Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

I takie cUś mi zrobiłaś na 1000-go posta? :placz: To siEM poprawiam - miało być wziONŚć :evil_lol:

Agniestkaaaaaaaaaaaa......zacząłem Twój drugi tysiączek :cunao::beerchug:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

przepraszam za moje nieoczekiwane zninkięcie, ale nie mam dostępu do neta ! :(

właśnie siedzę na kolacji wigilijnej u teściów i ukradkiem piszę te kilka słów korzystając z ich komputera: życzę wam wszystkim wesołych i spokojnych świąt :)
odezwę się jak tylko będę mogła

a teraz wracam do stołu :)

• 2 weeks later...
Posted

witamy wszystkich w nowym roku :multi:

net już naprawiony - mam nadzieję, że tym razem na dłużej :diabloti: dziękuję za cierpliwość, tęskniliście ?

fotek ci u nas co niemiara :razz: lae muszę je jeszcze zgrać :evil_lol:

a dzisiaj, dwie foty zrobione całe wieki temu, podczas ubierania choinki - mąż szuka jakiejś płytki z kolędami, a Żabulec mu pomaga ;)
[IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/2071024923864.jpg[/IMG]

"no jeszcze chwila - zaraz będzie ta muzyka ;)"
[IMG]http://www.albumik.pl/albumy/mojebokserki/a/2071030325338.jpg[/IMG]

wszystkich serdecznie pozdrawiamy :loveu:

Posted

Ja to też nic nie mogę w domu zrobić bez wdzięcznej pomocy Argona. A ubieranie choinki skończyło się wyproszeniem bestii z pokoju - wszystko kradł i uciekał pod stół, żeby dokładnie się przyjrzeć temu co ukradł.
Nie dziękuj za cierpliwość, bo jej nie miałem :shake::evil_lol:.....a to, że musisz zgrać fotki z aparatu, to już klasyka Twoich fotowych wypowiedzi :diabloti:

Posted

[quote name='credita']ograniczony czas mój drogi ,kobiety zwykle mają więcej obowiązków :lol:[/quote]

No wiem, wiem.....to tylko takie marzenia :razz:
a z tymi obowiązkami to nie przesadzaj - trzeba tylko TZ-a dobrze wychować :evil_lol:

Posted

[quote name='credita']my też witamy:multi: Fajne foteczki a żabulec jaka pomocna panna:loveu:[/quote]

Żabulec lubi kręcić się koło nas, gdy coś robimy.

[quote name='Menrzuś']Ja to też nic nie mogę w domu zrobić bez wdzięcznej pomocy Argona. A ubieranie choinki skończyło się wyproszeniem bestii z pokoju - wszystko kradł i uciekał pod stół, żeby dokładnie się przyjrzeć temu co ukradł.
Nie dziękuj za cierpliwość, bo jej nie miałem :shake::evil_lol:.....a to, że musisz zgrać fotki z aparatu, to już klasyka Twoich fotowych wypowiedzi :diabloti:[/quote]

ale spójrz na to z innej strony - w swoich wypowiedziach jestem niezmienna i zawsze wiesz czego się spodziewać :evil_lol:

[quote name='rebellia']Jak przypomnę sobie tą chudzinę ze schronu, to nie chce mi się wierzyć, że to spasione babsko to ten sam pies ;)

ściskam noworocznie[/quote]

spasione babsko ? :crazyeye::crazyeye: no może trochę przytyła, ale ty chyba nie widziałaś Sylwy Menrzusia :evil_lol: Żabka to modelka przy niej :eviltong:

My też ściskamy ;)

Posted

[quote name='Agniest']
ale spójrz na to z innej strony - w swoich wypowiedziach jestem niezmienna i zawsze wiesz czego się spodziewać :evil_lol:

[B]ostatecznie znamy się już rok i cos niecoś o sobie wiemy:razz:[/B]

spasione babsko ? :crazyeye::crazyeye: no może trochę przytyła, ale ty chyba nie widziałaś Sylwy Menrzusia :evil_lol: Żabka to modelka przy niej :eviltong:

My też ściskamy ;)

[B]No nieeeeeee....[/B]:mad:
[/quote]

Wy to się chyba zmawiacie :shake: