaszcze:.......za dwa tygodnie znowu będziesz się w słonku smażyć ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho :glaszcze:.......za dwa tygodnie znowu będziesz się w słonku smażyć ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tylko ta perspektywa trzyma mnie przy życiu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tylko ta perspektywa trzyma mnie przy życiu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

to kawką się wspomóż ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']to kawką się wspomóż ;)[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Po takiej nocy jak miałam dzisiaj to juz jestem po drugiej a oczy nadal mi lecą[/B][/COLOR][/FONT]:roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Po takiej nocy jak miałam dzisiaj to juz jestem po drugiej a oczy nadal mi lecą[/B][/COLOR][/FONT]:roll:[/quote]

to podaj ją sobie dożylnie :diabloti:

biedactwo :glaszcze:

Posted

[quote name='Menrzuś']to podaj ją sobie dożylnie :diabloti:

biedactwo :glaszcze:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No co ty, chyba bym przy tym zemdlała, nie lubiem igieł:shake:[/COLOR][/FONT][/B]