Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Spoko - Ptasiory mają z bonifikatą, nie licząc gratisów :razz:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Gratisów?:razz: To mnie się podoba..........to kiedy zaczynam:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Gratisów?:razz: To mnie się podoba..........to kiedy zaczynam:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ty to się szybko garniesz do wiedzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty to się szybko garniesz do wiedzy :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bo ta wiedza jest na wage złota:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bo ta wiedza jest na wage złota:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Możesz mi mówić Panie Psorze :diabloti:

[SIZE=1](Agniestka - wybacz, że poplułaś monitor, ale mi się też tak zdażyło)[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']Możesz mi mówić Panie Psorze :diabloti:

[SIZE=1](Agniestka - wybacz, że poplułaś monitor, ale mi się też tak zdażyło)[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A więc............nie zaczyna sie od "A więc".. a więc Panie Psorze prosze mnie oswiecić:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A więc............nie zaczyna sie od "A więc".. a więc Panie Psorze prosze mnie oswiecić:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

latarką pewnie......no, chyba, że sobie założysz :saint1:

Posted

[quote name='Menrzuś']latarką pewnie......no, chyba, że sobie założysz :saint1:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hahahahaha..........................no Pan Psor sprzedał swoją pierwszą złotą myśl:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hahahahaha..........................no Pan Psor sprzedał swoją pierwszą złotą myśl:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

pasuje Ci....nieprawdaż? :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jak ulał:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

traktuj to jako gratis na początek kursu :eviltong:

śmigam.....:hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']traktuj to jako gratis na początek kursu :eviltong:

śmigam.....:hand:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No własnie mi się zdawało że słysze kroki Alfy na schodach:evil_lol::eviltong: Pa:hand:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No własnie mi się zdawało że słysze kroki Alfy na schodach:evil_lol::eviltong: Pa:hand:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ale masz wrażliwe zmysły.....dobrej :hand:

Agniestkowej też......:bye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale masz wrażliwe zmysły.....dobrej :hand:

Agniestkowej też......:bye:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bo my kobiety................a zresztą co ci bede gadać:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bo my kobiety................a zresztą co ci bede gadać:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

"Bo my kobiety" - te słowa to czysty romantyzm :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']"Bo my kobiety" - te słowa to czysty romantyzm :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prawda?:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Prawda?:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Eeeeeee......i teraz cały dzień będę bujał w obłokach :-(

:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Eeeeeee......i teraz cały dzień będę bujał w obłokach :-(

:razz:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]No to coooooo.......to fajnie Menrzuś w obłokach:loveu:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]No to coooooo.......to fajnie Menrzuś w obłokach:loveu:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

Pewnie........i fajnie spaść można :evil_lol:

Jak myślisz, kiedy gospodyni przyjdzie? Bo że ja mam tu więcej postów niż Ona, to normalne, ale niedługo i Ty Agniestkę przegonisz w wypowiedziach :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie........i fajnie spaść można :evil_lol:

Jak myślisz, kiedy gospodyni przyjdzie? Bo że ja mam tu więcej postów niż Ona, to normalne, ale niedługo i Ty Agniestkę przegonisz w wypowiedziach :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmm no wiesz przyjdzie jak się odrobi:roll: a kiedy to nawet najstarsi górale nie wiedzą:evil_lol:

No to ja już milczę jak dobrze wychowany gosc:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmmmm no wiesz przyjdzie jak się odrobi:roll: a kiedy to nawet najstarsi górale nie wiedzą:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to ja już milczę jak dobrze wychowany gosc:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Boszszsz....ileż można szczekać :stormy-sad:

Narazie gospodyni ma 265 postów, a Ty tylko 46, więc spoko ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszszsz....ileż można szczekać :stormy-sad:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Do skutku;)[/COLOR][/FONT][/B]

Narazie gospodyni ma 265 postów, a Ty tylko 46, więc spoko ;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nooooo to gdzie mi do Agniestki:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nooooo to gdzie mi do Agniestki:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No, ale jak tak dalej się nie będzie odzywać :mad: to szybko Ją dogonisz

Posted

[quote name='Menrzuś']No, ale jak tak dalej się nie będzie odzywać :mad: to szybko Ją dogonisz[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Staram się:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Staram się:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A jak myślisz, jak wróci, to po doopalonie oberwiemy za te goopie gadki, czy jakaś nagroda, np fotkowa nas spotka za pilnowanie wątku?:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A jak myślisz, jak wróci, to po doopalonie oberwiemy za te goopie gadki, czy jakaś nagroda, np fotkowa nas spotka za pilnowanie wątku?:razz:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oczywiście że nagroda fotkowa , jaka kara miała by byc:crazyeye: jak my jej tu dbamy co by sie blogasek nie zakurzył:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]