szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']no tak....krasnal żyjący na jednej kropelce :evil_lol: :diabloti:[/quote] :cool1: nie wierzysz? [quote name='Agniest']ależ Menrzuś, po co tak oficjalnie...... wszyscy wiemy o kogo chodzi.......:)[/quote] [quote name='Danusia12']Racja....pół dogomanii o tym wie :evil_lol: :diabloti:[/quote] jeszcze sie Imbirka obrazi.. Quote
Agniest Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Szyszko, Imbirka twarda jest, nie obraża się o byle co :) ...... tak myślę..... Quote
Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']To Imbirka lubi dużo :evil_lol:[/quote] [quote name='Agniest']ależ Menrzuś, po co tak oficjalnie...... wszyscy wiemy o kogo chodzi.......:)[/quote] [quote name='Danusia12']Racja....pół dogomanii o tym wie :evil_lol: :diabloti:[/quote] [quote name='szyszka.fr'] jeszcze sie Imbirka obrazi..[/quote] [quote name='Agniest']Szyszko, Imbirka twarda jest, nie obraża się o byle co :) ...... tak myślę.....[/quote] :shock: :mdleje: boszsz, a myślałam, ze nikt nie wiem:oops: echhhh, chyba się źle maskowałam:cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']:cool1: nie wierzysz? jeszcze sie Imbirka obrazi..[/quote] A niech spróbuje :mad: :evil_lol: Quote
credita Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 pozdrowionka dla Żabulca i Bety:loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Danusia12']A niech spróbuje :mad: :evil_lol:[/quote] no, no, no, proszę tu na mnie niczego nie wymuszać, bo efekt będzie odwrotny:cool3::eviltong: Przecież ja się nie obrażam:cool3: Helloł Agniestka:multi: narazie przyszłam z kawką [IMG]http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1619_2005-0181s.jpg[/IMG]:p Quote
Agniest Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 witaj Imbirko ;) wiem, wiem - dzisiaj obiadek czwartkowy, więc idę się już przygotowywać :evil_lol: Pa. Quote
Menrzuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Imbir1']no, no, no, proszę tu na mnie niczego nie wymuszać, bo efekt będzie odwrotny:cool3::eviltong: Przecież ja się nie obrażam:cool3: Helloł Agniestka:multi: narazie przyszłam z kawką [IMG]http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1619_2005-0181s.jpg[/IMG]:p[/quote] Wiem przecież, wiem :eviltong: A do mnie to bez kawki :-( buuuuu Quote
Menrzuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Agniest']witaj Imbirko ;) wiem, wiem - dzisiaj obiadek czwartkowy, więc idę się już przygotowywać :evil_lol: Pa.[/quote] Ciekawym jest co wymyślisz :razz: Quote
Agniest Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 myślałam i myślałam i...... już wiem: jako, ze jestem z prowincji, będzie tradycyjnie i regionalnie ;) Proponuję wam Polewkę na maślance z ziemniakami (i boczkiem), która - muszę się pochwalić - została ostatnio wpisana na listę Produktów Tradycyjnych i chronionych prawem (tak jak np podhalański oscypek) jako regionalna Sławkowska potrawa . A na drugie może pierogi, które też uwielbiam (najbardziej jak zrobi babcia :evil_lol: ) ale może tym razem z brokułami. Smacznego ;) [IMG]http://m.onet.pl/_m/9f55c34666bf0b0b5d99a581f016c4af,5,12.jpg[/IMG] Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Agniest']myślałam i myślałam i...... już wiem: jako, ze jestem z prowincji, będzie tradycyjnie i regionalnie ;) Proponuję wam Polewkę na maślance z ziemniakami (i boczkiem), która - muszę się pochwalić - została ostatnio wpisana na listę Produktów Tradycyjnych i chronionych prawem (tak jak np podhalański oscypek) jako regionalna Sławkowska potrawa . A na drugie może pierogi, które też uwielbiam (najbardziej jak zrobi babcia :evil_lol: ) ale może tym razem z brokułami. Smacznego ;) [URL]http://m.onet.pl/_m/9f55c34666bf0b0b5d99a581f016c4af,5,12.jpg[/URL] [/quote] oooooo to ja jako głodomor jestem pierwasza:p:eating: i przyznam się że polewki w życiu nie jadłam:oops: za to pierogi uwielbiam:facelick: Quote
Agniest Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Polewka kojarzy się trochę z żurkiem. Witamy Imbirkę przy stole :multi: Quote
Menrzuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Agniest']myślałam i myślałam i...... już wiem: jako, ze jestem z prowincji, będzie tradycyjnie i regionalnie ;) Proponuję wam Polewkę na maślance z ziemniakami (i boczkiem), która - muszę się pochwalić - została ostatnio wpisana na listę Produktów Tradycyjnych i chronionych prawem (tak jak np podhalański oscypek) jako regionalna Sławkowska potrawa . A na drugie może pierogi, które też uwielbiam (najbardziej jak zrobi babcia :evil_lol: ) ale może tym razem z brokułami. Smacznego ;) [/quote] To coś o tej polewce więcej powiedz, bo ja znam tylko "czarną polewkę" :razz: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Danusia12']To coś o tej polewce więcej powiedz, bo ja znam tylko "czarną polewkę" :razz:[/quote] a co? poczęstowali Cię kiedyś?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Menrzuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Imbir1']a co? poczęstowali Cię kiedyś?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/quote] A Ty jesteś Agniestka? :eviltong: znam tylko:lol: Quote
Agniest Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 gotuje się ją na maślance, dodaje ziemniaczki i wędzony boczek pokrojony w kosteczkę i trochę podsmażony :eating: a co chcielibyście na deser? Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Danusia12']A Ty jesteś Agniestka? :eviltong: znam tylko:lol:[/quote] ja nie jestem Agniestka ale jestem ciekawa:p:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: rozumiem,ze tylko ze słyszenia:cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Agniest']gotuje się ją na maślance, dodaje ziemniaczki i wędzony boczek pokrojony w kosteczkę i trochę podsmażony :eating: a co chcielibyście na deser?[/quote] kurcze, ta maślanka jakoś do końca mnie nie przekonuje, ale może jak bym spróbowała to by mi zasmakowało:cool3::lol: Quote
Menrzuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Agniest']gotuje się ją na maślance, dodaje ziemniaczki i wędzony boczek pokrojony w kosteczkę i trochę podsmażony :eating: a co chcielibyście na deser?[/quote] Dosyć oryginalnie to brzmi.....może trzeba by było tą polewkę spróbować A pierogi czym faszerowane? Deser to dla Imbirki - ja dbam o linię :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Imbir1']ja nie jestem Agniestka ale jestem ciekawa:p:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: rozumiem,ze tylko ze słyszenia:cool3::evil_lol:[/quote] Już Ty nie bądź taka ciekawa :eviltong: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Agniestka to wymyśl jakiś deserek, może coś dietetycznego dla Menrzusia :evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :p [quote name='Imbir1']Agniestka to wymyśl jakiś deserek, może coś dietetycznego dla Menrzusia :evil_lol::cool3:[/quote] Jak dietetyczne, to może byc Quote
Agniest Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 już jestem ;) ze świeżo zerwanymi z krzaczka czerwonymi porzeczkami z dietetyczną bitą śmietanką :cool3: Quote
Menrzuś Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Agniest']już jestem ;) ze świeżo zerwanymi z krzaczka czerwonymi porzeczkami z dietetyczną bitą śmietanką :cool3:[/quote] ooooooo.....to brzmi bardzo przyjemnie :lol: Quote
Agniest Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Imbir1']kurcze, ta maślanka jakoś do końca mnie nie przekonuje, ale może jak bym spróbowała to by mi zasmakowało:cool3::lol:[/quote] a myślałam, że wam się spodoba ten pomysł z naszymi regionalnymi potrawami :-( zawsze to coś innego, w naszym szarym, codziennym życiu.... Quote
Recommended Posts