Menrzuś Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Agniest']Oj Menrzuś coś tak niecierpliwy jest :evil_lol: najważniejsze fakty znasz - Credita jest szczęśliwą mamusią :loveu:, Oskarek przyszedł na świat 25 lutego, a reszty dowiemy się jak do nas wróci ;) myślę że ona sama opisze to najlepiej ;)[/quote] W takich sprawach faceci właśnie sa niecierpliwi, więc co się dziwisz? :p Quote
credita Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 fajne foteczki ;) takie zgodne bym nawet powiedziała :p wszystkiego dobrego pozdrawiam :loveu: Quote
Agniest Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 poprawiło im się - ogólnie mówiąc - w stosunkach koleżeńskich :evil_lol: dzięki za pozdrowionka ;) .....Beta ma guza, a właściwie dwa, na sutkach...... jeden jest malutki, ledwo wyczuwalny, drugi większy i co najbardziej niepokojące - szybko rośnie......:shake: Quote
Agniest Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 w środę pojechałam z nią do kliniki w Dąbrowie, bo większa lecznica to zawsze... wiadomo, zrobili jej wszystkie badania, wet mnie trochę nastraszył, że te "bardziej galaretowate" guzy są zwykle złośliwe i lepiej żeby były takie "zwarte i twarde", ale Beta ma właśnie galaretowate..... Dzisiaj odebrałam wyniki....... są rewelacyjne ! nawet kazałam zrobić na tarczycę, bo chuda taka - ale jest OK :) (dziwne..... ale bardzo się cieszę ) oprócz jednego - ma mało płytek krwi czyli słabą krzepliwość, ale to nie jest nic niebezpiecznego - tak powiedział wet. Nie mam doświadczenia, nie wiem...... czy cieszę się przedwcześnie ? ...... ale gdyby były złośliwe to chyba badania wyszłyby złe....... tak myślę....... ufffffff :) Życzę wszystkim miłego weekendu :) Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Agniest']w środę pojechałam z nią do kliniki w Dąbrowie, bo większa lecznica to zawsze... wiadomo, zrobili jej wszystkie badania, wet mnie trochę nastraszył, że te "bardziej galaretowate" guzy są zwykle złośliwe i lepiej żeby były takie "zwarte i twarde", ale Beta ma właśnie galaretowate..... Dzisiaj odebrałam wyniki....... są rewelacyjne ! nawet kazałam zrobić na tarczycę, bo chuda taka - ale jest OK :) (dziwne..... ale bardzo się cieszę ) oprócz jednego - ma mało płytek krwi czyli słabą krzepliwość, ale to nie jest nic niebezpiecznego - tak powiedział wet. Nie mam doświadczenia, nie wiem...... czy cieszę się przedwcześnie ? ...... ale gdyby były złośliwe to chyba badania wyszłyby złe....... tak myślę....... ufffffff :) Życzę wszystkim miłego weekendu :)[/quote] Dobre wiadomości :multi:....siwulka sie nie daje :thumbs: Miłego weekendowania :razz: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='rebellia']Menrzuś jakie wyczepiste foto ;)[/quote] O avatarku mówisz? Widać daaaaawno Ciebie nie było tutaj :razz: Quote
rebellia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nom, zdrowie kuleje, rzadko bywam na psich forach, bo jestem póki co nieprzydatna. Quote
credita Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Miłej niedzieli dziewczyny zapomniałam że przez week nie ma was tutaj :p Quote
Menrzuś Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jeżeli mam być dziewczyną, to zmienię nicka na "Rzonka" :evil_lol: [B]Rebelia[/B] - to palce Ci też przycięło, że do klikania masz być nieprzydatna? Quote
Agniest Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='credita']Miłej niedzieli dziewczyny zapomniałam że przez week nie ma was tutaj :p[/quote] dzięki ;) ano nie ma :evil_lol: dyżur mamy od poniedziałku :evil_lol: niedziela była mokra i znowu nie poszliśmy na spacer z suczydłami........ Quote
Agniest Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='rebellia']Menrzuś jakie wyczepiste foto ;)[/quote] nie ? :cool3: świetną ma tą fotkę :evil_lol: A tobie co ze zdrówkiem się dzieje ? Dbaj o siebie ;) Quote
Agniest Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobre wiadomości :multi:....siwulka sie nie daje :thumbs: Miłego weekendowania :razz:[/quote] Beta nie taka znowu siwulka - choć 8 latek jej stuknęło ;) ale przy Żabulcu wygląda na kilka lat młodszą..... A właśnie, przy okazji chciałam wszystkich poinformować, że moja Betula skończyła w lutym 8 LAT :multi::multi: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Agniest']Beta nie taka znowu siwulka - choć 8 latek jej stuknęło ;) ale przy Żabulcu wygląda na kilka lat młodszą..... A właśnie, przy okazji chciałam wszystkich poinformować, że moja Betula skończyła w lutym 8 LAT :multi::multi:[/quote] To piękny wiek - moje boksie to szczyle w stosunku do niej :lol:....ale i tak czas szybko leci Quote
rebellia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Jeżeli mam być dziewczyną, to zmienię nicka na "Rzonka" :evil_lol: [B]Rebelia[/B] - to palce Ci też przycięło, że do klikania masz być nieprzydatna?[/quote] Mam gorączkę i generalnie odechciało mi się bywać na dogo. Dłuższa historia. :-( Quote
Menrzuś Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 [quote name='rebellia']Mam gorączkę i generalnie odechciało mi się bywać na dogo. Dłuższa historia. :-([/quote] Nie musisz bywać na dogo - możesz tylko do Agniestki zaglądać. Chyba Ci za skórę nie zaszła? :razz: Quote
rebellia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 W zasadzie tak robię, bywam praktycznie tylko na tym wątku :) Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 A tak kotka nie boi się między bokserzyce wchodzić? :evil_lol: Kiedyś to jeszcze do mnie też zaglądałaś :razz: Quote
Agniest Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 oj myślę, że Rebelia bokserzyc się nie boi :evil_lol: - w końcu Żabulca-agresulca na kolanach wiozła ;) i wszystkie kończyny ma na swoim miejscu :evil_lol: Quote
rebellia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Agniest']oj myślę, że Rebelia bokserzyc się nie boi :evil_lol: - w końcu Żabulca-agresulca na kolanach wiozła ;) i wszystkie kończyny ma na swoim miejscu :evil_lol:[/quote] Jesteś pewna, że je mam? :evil_lol: A jak ona wtedy chrapała hehehe, mam taki fajny filmik, tylko nie umiem skompresować, ale może Mosii Ci pokazywała? Ech, to były zupełnie inne czasy.... :cool1: Quote
credita Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 no Agniest Tobie też należy się medal,mało jest takich ludzi którzy podejmują się opieki,nad psem który z bólu gryzie,no i na tyle odwagi żeby trzymać 2 sunie pod jednym dachem;) Quote
Menrzuś Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Agniest']oj myślę, że Rebelia bokserzyc się nie boi :evil_lol: - w końcu Żabulca-agresulca na kolanach wiozła ;) i wszystkie kończyny ma na swoim miejscu :evil_lol:[/quote] Mówisz o kończynach Żaby, czy Rebelii? :evil_lol: [quote name='credita']no Agniest Tobie też należy się medal,mało jest takich ludzi którzy podejmują się opieki,nad psem który z bólu gryzie,no i na tyle odwagi żeby trzymać 2 sunie pod jednym dachem;)[/quote] Nie będępisał peanów na temat Agniestki, bo jeszcze ktoś coś sobie pomyśli, ale podpisuję się pod słowamy Credity :multi: Quote
Agniest Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='rebellia']Jesteś pewna, że je mam? :evil_lol: A jak ona wtedy chrapała hehehe, mam taki fajny filmik, tylko nie umiem skompresować, ale może Mosii Ci pokazywała? Ech, to były zupełnie inne czasy.... :cool1:[/quote] nie widziałam tego filmiku ! ( a mogłabyć go wkleić w YouTube - czy jakoś tak :evil_lol: w tych sprawach ciemna masa jestem - i podać tutaj linka, tak żebyśmy mogli go wszyscy obejrzeć ? ) prawdę mówiąc chrapiącego Żabulca mam na codzień :eviltong: ale fajnie byłoby zobaczyć jaka była zanim do mnie trafiła ;) Quote
Agniest Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Mówisz o kończynach Żaby, czy Rebelii? :evil_lol: Nie będępisał peanów na temat Agniestki, bo jeszcze ktoś coś sobie pomyśli, ale podpisuję się pod słowamy Credity :multi:[/quote] [quote name='credita']no Agniest Tobie też należy się medal,mało jest takich ludzi którzy podejmują się opieki,nad psem który z bólu gryzie,no i na tyle odwagi żeby trzymać 2 sunie pod jednym dachem;)[/quote] nie przesadzie trochę ???! znaleźli się tacy co to psów ze schroniska nigdy nie przygarnęli :evil_lol::evil_lol: a teraz tak szczerze, z perspektywy czasy patrząc, mogę się przyznać że decyzję o adopcji Żaby podjęłam głównie sercem, nie rozumem :evil_lol: i przez te 1,5 roku było wiele ciężkich chwil, ale to wszystko już za nami (mam nadzieję) i nie wyobrażam sobie naszego domu bez Żabulca ;) Quote
Menrzuś Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Agniest']nie przesadzie trochę ???! znaleźli się tacy co to psów ze schroniska nigdy nie przygarnęli :evil_lol::evil_lol: a teraz tak szczerze, z perspektywy czasy patrząc, mogę się przyznać że decyzję o adopcji Żaby podjęłam głównie sercem, nie rozumem :evil_lol: i przez te 1,5 roku było wiele ciężkich chwil, ale to wszystko już za nami (mam nadzieję) i nie wyobrażam sobie naszego domu bez Żabulca ;)[/quote] Ja nikogo ze schroniska nie przygarnąłem :roll: I masz rację - nie wyobażam sobie teraz domu tylko z Argonem, chociażw łóżku jest ciaśniej :p Quote
Recommended Posts