Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']No co? Wy sie pacykujecie, a porządny bokserek gluci - takie są prawa natury i nic tu nie zmienisz :eviltong::lol:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale ja swoim pacykowaniem nie przysparzam nikomu dodatkowej roboty:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale ja swoim pacykowaniem nie przysparzam nikomu dodatkowej roboty:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Przecież boksio musi ciągle Ci to zmywać, tak jak Ty te okna :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież boksio musi ciągle Ci to zmywać, tak jak Ty te okna :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sama sobie zmywam czasem mi tylko pomaga:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sama sobie zmywam czasem mi tylko pomaga:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a ja się nie pacykuję, a i tak mnie liżą - szczególnie Sylwa tym długaśnym jęzorem :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']a ja się nie pacykuję, a i tak mnie liżą - szczególnie Sylwa tym długaśnym jęzorem :lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No a co ty chciałes tylko cmokala w nochal i juz:crazyeye:............uczucia musza byc mokre:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No a co ty chciałes tylko cmokala w nochal i juz:crazyeye:............uczucia musza byc mokre:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ale czemu jak leżę sobie na kanapie, to kładą mi takie obglucone fafle na twarz? Myślisz, że z głębokiego uczucia do mnie, chcą sobie przy okazji je wytrzeć? :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']ale czemu jak leżę sobie na kanapie, to kładą mi takie obglucone fafle na twarz? Myślisz, że z głębokiego uczucia do mnie, chcą sobie przy okazji je wytrzeć? :shake::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nieeee:shake: one to robią z miłości :loveu: o wycieraniu nie ma mowy przeciez jak by chciały to by sie otrzepały:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Taaaaa.....z miłości. Argon się wyspecjalizował w wybudzaniu mnie rano - oczywiście z miłości. Szczególnie w soboty i niedziele. Rozpościera wtedy fafle na mojej twarzy uniemożliwiając mi oddychanie, przez co momentalnie budzę się :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaa.....z miłości. Argon się wyspecjalizował w wybudzaniu mnie rano - oczywiście z miłości. Szczególnie w soboty i niedziele. Rozpościera wtedy fafle na mojej twarzy uniemożliwiając mi oddychanie, przez co momentalnie budzę się :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Sprytny:razz: zastosował duszenie:evil_lol: ale jaki koffany:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']z drugiej strony to jest nawet i przyjemne - wie to każdy kto ma bokserka :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: A są i tacy szczęściarze co mają takie 2:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Sprytny:razz: zastosował duszenie:evil_lol: ale jaki koffany:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

z drugiej strony to jest nawet i przyjemne - wie to każdy kto ma bokserka :razz:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: A są i tacy szczęściarze co mają takie 2:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Sylwa tak nie wylewa swoich uczuć - raczej tym swoim długim jęzorem stara mi sie powieki podnieść :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sylwa tak nie wylewa swoich uczuć - raczej tym swoim długim jęzorem stara mi sie powieki podnieść :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz kobiety rzadko maja dobry humor z rana, więc ona traktuje cie lekko brutalniej niż Argon:lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz kobiety rzadko maja dobry humor z rana, więc ona traktuje cie lekko brutalniej niż Argon:lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No właśnie - dlaczego? Przecież my wtedy właśnie tacy mniamniuścy jesteśmy :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']No właśnie - dlaczego? Przecież my wtedy właśnie tacy mniamniuścy jesteśmy :cool3:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No własnie:cool1: kobieta i męzczyzna dwie odwieczne sprzeczności pod kazdym wzgledem:roll: a mogło by byc tak pieknie jakbyscie się przystosowali:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No własnie:cool1: kobieta i męzczyzna dwie odwieczne sprzeczności pod kazdym wzgledem:roll: a mogło by byc tak pieknie jakbyscie się przystosowali:evil_lol::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Wy też czasami mogłybyście ustąpić :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wy też czasami mogłybyście ustąpić :eviltong::evil_lol:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]My?:crazyeye: No co ty? Nie ma szans my mamy taka konstrukcje że nie ustepujemy:evil_lol::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]My?:crazyeye: No co ty? Nie ma szans my mamy taka konstrukcje że nie ustepujemy:evil_lol::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[SIZE=5][B]Agniestkaaaaaaaaaaaaaaa...[/B][/SIZE][SIZE=2] help :placz:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś'][SIZE=5][B]Agniestkaaaaaaaaaaaaaaa...[/B][/SIZE][SIZE=2] help :placz:[/SIZE][/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co ja takiego zrobiłam:crazyeye: Nie krzycz bo jeszcze pomysli że jakaś krzywde ci zrobiłam:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No co ja takiego zrobiłam:crazyeye: Nie krzycz bo jeszcze pomysli że jakaś krzywde ci zrobiłam:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To może wreszcie przyjdzie. Zawsze mnie broniła przed dziobami Ptasiorów :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']To może wreszcie przyjdzie. Zawsze mnie broniła przed dziobami Ptasiorów :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]że ja cie niby dziobie:crazyeye: Noooo podskubuje conajwyzej:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]że ja cie niby dziobie:crazyeye: Noooo podskubuje conajwyzej:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no właśnie - od tego podskubywania to ciuchy juz w strzępach :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']no właśnie - od tego podskubywania to ciuchy juz w strzępach :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To dobrze nie wiesz że w modzie mniej znaczy wiecej:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]