szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']Zaraz tam groźny :eviltong: eeeeeee.....:oops:[/quote] to powiedzmy wredny... dla niektorych grozny :loveu: bos rodzynek Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']No i Agniestka nie wytrzymała tego małego porannego tornada :evil_lol: No,ale cóż się dziwić....pierwszy raz i nie przyzwyczajona :diabloti: Pracuśkaj sobie miło :multi:[/quote] to trzeba bedzie powtarzac:diabloti: zeby sie przyzwyczaila:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr'] :loveu: bos rodzynek[/quote] Ty mi tutaj nie kituj, bo się zamknę w sobie :oops: [quote name='szyszka.fr']to trzeba bedzie powtarzac:diabloti: zeby sie przyzwyczaila:diabloti:[/quote] To jest dobry pomysł, ale czy Agniestka to przeżyje? :diabloti: Jeszcze jakiegoś stresa złapie? :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']Ty mi tutaj nie kituj, bo się zamknę w sobie :oops: To jest dobry pomysł, ale czy Agniestka to przeżyje? :diabloti: Jeszcze jakiegoś stresa złapie? :evil_lol:[/quote] gdziez bym smiala!:evil_lol: mysle, ze to silna babka pewnie bedzie uciekac do Ciebie:evil_lol: odstresowac sie Quote
Agniest Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']No i Agniestka nie wytrzymała tego małego porannego tornada :evil_lol: No,ale cóż się dziwić....pierwszy raz i nie przyzwyczajona :diabloti: Pracuśkaj sobie miło :multi:[/quote] nooo.... tyle gościów na raz :roll: ale to miło, że mnie tak nawiedziliście :cool3: muszę trochę stołków dostawić na przyszły poniedziałek ;) a uciekłam, bo muszę teraz trochę poudawać, że cieżko pracuję :eviltong: szef na ręce patrzy. Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']przecież lubisz takie słodkie smakowitości....a pomysł z podzieleniem akceptuję z wielką przyjemnością :razz:[/quote] lubię i to bardzo, ale z Tobą się z chęcią podziele, przynajmniej mniej mi wejdzie w boczki:cool3::diabloti: [quote name='szyszka.fr']:diabloti: retuszowane:diabloti: dlatego tak wygladam bo malo widoczne:evil_lol:[/quote] eeeee,tam, co się chce to widać, fajna fotka:lol: [quote name='Danusia12']A co Ty taka ciekawa? Szyszka to kobitka przecież :eviltong:[/quote] no to co, ja sobie lubię popatrzyć na zgrabne dziewczyny;) i bez podtekstów mi tu proszę tylko:cool3: nie mam ciągot Quote
Agniest Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 dawno u mnie tak wesoło nie było :loveu: fajne goście jesteście :cool3: ale zdjęć nie wstawię bo :eviltong: - nie mam nic nowego. Wiem, opylam się, nie fotkowałam nic w weekend :oops: :oops: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 to jak wrócisz z pracy to zrób fotki i nam jutro zaprezentujesz:p Quote
Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest']a uciekłam, bo muszę teraz trochę poudawać, że cieżko pracuję :eviltong: szef na ręce patrzy.[/QUOTE] o tak, tak... ja się nie raz łapałam na tym, że się do monitora uśmiecham przeglądając galeryjki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witajcie kobitki :multi: Quote
Imbirka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dzień dobry:multi: przyszłam z kawką pooglądać zdjęcia [IMG]http://ewa1a.blox.pl/resource/kawa.jpg[/IMG] Agniestka, a gdzie Ty???:cool3: no dobra, jeszcze ciacho przyniosę [IMG]http://ewa1a.blox.pl/resource/placek_1.jpg[/IMG] noooooo, to teraz czekam na sesję zdjęciową:p Quote
Agniest Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 jak ciacho to już jestem :multi: głowę mi zawracają z samego rana w tej robocie...... witam wszystkich :) Quote
Imbirka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 to gdzie te foteczki do tego ciasta?:cool3::p Quote
Menrzuś Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 no właśnie?.....gdzież one są:hmmmm: :loveu: Cześć Agniestka :multi: Quote
szyszka.fr Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Czesc Agniest! Jest kawa i ciacho, tylko fotek brak ale mam nadzieje, ze szef da Ci odsapnac i ze sie wyrobisz :) Quote
Agniest Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [B]Imbirko, Szyszko, Menrzusiu[/B] - dziękuję za poranną kawę, ciasto i odwiedziny :) mam teraz chwilkę więc wstawiam fotki i od razu się tłumaczę, że nie było warunków do fot plenerowych, bo u nas cełe popołudnie lało. Żabik jak zwykle przysypia w dużym pokoju na dywaniku : [IMG]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/255865.jpg[/IMG] a tak śpi Beta :) [IMG]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/255866.jpg[/IMG] od czasu do czasu zmienia pozycję: [IMG]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/255867.jpg[/IMG] a to zdjęcie Bety z ostatniego spaceru (chyba go tu nie wklejałam wcześniej) wygląda na nim jak jakiś Ast czy cuś takiego, w każdym razie jak nie-bokser :) [IMG]http://www.album.com.pl/6n7alaJestGlupiaDoKwadratu/255868.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Beta wygląda rozkosznie, a Żabulec-siwulec przypomina mi trochę Sylwę - spojrzenie zniewala Argona i karze mu oddać kijasa :p Quote
Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: fotki, fotki, fotki . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . daj jeszcze, jeszcze, jeszcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Agniest Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/40/Strudel.jpg/220px-Strudel.jpg[/IMG] to na śniadanko, żeby was udobruchać ;) bo fotek nowych nie mam :eviltong: na dworze leje w domu też zimno, sunie ciągle śpią... więc co tu fotografować ? Ale weekend zapowiadają słoneczny, więc pewnie wybierzemy sie do lasu i cosik cykniemy. Miłego dnia wszystkim :multi: Quote
Agniest Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Danusia12']Beta wygląda rozkosznie, a Żabulec-siwulec przypomina mi trochę Sylwę [/quote] kiedy patrzę na te dwie mordki trudno mi uwierzyć, że są w podobnym wieku :roll: Beta w marcu skończyła 7 lat, Żabę weci też określili na 7-8 lat, tymczasem wygląda na kilka lat starszą od Bety i nie tylko chodzi o wygląd, również o kondycję - Żaba się bardzo szybko męczy...... coż nie miała lekkiego życia..... Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Gdzie leje? :crazyeye: U mnie suchutko. Cześć Agniestka :multi: Pieskom zdjęcia w każdej pozycji można robić, więc nie kombinuj :evil_lol: Na weekend może wreszcie będziemy mieli samochód z powrotem, to może gdzieś dalej wyskoczymy....ciągle te same tereny - dobrze by było pokazać pieskom nowe tereny:lol: Quote
szyszka.fr Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dziendoberek!! Jakie cudniaste mordeczki :)) Beta z tymi klapciuchami mnie rozwalila- slodziutkie Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']Dziendoberek!! Jakie cudniaste mordeczki :)) Beta z tymi klapciuchami mnie rozwalila- slodziutkie[/quote] To się poskładaj :eviltong: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']a musze?? :)[/quote] A co będziesz tutaj tak rozwalona siedziała :evil_lol: Quote
Recommended Posts