Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='credita']no w końcu odmienna płeć he he :lol: ale i tak podziwiam Agniest dwie suczyce pod jednym dachem to nie lada wyzwanie :evil_lol: u mnie jak dochodzi do przepychanek to mój Huzi zawsze ustępuje,jakbym miała 2 takie Gapy to ho ho:crazyeye:[/quote]

Właśnie - faceci mają przerąbane....zawsze ustępują...eeeeech
Właśnie czytam Twój wątek

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja teraz walczę z bestiami w kuchni - jak wrzasnę na Sylwę, to na chwilkę wyjdzie, ale wtedy Argon nadchodzi. Jak wrzasnę na niego, to mi się od Sylwy obrywa, a Argon robi minkę nr49, czyli :siara:

Posted

gadulscy ci moi goście są :evil_lol:

witajcie :loveu:
u nas pogoda (jak wszędzie) do ....... :diabloti: wczoraj padał śnieg, dzisiaj tylko kałuże po nim zostały i robi się dość zimno. Suczydła wychodzą tylko na siku i galopem wracają do domu. Ale w domu też im się nudzi od tego ciągłego leżenia, więc co godzinę domagają się wyjścia - a po 2 minutach już drapią w drzwi żeby je wpuścić do domu. Zaczęło się wycieranie łap i ciągłe mycie podłogi w przedsionku, bo wnoszą kilogramy błota :p ach te uroki jesieni :evil_lol:
Pozdrawiamy.

Posted

he he ja też latam na mopie i jeszcze ten piach jak już łapcie całkiem obeschną :evil_lol: Ja się skusiłam na ciemne lakierowane podłogi teraz żałuję widać na nich każde odciśnięcie łapki:diabloti: no ale co zrobić zrozumie tylko ten co ma psy w domu :p Pozdrawiamy

Posted

Fajnie jest oglądać jak śnieżek pada.
Przyszedłem do Ciebie świętować mój drugi raz, 5000-ny pościk :razz:

[IMG]http://img106.imageshack.us/img106/840/pb120001il0.jpg[/IMG]

Posted

ale zaszczyt :loveu: ....... Menrzuś, specjalnie do mnie? świętować ?....... ależ proszę rozgość się......
ach i jeszcze taką piękną fotkę przyniosłeś :loveu: a ja taka nieprzygotowana :oops::oops: na jutro przyniosę coś z zimowego sławkowskiego krajobrazu ;)

Posted

dogo nie działa......... za oknem mam chyba zimę stulecia..........do pracy dziś jechałam godzinę (zamiast 10 min.)..... drogi białe........ nie wiem jak wrócę, bo ciągle pada śnieg.........
echhhhhh

Posted

Agniestka, ale Was tam musiało zasypać, a u nas tylko resztki śniegu zostały:cool3:
Dogo już odmuliło więc mozesz się przygotować ze śnieżnymi fotkami:cool3::diabloti::diabloti: