szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 poprostu sam chcesz sie rozwalic... nie krepuj sie :] Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']poprostu sam chcesz sie rozwalic... nie krepuj sie :][/quote] taaaaaak....u Agniestki wygodne foteliki są :lol: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']taaaaaak....u Agniestki wygodne foteliki są :lol:[/quote] po ostatnim nalocie kanape dostawila co by tloczno nie bylo:evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']po ostatnim nalocie kanape dostawila co by tloczno nie bylo:evil_lol: :evil_lol:[/quote] Biedna Agniestka......takiego szoka przeżyła :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']Biedna Agniestka......takiego szoka przeżyła :evil_lol:[/quote] szoka owszem ale szybko doszla do siebie, ciastem i fotkami dogodzila kawusia w filizankach czesciej trzeba ja nachodzic:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']szoka owszem ale szybko doszla do siebie, ciastem i fotkami dogodzila kawusia w filizankach czesciej trzeba ja nachodzic:diabloti:[/quote] to chyba ze strachu przed kolejnym nalotem od razu prośbę Imbirki spełniła :evil_lol: Sama zapraszała na "poniedziałki u Agniestki":cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']to chyba ze strachu przed kolejnym nalotem od razu prośbę Imbirki spełniła :evil_lol: Sama zapraszała na "poniedziałki u Agniestki":cool3:[/quote] no popatrz!! tylko poniedzialki??:-o chyba ma juz dosc!:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']no popatrz!! tylko poniedzialki??:-o chyba ma juz dosc!:evil_lol:[/quote] zaproponowała poniedziałki....możemy Jej jeszcze np czwartki dorzucić :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']zaproponowała poniedziałki....możemy Jej jeszcze np czwartki dorzucić :evil_lol:[/quote] trzeba negocjowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agniest Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']no popatrz!! tylko poniedzialki??:-o chyba ma juz dosc!:evil_lol:[/quote] jakie dość :mad: jak was nie czytam przez weekend to mi aż smutno...... ale taki gwar u mnie to nowość, więc trochę niezwyczajna jestem :oops: :oops: tylko jak na każdy poranek się do mnie przeniesiemy, to Menrzusiowi będzie przykro :-( więc zarządzam poranki na zmianę ;) Quote
Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']zaproponowała poniedziałki....możemy Jej jeszcze np czwartki dorzucić :evil_lol:[/quote] w czwartki to chyba na obiadek:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Agniest Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Imbir1']w czwartki to chyba na obiadek:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/quote] a nie ma sprawy :evil_lol: preferencje kulinarne proszę mi tylko podać ;) i nie wymyślać za bardzo, bo takich rzeczy jak Shirrapeira to ja nie umiem gotować..... Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']trzeba negocjowac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] naloty negocjować? :evil_lol: [quote name='Agniest']jakie dość :mad: jak was nie czytam przez weekend to mi aż smutno...... ale taki gwar u mnie to nowość, więc trochę niezwyczajna jestem :oops: :oops: tylko jak na każdy poranek się do mnie przeniesiemy, to Menrzusiowi będzie przykro :-( więc zarządzam poranki na zmianę ;)[/quote] noooo....głośno się u Ciebie zrobiło...i stronek przybyło:lol: Menrzusiowi nie będzie przykro nic, a nic....gwarantuję Quote
Agniest Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12'] noooo....głośno się u Ciebie zrobiło...i stronek przybyło:lol: [/quote] przez ostatnie 3 dni chyba więcej niż przez ostatni miesiąc :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Agniest']przez ostatnie 3 dni chyba więcej niż przez ostatni miesiąc :evil_lol:[/quote] I jak tak dalej pójdzie, to niedługo 100-stronowa imprezka u Agniestki będzie :p Quote
Agniest Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ojojoj, to już trzeba na trunki zbierać..... :evil_lol: :evil_lol: są tu tacy co lubią...... w dużych ilościach....:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Imbir1']w czwartki to chyba na obiadek:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)[/quote] mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm [quote name='Agniest']a nie ma sprawy :evil_lol: preferencje kulinarne proszę mi tylko podać ;) i nie wymyślać za bardzo, bo takich rzeczy jak Shirrapeira to ja nie umiem gotować.....[/quote] nie szkodzi wystarcza placki nietuczace :evil_lol: [quote name='Danusia12']naloty negocjować? :evil_lol: noooo....głośno się u Ciebie zrobiło...i stronek przybyło:lol: Menrzusiowi nie będzie przykro nic, a nic....gwarantuję[/quote] [quote name='Agniest']przez ostatnie 3 dni chyba więcej niż przez ostatni miesiąc :evil_lol:[/quote] [quote name='Danusia12']I jak tak dalej pójdzie, to niedługo 100-stronowa imprezka u Agniestki będzie :p[/quote] BEDZIE BAL!!!:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Agniest']ojojoj, to już trzeba na trunki zbierać..... :evil_lol: :evil_lol: są tu tacy co lubią...... w dużych ilościach....:evil_lol:[/quote] nie martw sie na mnie oszczedzisz bo ja jak ptaszyna kilka kropel i pijana Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Agniest']ojojoj, to już trzeba na trunki zbierać..... :evil_lol: :evil_lol: są tu tacy co lubią...... w dużych ilościach....:evil_lol:[/quote] To Imbirka lubi dużo :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nie szkodzi wystarcza placki nietuczace :evil_lol: BEDZIE BAL!!!:evil_lol:[/quote] To trzeba widać te naloty częściej robić :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Agniest']ojojoj, to już trzeba na trunki zbierać..... :evil_lol: :evil_lol: są tu tacy co lubią...... w dużych ilościach....:evil_lol:[/quote] :oops::oops::oops::oops: jak będą dobre to ja w dużych ilościach poproszę:p:p:evil_lol:;) [quote name='szyszka.fr'] BEDZIE BAL!!!:evil_lol:[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi: faaaajjjjnnniiiieeeeeeeeee Quote
ewatr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [QUOTE]takie zanurzenie to duży sukces dla Żaby: [IMG]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/255170.jpg[/IMG][/QUOTE] [B][COLOR=darkorchid]Żabulec ty "prawie" pływasz :diabloti: ;) bomba !!![/COLOR][/B] Quote
Agniest Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ależ Menrzuś, po co tak oficjalnie...... wszyscy wiemy o kogo chodzi.......:) Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie martw sie na mnie oszczedzisz bo ja jak ptaszyna kilka kropel i pijana[/quote] no tak....krasnal żyjący na jednej kropelce :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Agniest']ależ Menrzuś, po co tak oficjalnie...... wszyscy wiemy o kogo chodzi.......:)[/quote] Racja....pół dogomanii o tym wie :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts