Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']Oj Menrzuś coś tak niecierpliwy jest :evil_lol:
najważniejsze fakty znasz - Credita jest szczęśliwą mamusią :loveu:, Oskarek przyszedł na świat 25 lutego, a reszty dowiemy się jak do nas wróci ;) myślę że ona sama opisze to najlepiej ;)[/quote]

W takich sprawach faceci właśnie sa niecierpliwi, więc co się dziwisz? :p

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poprawiło im się - ogólnie mówiąc - w stosunkach koleżeńskich :evil_lol:
dzięki za pozdrowionka ;)

.....Beta ma guza, a właściwie dwa, na sutkach...... jeden jest malutki, ledwo wyczuwalny, drugi większy i co najbardziej niepokojące - szybko rośnie......:shake:

Posted

w środę pojechałam z nią do kliniki w Dąbrowie, bo większa lecznica to zawsze... wiadomo, zrobili jej wszystkie badania, wet mnie trochę nastraszył, że te "bardziej galaretowate" guzy są zwykle złośliwe i lepiej żeby były takie "zwarte i twarde", ale Beta ma właśnie galaretowate.....
Dzisiaj odebrałam wyniki....... są rewelacyjne ! nawet kazałam zrobić na tarczycę, bo chuda taka - ale jest OK :) (dziwne..... ale bardzo się cieszę ) oprócz jednego - ma mało płytek krwi czyli słabą krzepliwość, ale to nie jest nic niebezpiecznego - tak powiedział wet.

Nie mam doświadczenia, nie wiem...... czy cieszę się przedwcześnie ? ...... ale gdyby były złośliwe to chyba badania wyszłyby złe....... tak myślę.......

ufffffff :) Życzę wszystkim miłego weekendu :)

Posted

[quote name='Agniest']w środę pojechałam z nią do kliniki w Dąbrowie, bo większa lecznica to zawsze... wiadomo, zrobili jej wszystkie badania, wet mnie trochę nastraszył, że te "bardziej galaretowate" guzy są zwykle złośliwe i lepiej żeby były takie "zwarte i twarde", ale Beta ma właśnie galaretowate.....
Dzisiaj odebrałam wyniki....... są rewelacyjne ! nawet kazałam zrobić na tarczycę, bo chuda taka - ale jest OK :) (dziwne..... ale bardzo się cieszę ) oprócz jednego - ma mało płytek krwi czyli słabą krzepliwość, ale to nie jest nic niebezpiecznego - tak powiedział wet.

Nie mam doświadczenia, nie wiem...... czy cieszę się przedwcześnie ? ...... ale gdyby były złośliwe to chyba badania wyszłyby złe....... tak myślę.......

ufffffff :) Życzę wszystkim miłego weekendu :)[/quote]

Dobre wiadomości :multi:....siwulka sie nie daje :thumbs:

Miłego weekendowania :razz:

Posted

[quote name='credita']Miłej niedzieli dziewczyny zapomniałam że przez week nie ma was tutaj :p[/quote]

dzięki ;)
ano nie ma :evil_lol: dyżur mamy od poniedziałku :evil_lol:

niedziela była mokra i znowu nie poszliśmy na spacer z suczydłami........

Posted

[quote name='rebellia']Menrzuś jakie wyczepiste foto ;)[/quote]

nie ? :cool3: świetną ma tą fotkę :evil_lol:
A tobie co ze zdrówkiem się dzieje ? Dbaj o siebie ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobre wiadomości :multi:....siwulka sie nie daje :thumbs:

Miłego weekendowania :razz:[/quote]

Beta nie taka znowu siwulka - choć 8 latek jej stuknęło ;) ale przy Żabulcu wygląda na kilka lat młodszą.....

A właśnie, przy okazji chciałam wszystkich poinformować, że moja Betula skończyła w lutym 8 LAT :multi::multi:

Posted

[quote name='Agniest']Beta nie taka znowu siwulka - choć 8 latek jej stuknęło ;) ale przy Żabulcu wygląda na kilka lat młodszą.....

A właśnie, przy okazji chciałam wszystkich poinformować, że moja Betula skończyła w lutym 8 LAT :multi::multi:[/quote]

To piękny wiek - moje boksie to szczyle w stosunku do niej :lol:....ale i tak czas szybko leci

Posted

[quote name='Menrzuś']Jeżeli mam być dziewczyną, to zmienię nicka na "Rzonka" :evil_lol:

[B]Rebelia[/B] - to palce Ci też przycięło, że do klikania masz być nieprzydatna?[/quote]

Mam gorączkę i generalnie odechciało mi się bywać na dogo. Dłuższa historia. :-(

Posted

[quote name='rebellia']Mam gorączkę i generalnie odechciało mi się bywać na dogo. Dłuższa historia. :-([/quote]

Nie musisz bywać na dogo - możesz tylko do Agniestki zaglądać. Chyba Ci za skórę nie zaszła? :razz:

Posted

oj myślę, że Rebelia bokserzyc się nie boi :evil_lol: - w końcu Żabulca-agresulca na kolanach wiozła ;) i wszystkie kończyny ma na swoim miejscu :evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']oj myślę, że Rebelia bokserzyc się nie boi :evil_lol: - w końcu Żabulca-agresulca na kolanach wiozła ;) i wszystkie kończyny ma na swoim miejscu :evil_lol:[/quote]
Jesteś pewna, że je mam? :evil_lol: A jak ona wtedy chrapała hehehe, mam taki fajny filmik, tylko nie umiem skompresować, ale może Mosii Ci pokazywała?

Ech, to były zupełnie inne czasy.... :cool1:

Posted

no Agniest Tobie też należy się medal,mało jest takich ludzi którzy podejmują się opieki,nad psem który z bólu gryzie,no i na tyle odwagi żeby trzymać 2 sunie pod jednym dachem;)

Posted

[quote name='Agniest']oj myślę, że Rebelia bokserzyc się nie boi :evil_lol: - w końcu Żabulca-agresulca na kolanach wiozła ;) i wszystkie kończyny ma na swoim miejscu :evil_lol:[/quote]

Mówisz o kończynach Żaby, czy Rebelii? :evil_lol:

[quote name='credita']no Agniest Tobie też należy się medal,mało jest takich ludzi którzy podejmują się opieki,nad psem który z bólu gryzie,no i na tyle odwagi żeby trzymać 2 sunie pod jednym dachem;)[/quote]

Nie będępisał peanów na temat Agniestki, bo jeszcze ktoś coś sobie pomyśli, ale podpisuję się pod słowamy Credity :multi:

Posted

[quote name='rebellia']Jesteś pewna, że je mam? :evil_lol: A jak ona wtedy chrapała hehehe, mam taki fajny filmik, tylko nie umiem skompresować, ale może Mosii Ci pokazywała?

Ech, to były zupełnie inne czasy.... :cool1:[/quote]

nie widziałam tego filmiku !
( a mogłabyć go wkleić w YouTube - czy jakoś tak :evil_lol: w tych sprawach ciemna masa jestem - i podać tutaj linka, tak żebyśmy mogli go wszyscy obejrzeć ? )

prawdę mówiąc chrapiącego Żabulca mam na codzień :eviltong: ale fajnie byłoby zobaczyć jaka była zanim do mnie trafiła ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Mówisz o kończynach Żaby, czy Rebelii? :evil_lol:

Nie będępisał peanów na temat Agniestki, bo jeszcze ktoś coś sobie pomyśli, ale podpisuję się pod słowamy Credity :multi:[/quote]

[quote name='credita']no Agniest Tobie też należy się medal,mało jest takich ludzi którzy podejmują się opieki,nad psem który z bólu gryzie,no i na tyle odwagi żeby trzymać 2 sunie pod jednym dachem;)[/quote]

nie przesadzie trochę ???! znaleźli się tacy co to psów ze schroniska nigdy nie przygarnęli :evil_lol::evil_lol:

a teraz tak szczerze, z perspektywy czasy patrząc, mogę się przyznać że decyzję o adopcji Żaby podjęłam głównie sercem, nie rozumem :evil_lol:
i przez te 1,5 roku było wiele ciężkich chwil, ale to wszystko już za nami (mam nadzieję) i nie wyobrażam sobie naszego domu bez Żabulca ;)

Posted

[quote name='Agniest']nie przesadzie trochę ???! znaleźli się tacy co to psów ze schroniska nigdy nie przygarnęli :evil_lol::evil_lol:

a teraz tak szczerze, z perspektywy czasy patrząc, mogę się przyznać że decyzję o adopcji Żaby podjęłam głównie sercem, nie rozumem :evil_lol:
i przez te 1,5 roku było wiele ciężkich chwil, ale to wszystko już za nami (mam nadzieję) i nie wyobrażam sobie naszego domu bez Żabulca ;)[/quote]

Ja nikogo ze schroniska nie przygarnąłem :roll:
I masz rację - nie wyobażam sobie teraz domu tylko z Argonem, chociażw łóżku jest ciaśniej :p