Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szalała w Katowicach, ale jutro wraca :p

Wiecz co Agniestka - uzmysłowiłem sobie, że na tym wątku jest więcej moich wpisów, niż Twoich :crazyeye:.....muszę chyba trochę spauzować ;)

Posted

[quote name='rebellia']Co za cisza, hm? [URL]http://rebeliantka.blog.pl/[/URL] bloga se założyłam i się bezczelnie chwalę[/quote]

a bo.... wyciszam się.....wewnętrznie :evil_lol:

z przyjemnością poczytam ;)

Posted

[quote name='credita']Co tam słychać Agniestka , słyszałam że jakiś urlop masz :evil_lol:[/quote]

a mam, mam :eviltong:
jeden dzień sobie wzięłam, bo przecież ferie są i obiecałam Dominikowi, że spędzę z nim trochę czasu - mieliśmy się na sanki wybrać, ale śniegu spadło tyle, że z sanek nici. W warcaby graliśmy cały dzień ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Szalała w Katowicach, ale jutro wraca :p

Wiecz co Agniestka - uzmysłowiłem sobie, że na tym wątku jest więcej moich wpisów, niż Twoich :crazyeye:.....muszę chyba trochę spauzować ;)[/quote]

Menrzuś, no co ty ?..... niemożliwe.......:roll:
obiecuję poprawę :modla: wybaczysz ?

PS: zobacz, dzisiaj już 3 wpisy zrobiłam :evil_lol:

Posted

masz całkowitą rację ! :lol:
no więc już zabawiam :cool3: krótką opowiastką:

zdarzyło się to w niedzielny poranek, jako że wichury u nas szalały straszliwe, wiatr bramy otwierał, co słabsze wręcz wyrywał z zawiasów, nasza też niestety mu uległa. Wypuściłam sunie na siku, a tam na naszym podwórku maleńka psinka, no więc wołam suczydła ale było już za późno :diabloti: Żaba rzuciła się na psinkę tak, że cała zmieściła się jej w paszczy, a Beta paskuda biegała dookoła i dopingowała szczekaniem :mad: ja zaczęłam wrzeszczeć, a mąż szybko wybiegł i uwolnił psinkę z paszczy Żaby i psinka uciekła...... nie zdążyliśmy jaj nawet obejrzeć, ale myślę, że nic poważnego jej się nie stało....:shake:

Ja wiem, że to silny instynkt terytorialny, Żaba nie wpuści obcego psa na swoje podwórko, ale ostatnio była taka spokojna - myślałam, że agresor jej minął :shake:

Posted

fakt, psinka była trochę futrzasta, potem Żabol pluł sierścią :evil_lol: ale dzięki temu chyba nie udało jej się pieska zranić......

echhhhh, Żaba chyba się nie zmieni :shake:........dobrze, że z Betą zaczęły się jakoś dogadywać......

Posted

[quote name='Agniest']fakt, psinka była trochę futrzasta, potem Żabol pluł sierścią :evil_lol: ale dzięki temu chyba nie udało jej się pieska zranić......

echhhhh, Żaba chyba się nie zmieni :shake:........dobrze, że z Betą zaczęły się jakoś dogadywać......[/quote]

Taka sama jest Sylwa - też rzuca się na wszystko, co na nią krzywym okiem spojrzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taka sama jest Sylwa - też rzuca się na wszystko, co na nią krzywym okiem spojrzy :evil_lol:[/quote]

oj, to musisz uważać :diabloti: :evil_lol:

Żaba potrafi być naprawdę groźna i agresywna,
ale zaraz potem gdy patrzy na mnie robi takie maślane oczka - jak aniołek :diabloti:

Posted

[quote name='mariee']odkurzaj ja, nasz tez tak robi... bo chce sie odkurzac!:loveu:[/quote]

jak podniosę ssawkę, to zwiewa za tyłek Argona, a jak to nie wystarcza, to chowa się pod stołem :evil_lol:.....ona nie cierpi odkurzacza, zdecydowanie

Posted

[quote name='mariee']tchorz:loveu:[/quote]

boi się jeszcze po tym schronie....jak zobaczy faceta z kijem to zwiewa z piskiem :shake:
a z odkurzaczem, to walczy tyle ile może :evil_lol:

Posted

dziękuję Imbirko :loveu:

bo gdzieś w radiu usłyszałam, że kto nie zje dzisiaj pączka nie będzie miał życia w szczęściu i dostatku :evil_lol::crazyeye:
więc jedzmy jak najwięcej !

A jeśli chodzi o odkurzacz, to Żabę nie rusza, ale Beta gdy była trochę młodsza też atakowała ssawkę - wyglądało to komicznie :lol:, podniesiona ssawka była dla niej jeszcze większym wyzwaniem :diabloti: wciągała sobie fafle :evil_lol:, a i jeszcze kosiarę do trawy atakowała tzn. gryzła kólka, więc trzeba ją było zamykać na czas koszenia.....