Menrzuś Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 I takie cUś mi zrobiłaś na 1000-go posta? :placz: To siEM poprawiam - miało być wziONŚć :evil_lol: Agniestkaaaaaaaaaaaa......zacząłem Twój drugi tysiączek :cunao::beerchug: Quote
rebellia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 To już 2 tysiąc? No ładnie, ładnie :crazyeye: Quote
Imbirka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 oooo trafiłam na imprezkę :multi::multi::multi::multi: :beerchug::cunao::popcorn::laola::knajpa::drink1: za kolejne seteczki :p:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ty to od razu imprezę odstawiasz :evil_lol: Nie widzisz, że gospodyni nie ma i imprezka przeniesiona na poniedziałek? :eviltong: Quote
Imbirka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 w poniedziałek nie pobaluję bo nie mam dostępu do neta w pracy:placz: (chwilowo, ale zawszę):roll: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 No to przekonam Agniestkę na imprezkę w czwartek - może jakoweś smakowitości pokaże :razz: Quote
Agniest Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 przepraszam za moje nieoczekiwane zninkięcie, ale nie mam dostępu do neta ! :( właśnie siedzę na kolacji wigilijnej u teściów i ukradkiem piszę te kilka słów korzystając z ich komputera: życzę wam wszystkim wesołych i spokojnych świąt :) odezwę się jak tylko będę mogła a teraz wracam do stołu :) Quote
Menrzuś Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Agniestka jest :multi: Wszystkiego dobrego....zdrówka, szczęścia i ciągłego dostępu do neta :p Quote
credita Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 no Agniest widzę że my tak na przemian mamy problem z netkiem:evil_lol: pozdrawiamy Quote
Menrzuś Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Trzeba mieć nerwy jak ja, by z Wami rozmawiać :evil_lol: Quote
Agniest Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 witamy wszystkich w nowym roku :multi: net już naprawiony - mam nadzieję, że tym razem na dłużej :diabloti: dziękuję za cierpliwość, tęskniliście ? fotek ci u nas co niemiara :razz: lae muszę je jeszcze zgrać :evil_lol: a dzisiaj, dwie foty zrobione całe wieki temu, podczas ubierania choinki - mąż szuka jakiejś płytki z kolędami, a Żabulec mu pomaga ;) [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/2071024923864.jpg[/IMG] "no jeszcze chwila - zaraz będzie ta muzyka ;)" [IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/2071030325338.jpg[/IMG] wszystkich serdecznie pozdrawiamy :loveu: Quote
credita Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 my też witamy:multi: Fajne foteczki a żabulec jaka pomocna panna:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ja to też nic nie mogę w domu zrobić bez wdzięcznej pomocy Argona. A ubieranie choinki skończyło się wyproszeniem bestii z pokoju - wszystko kradł i uciekał pod stół, żeby dokładnie się przyjrzeć temu co ukradł. Nie dziękuj za cierpliwość, bo jej nie miałem :shake::evil_lol:.....a to, że musisz zgrać fotki z aparatu, to już klasyka Twoich fotowych wypowiedzi :diabloti: Quote
credita Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 no Menrzuś jeszcze trochę i Cię z Agniestką wykończymy z powodu tej cierpliwości ,ale chyba nie jest aż tak żle bo jeszcze się do nas odzywasz:eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ale z zaciśniętymi wargami :diabloti: Pewnie,że nie jest źle, chociaż częściej mogłybyście tu być.....eeeeech Quote
credita Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ograniczony czas mój drogi ,kobiety zwykle mają więcej obowiązków :lol: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='credita']ograniczony czas mój drogi ,kobiety zwykle mają więcej obowiązków :lol:[/quote] No wiem, wiem.....to tylko takie marzenia :razz: a z tymi obowiązkami to nie przesadzaj - trzeba tylko TZ-a dobrze wychować :evil_lol: Quote
rebellia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jak przypomnę sobie tą chudzinę ze schronu, to nie chce mi się wierzyć, że to spasione babsko to ten sam pies ;) ściskam noworocznie Quote
Agniest Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='credita']my też witamy:multi: Fajne foteczki a żabulec jaka pomocna panna:loveu:[/quote] Żabulec lubi kręcić się koło nas, gdy coś robimy. [quote name='Menrzuś']Ja to też nic nie mogę w domu zrobić bez wdzięcznej pomocy Argona. A ubieranie choinki skończyło się wyproszeniem bestii z pokoju - wszystko kradł i uciekał pod stół, żeby dokładnie się przyjrzeć temu co ukradł. Nie dziękuj za cierpliwość, bo jej nie miałem :shake::evil_lol:.....a to, że musisz zgrać fotki z aparatu, to już klasyka Twoich fotowych wypowiedzi :diabloti:[/quote] ale spójrz na to z innej strony - w swoich wypowiedziach jestem niezmienna i zawsze wiesz czego się spodziewać :evil_lol: [quote name='rebellia']Jak przypomnę sobie tą chudzinę ze schronu, to nie chce mi się wierzyć, że to spasione babsko to ten sam pies ;) ściskam noworocznie[/quote] spasione babsko ? :crazyeye::crazyeye: no może trochę przytyła, ale ty chyba nie widziałaś Sylwy Menrzusia :evil_lol: Żabka to modelka przy niej :eviltong: My też ściskamy ;) Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Agniest'] ale spójrz na to z innej strony - w swoich wypowiedziach jestem niezmienna i zawsze wiesz czego się spodziewać :evil_lol: [B]ostatecznie znamy się już rok i cos niecoś o sobie wiemy:razz:[/B] spasione babsko ? :crazyeye::crazyeye: no może trochę przytyła, ale ty chyba nie widziałaś Sylwy Menrzusia :evil_lol: Żabka to modelka przy niej :eviltong: My też ściskamy ;) [B]No nieeeeeee....[/B]:mad: [/quote] Wy to się chyba zmawiacie :shake: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='rebellia']Zazdrościsz? :evil_lol::eviltong:[/quote] No pewnie....nie mam się z kim zmówić....facetów jak na lekarstwo :shake::eviltong: Quote
rebellia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 No ani ja, ani Agniestka zbyt męskie nie jesteśmy :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts