Menrzuś Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='credita']no w końcu odmienna płeć he he :lol: ale i tak podziwiam Agniest dwie suczyce pod jednym dachem to nie lada wyzwanie :evil_lol: u mnie jak dochodzi do przepychanek to mój Huzi zawsze ustępuje,jakbym miała 2 takie Gapy to ho ho:crazyeye:[/quote] Właśnie - faceci mają przerąbane....zawsze ustępują...eeeeech Właśnie czytam Twój wątek Quote
Menrzuś Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='credita']eh ale tylko mądrzy faceci ustępują :p[/quote] To w takim razie, nasi psi faceci mądrymi są :loveu: [SIZE=1](już str 75)[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A jakżeby miało być inaczej :lol: [SIZE=1]Śmigam zamieszać w garach[/SIZE] Quote
Menrzuś Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A ja teraz walczę z bestiami w kuchni - jak wrzasnę na Sylwę, to na chwilkę wyjdzie, ale wtedy Argon nadchodzi. Jak wrzasnę na niego, to mi się od Sylwy obrywa, a Argon robi minkę nr49, czyli :siara: Quote
credita Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 i to są właśnie bokserskie solidarne uroki , niech żałują ci którzy nie posiadają bokserów!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 W swojej odezwie powinnaś zaznaczyć, że ".....którzy nie posiadają [B]parki[/B] bokserków" :razz: Agniestka, Ty i ja mamy to wielkie szczęście :multi: Quote
Menrzuś Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Prawdziwa kobita - zawsze ma ostatnie zdanie :diabloti: Narazie znikam - obiadek :multi: Quote
credita Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 smacznego :p zapomniałam to już po 17 :lol: ja też idę po jakiś podwieczorek ;) Quote
Imbirka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ale tutaj zagadali zdjęcia:cool3::cool3::cool3: Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Quote
Agniest Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 gadulscy ci moi goście są :evil_lol: witajcie :loveu: u nas pogoda (jak wszędzie) do ....... :diabloti: wczoraj padał śnieg, dzisiaj tylko kałuże po nim zostały i robi się dość zimno. Suczydła wychodzą tylko na siku i galopem wracają do domu. Ale w domu też im się nudzi od tego ciągłego leżenia, więc co godzinę domagają się wyjścia - a po 2 minutach już drapią w drzwi żeby je wpuścić do domu. Zaczęło się wycieranie łap i ciągłe mycie podłogi w przedsionku, bo wnoszą kilogramy błota :p ach te uroki jesieni :evil_lol: Pozdrawiamy. Quote
credita Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 he he ja też latam na mopie i jeszcze ten piach jak już łapcie całkiem obeschną :evil_lol: Ja się skusiłam na ciemne lakierowane podłogi teraz żałuję widać na nich każde odciśnięcie łapki:diabloti: no ale co zrobić zrozumie tylko ten co ma psy w domu :p Pozdrawiamy Quote
credita Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 no i mamy pierwszy śnieg ;) trzymajcie się ciepło:p Quote
Menrzuś Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Już sie rozpuścił, ale mrozik nocny trzyma. Nareszcie zima :p Quote
Imbirka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 a u nas dzisiaj znowu śnieg:cool3::cool3::cool3: Dzieńdoberek:multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Agniestkaaaaaaa......zasypało Ciebie, że nic nie piszesz? U mnie sypie aż miło :multi: Quote
Agniest Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 mnie już wczoraj zasypało........:evil_lol: dawno nie widziałam tyle śniegu na początku listopada :roll: śnieżny doberek wszystkim :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Fajnie jest oglądać jak śnieżek pada. Przyszedłem do Ciebie świętować mój drugi raz, 5000-ny pościk :razz: [IMG]http://img106.imageshack.us/img106/840/pb120001il0.jpg[/IMG] Quote
Agniest Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 ale zaszczyt :loveu: ....... Menrzuś, specjalnie do mnie? świętować ?....... ależ proszę rozgość się...... ach i jeszcze taką piękną fotkę przyniosłeś :loveu: a ja taka nieprzygotowana :oops::oops: na jutro przyniosę coś z zimowego sławkowskiego krajobrazu ;) Quote
Menrzuś Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Zaraz tam zaszczyt.....czuję się u Ciebie prawie jak we własnym pokoiku :lol: [SIZE=1]( a tak na uszko Ci powiem, że właśnie teraz dostaje drugi ognik )[/SIZE] Quote
Agniest Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 dogo nie działa......... za oknem mam chyba zimę stulecia..........do pracy dziś jechałam godzinę (zamiast 10 min.)..... drogi białe........ nie wiem jak wrócę, bo ciągle pada śnieg......... echhhhhh Quote
Imbirka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Agniestka, ale Was tam musiało zasypać, a u nas tylko resztki śniegu zostały:cool3: Dogo już odmuliło więc mozesz się przygotować ze śnieżnymi fotkami:cool3::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts