apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Menrzuś']No juz dobra.....zaraz kwią tryśniesz, więc uspokuj się :evil_lol: (Idarety są takie czerwone :diabloti:)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no już mi lepiej:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dwa tygodnie już minęły - gdzie żeś Ty, ach gdzie? :-(...... chyba nie wysłali Ciebie do filii w Ustrzykach Górnych? :shake: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [CENTER][quote name='Menrzuś']Dwa tygodnie już minęły - gdzie żeś Ty, ach gdzie? :-(...... chyba nie wysłali Ciebie do filii w Ustrzykach Górnych? :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Hihihihihi AgniestKa po prostu czeka i chce nas wziąć z zaskoczenia....my sobie bedziemy tu gadać a ona wyskoczy zza winkla i zrobi[/B][/COLOR][/FONT] [SIZE=7][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]BU![/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:[/SIZE] [/CENTER] Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple'] [CENTER][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hihihihihi AgniestKa po prostu czeka i chce nas wziąć z zaskoczenia....my sobie bedziemy tu gadać a ona wyskoczy zza winkla i zrobi[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][SIZE=7][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]BU![/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:[/SIZE][/CENTER] [/quote] .....a ja Jej emotką, którą właśnie szukam, po oczach :diabloti: Quote
apple Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Menrzuś'].....a ja Jej emotką, którą właśnie szukam, po oczach :diabloti:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I co znalazłeś?:razz: Pewnie że nie......mówiłam że takiej nie ma:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I co znalazłeś?:razz: Pewnie że nie......mówiłam że takiej nie ma:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jeszcze szukam :eviltong: Quote
apple Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Jeszcze szukam :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Powodzenia:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Powodzenia:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] JeNdza :eviltong: [B]Agniestkaaaaaaaa[/B].......czy Ty aby nie przesadzasz?:cool1: Quote
credita Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 no to wiadomość od Agniestki napisała mi że ma więcej pracy,póżniej wraca do domu i tęskni za dogo mam nadzieję że wróci niebawem ,ale musimy ją zrozumieć bo ja wierzę że na nowym stanowisku jest zawsze robota :roll: a i jeszcze napisała że jej suczyce się już przyzwyczaiły że wraca póżniej do domu ;) no to Agniestko czekamy na ciebie :loveu: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='credita']no to wiadomość od Agniestki napisała mi że ma więcej pracy,póżniej wraca do domu i tęskni za dogo mam nadzieję że wróci niebawem ,ale musimy ją zrozumieć bo ja wierzę że na nowym stanowisku jest zawsze robota :roll: a i jeszcze napisała że jej suczyce się już przyzwyczaiły że wraca póżniej do domu ;) no to Agniestko czekamy na ciebie :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tak czekamy i nic się nie przejmuj dasz rade to wszystko poukładać i szybko do nas wrócisz:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='credita']no to wiadomość od Agniestki napisała mi że ma więcej pracy,póżniej wraca do domu i tęskni za dogo mam nadzieję że wróci niebawem ,ale musimy ją zrozumieć bo ja wierzę że na nowym stanowisku jest zawsze robota :roll: a i jeszcze napisała że jej suczyce się już przyzwyczaiły że wraca póżniej do domu ;) no to Agniestko czekamy na ciebie :loveu:[/quote] To napisz Jej, że się strrrrrrrasznie stęskniłem i , że foty tez mają być, i w ogóle niech wraca, i jeszcze cmokasa Jej poślij.....eeeeeech :p Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='credita']ok wieczorem do niej naskrobię ;)[/quote] Dzięki :multi:.....śmigam, bo Alfa na schodach :crazyeye: Quote
apple Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzięki :multi:.....śmigam, bo Alfa na schodach :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]uuuuuuuuuuuuuuuuuu..................no to smigaj;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='credita']ok wieczorem do niej naskrobię ;)[/quote] tylko żeby nie było, że miałaś ręce po łokcie w pieluchach ;) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]uuuuuuuuuuuuuuuuuu..................no to smigaj;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no, musiałem przecież zdążyć z talerzami :roll: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']tylko żeby nie było, że miałaś ręce po łokcie w pieluchach ;) no, musiałem przecież zdążyć z talerzami :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To co ty juz od progu podajesz:crazyeye: To lepiej niż w Szeratonie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To co ty juz od progu podajesz:crazyeye: To lepiej niż w Szeratonie:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jak Alfa wchodząc do domu zobaczy zaangażowanie w krzątaninie, to ręką machnie na jakiś tam pyłek na szafce :evil_lol:.....trza mysleć kompleksowo i zabezpieczać tyły :diabloti: [B]Agniestkaaaaaa[/B]......nie przepracuj się, bo jeszcze bardziej schudniesz :shake: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak Alfa wchodząc do domu zobaczy zaangażowanie w krzątaninie, to ręką machnie na jakiś tam pyłek na szafce :evil_lol:.....trza mysleć kompleksowo i zabezpieczać tyły :diabloti: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]HA! Wiedziałam że jest w tym jakies drugie dno:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]HA! Wiedziałam że jest w tym jakies drugie dno:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Trzeba mieś jakieś atuty w rękawie :evil_lol: bo inaczej to siwy dym Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Trzeba mieś jakieś atuty w rękawie :evil_lol: bo inaczej to siwy dym[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ujjjjjto strasznie groźna ta twoja alfa..............ja to wczoraj zaskoczona byłam jak weszłam do kuchni i mi gary ze zlewu na podłoge nie wypadały.........normalnie szok:crazyeye:.........nie przywykłam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ujjjjjto strasznie groźna ta twoja alfa..............ja to wczoraj zaskoczona byłam jak weszłam do kuchni i mi gary ze zlewu na podłoge nie wypadały.........normalnie szok:crazyeye:.........nie przywykłam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahahahaha......no taaaaaak, wychowywanie TZa przynosi efekty :diabloti: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']hahahahaha......no taaaaaak, wychowywanie TZa przynosi efekty :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaa juz sie zarzekał że to się więcej nie powtórzy........a dlaczego? No dlaczego? Bo Moniczka głoopia pipa:splat: będąc ciągle w głęokim szoku nie pochwaliła sojego dobrodzieja:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaa juz sie zarzekał że to się więcej nie powtórzy........a dlaczego? No dlaczego? Bo Moniczka głoopia pipa:splat: będąc ciągle w głęokim szoku nie pochwaliła sojego dobrodzieja:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bo Moniczka jest ofiarą losu - faceta trzeba chwalić za drobnostki nawet, a to będzie mobilizacją do większych czynów. A tak zabiłaś w nim ochotę do szokowania :shake:......musisz wpaść do mnie na szkolenie :diabloti: Quote
apple Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo Moniczka jest ofiarą losu - faceta trzeba chwalić za drobnostki nawet, a to będzie mobilizacją do większych czynów. A tak zabiłaś w nim ochotę do szokowania :shake:......musisz wpaść do mnie na szkolenie :diabloti:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooo wiemmmmm:oops: Qurcze wstydam straszliwie sama sobie pozamiatałam:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A drogi taki kurs?:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nooooooo wiemmmmm:oops: Qurcze wstydam straszliwie sama sobie pozamiatałam:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A drogi taki kurs?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Spoko - Ptasiory mają z bonifikatą, nie licząc gratisów :razz: Quote
Recommended Posts