Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Danusia12']no tak....krasnal żyjący na jednej kropelce :evil_lol: :diabloti:[/quote]
:cool1: nie wierzysz?

[quote name='Agniest']ależ Menrzuś, po co tak oficjalnie...... wszyscy wiemy o kogo chodzi.......:)[/quote]

[quote name='Danusia12']Racja....pół dogomanii o tym wie :evil_lol: :diabloti:[/quote]
jeszcze sie Imbirka obrazi..

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']To Imbirka lubi dużo :evil_lol:[/quote]
[quote name='Agniest']ależ Menrzuś, po co tak oficjalnie...... wszyscy wiemy o kogo chodzi.......:)[/quote]
[quote name='Danusia12']Racja....pół dogomanii o tym wie :evil_lol: :diabloti:[/quote]
[quote name='szyszka.fr']
jeszcze sie Imbirka obrazi..[/quote]
[quote name='Agniest']Szyszko, Imbirka twarda jest, nie obraża się o byle co :) ...... tak myślę.....[/quote]
:shock: :mdleje: boszsz, a myślałam, ze nikt nie wiem:oops: echhhh, chyba się źle maskowałam:cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Danusia12']A niech spróbuje :mad: :evil_lol:[/quote]
no, no, no, proszę tu na mnie niczego nie wymuszać, bo efekt będzie odwrotny:cool3::eviltong:
Przecież ja się nie obrażam:cool3:

Helloł Agniestka:multi: narazie przyszłam z kawką [IMG]http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1619_2005-0181s.jpg[/IMG]:p

Posted

[quote name='Imbir1']no, no, no, proszę tu na mnie niczego nie wymuszać, bo efekt będzie odwrotny:cool3::eviltong:
Przecież ja się nie obrażam:cool3:

Helloł Agniestka:multi: narazie przyszłam z kawką [IMG]http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1619_2005-0181s.jpg[/IMG]:p[/quote]

Wiem przecież, wiem :eviltong:
A do mnie to bez kawki :-( buuuuu

Posted

[quote name='Agniest']witaj Imbirko ;)
wiem, wiem - dzisiaj obiadek czwartkowy, więc idę się już przygotowywać :evil_lol: Pa.[/quote]

Ciekawym jest co wymyślisz :razz:

Posted

myślałam i myślałam i...... już wiem: jako, ze jestem z prowincji, będzie tradycyjnie i regionalnie ;)

Proponuję wam Polewkę na maślance z ziemniakami (i boczkiem), która - muszę się pochwalić - została ostatnio wpisana na listę Produktów Tradycyjnych i chronionych prawem (tak jak np podhalański oscypek) jako regionalna Sławkowska potrawa .

A na drugie może pierogi, które też uwielbiam (najbardziej jak zrobi babcia :evil_lol: ) ale może tym razem z brokułami. Smacznego ;)

[IMG]http://m.onet.pl/_m/9f55c34666bf0b0b5d99a581f016c4af,5,12.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Agniest']myślałam i myślałam i...... już wiem: jako, ze jestem z prowincji, będzie tradycyjnie i regionalnie ;)

Proponuję wam Polewkę na maślance z ziemniakami (i boczkiem), która - muszę się pochwalić - została ostatnio wpisana na listę Produktów Tradycyjnych i chronionych prawem (tak jak np podhalański oscypek) jako regionalna Sławkowska potrawa .

A na drugie może pierogi, które też uwielbiam (najbardziej jak zrobi babcia :evil_lol: ) ale może tym razem z brokułami. Smacznego ;)
[URL]http://m.onet.pl/_m/9f55c34666bf0b0b5d99a581f016c4af,5,12.jpg[/URL]
[/quote]
oooooo to ja jako głodomor jestem pierwasza:p:eating:

i przyznam się że polewki w życiu nie jadłam:oops: za to pierogi uwielbiam:facelick:

Posted

[quote name='Agniest']myślałam i myślałam i...... już wiem: jako, ze jestem z prowincji, będzie tradycyjnie i regionalnie ;)

[/quote]

To coś o tej polewce więcej powiedz, bo ja znam tylko "czarną polewkę" :razz:

Posted

[quote name='Danusia12']To coś o tej polewce więcej powiedz, bo ja znam tylko "czarną polewkę" :razz:[/quote]
a co? poczęstowali Cię kiedyś?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

[quote name='Imbir1']a co? poczęstowali Cię kiedyś?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/quote]

A Ty jesteś Agniestka? :eviltong:
znam tylko:lol:

Posted

[quote name='Danusia12']A Ty jesteś Agniestka? :eviltong:
znam tylko:lol:[/quote]
ja nie jestem Agniestka ale jestem ciekawa:p:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
rozumiem,ze tylko ze słyszenia:cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']gotuje się ją na maślance, dodaje ziemniaczki i wędzony boczek pokrojony w kosteczkę i trochę podsmażony :eating:

a co chcielibyście na deser?[/quote]
kurcze, ta maślanka jakoś do końca mnie nie przekonuje, ale może jak bym spróbowała to by mi zasmakowało:cool3::lol:

Posted

[quote name='Agniest']gotuje się ją na maślance, dodaje ziemniaczki i wędzony boczek pokrojony w kosteczkę i trochę podsmażony :eating:

a co chcielibyście na deser?[/quote]

Dosyć oryginalnie to brzmi.....może trzeba by było tą polewkę spróbować
A pierogi czym faszerowane?
Deser to dla Imbirki - ja dbam o linię :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']ja nie jestem Agniestka ale jestem ciekawa:p:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
rozumiem,ze tylko ze słyszenia:cool3::evil_lol:[/quote]

Już Ty nie bądź taka ciekawa :eviltong:

Posted

[quote name='Agniest']już jestem ;) ze świeżo zerwanymi z krzaczka czerwonymi porzeczkami z dietetyczną bitą śmietanką :cool3:[/quote]

ooooooo.....to brzmi bardzo przyjemnie :lol:

Posted

[quote name='Imbir1']kurcze, ta maślanka jakoś do końca mnie nie przekonuje, ale może jak bym spróbowała to by mi zasmakowało:cool3::lol:[/quote]

a myślałam, że wam się spodoba ten pomysł z naszymi regionalnymi potrawami :-( zawsze to coś innego, w naszym szarym, codziennym życiu....