Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']kochanego ciala nigdy za wiele:evil_lol:[/quote] ale bez przesady, szyszka możesz pałaszować za mnie, na zdjęciu z avka wyglądasz szczupło:cool3: ;) Quote
Agniest Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boszsz, Agniestka chcesz mnie utuczyć? Ja tak skromnie chciałam kawałeczek na smaka:cool3: :evil_lol: i tak już dobrze wyglądam[/quote] Imbirko, to ciasto jest specjalnie dla kobiet - nietuczące :evil_lol: a dla ciebie najwiękzy kawałek, bo pierwsza nas odwiedziłaś :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest']Imbirko, to ciasto jest specjalnie dla kobiet - nietuczące :evil_lol: a dla ciebie najwiękzy kawałek, bo pierwsza nas odwiedziłaś :loveu:[/quote] buuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']ale bez przesady, szyszka możesz pałaszować za mnie, na zdjęciu z avka wyglądasz szczupło:cool3: ;)[/quote] Nooooo....z Szyszki jest laska, że aż miło popatrzyć :razz: Quote
Agniest Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']daj, daj......daj, daj (nareszcie sobie ulżyłem :evil_lol: ) [/quote] wiecie co.... może przeniesiemy się do Menrzusia ? :evil_lol: jakaś taka atmosfera się zrobiła........ kracząca :eviltong: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']I kto to mówi :evil_lol: :diabloti:[/quote] [quote name='Danusia12'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] co masz na myśli?????:cool3: [quote name='Danusia12']buuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz:[/quote] Menrzuś, podzielę się z Tobą:loveu: [quote name='Agniest']Imbirko, to ciasto jest specjalnie dla kobiet - nietuczące :evil_lol: a dla ciebie najwiękzy kawałek, bo pierwsza nas odwiedziłaś :loveu:[/quote] dziękuję, w takim razie wszamię ze smakiem:lol: Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest']dla Szyszki na pięknym porcelanowym talerzyku z serwisu mojej babci (ma ponad 50 lat! ) a co do suń - to rzeczywiście tak chyba musi być, niestety trafiły na siebie dwie dominujące suki, uważam to za sukces, że mimo swoich charakterków potrafią, ze sobą żyć. jak to jak, przutulnie, ciepło i rodzinnie :cool3:[/quote] [IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/roll.gif[/IMG][IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/prosze.gif[/IMG] to mnie zaszczyt kopnal!!!! tylko nie zbic , nie zbic...., rany boskie nie zbic! [quote name='Danusia12']całą nockę czekałem:p[/quote] to mozesz jeszcze poczekac:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']Nooooo....z Szyszki jest laska, że aż miło popatrzyć :razz:[/quote] tylko lupa jest potrzebna, ale jakoś da się obejrzeć:lol: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest']wiecie co.... może przeniesiemy się do Menrzusia ? :evil_lol: jakaś taka atmosfera się zrobiła........ kracząca :eviltong:[/quote] i u mnie bedziecie krakać - nie ma tak dobrze.....mi tu sie fajnie ptasioruje:evil_lol: Daj fotę...daj, daj:p Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']co masz na myśli?????:cool3: Menrzuś, podzielę się z Tobą:loveu: dziękuję, w takim razie wszamię ze smakiem:lol:[/quote] przecież lubisz takie słodkie smakowitości....a pomysł z podzieleniem akceptuję z wielką przyjemnością :razz: Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']ale bez przesady, szyszka możesz pałaszować za mnie, na zdjęciu z avka wyglądasz szczupło:cool3: ;)[/quote] :diabloti: retuszowane:diabloti: [quote name='Agniest']Imbirko, to ciasto jest specjalnie dla kobiet - nietuczące :evil_lol: a dla ciebie najwiękzy kawałek, bo pierwsza nas odwiedziłaś :loveu:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: to w takim razie musisz podzielic sie przepisem, a moze tylko Twoje raczki robia nietuczace ciasto? [quote name='Danusia12']buuuuuuuuuuuuu :placz: :placz: :placz:[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Danusia12']Nooooo....z Szyszki jest laska, że aż miło popatrzyć :razz:[/quote] :oops: :oops: [quote name='Agniest']wiecie co.... może przeniesiemy się do Menrzusia ? :evil_lol: jakaś taka atmosfera się zrobiła........ kracząca :eviltong:[/quote] :diabloti: u Menrzusia tez dawno nie bylo KRA! nie ominie go:diabloti: [quote name='Imbir1']tylko lupa jest potrzebna, ale jakoś da się obejrzeć:lol:[/quote] dlatego tak wygladam bo malo widoczne:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr'][IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/roll.gif[/IMG][IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/prosze.gif[/IMG] to mnie zaszczyt kopnal!!!! tylko nie zbic , nie zbic...., rany boskie nie zbic! to mozesz jeszcze poczekac:diabloti:[/quote] A co Ci tak ręce latają? :evil_lol: :mad: :mad: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']tylko lupa jest potrzebna, ale jakoś da się obejrzeć:lol:[/quote] A co Ty taka ciekawa? Szyszka to kobitka przecież :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']i u mnie bedziecie krakać - nie ma tak dobrze.....mi tu sie fajnie ptasioruje:evil_lol: Daj fotę...daj, daj:p[/quote] :diabloti: fajnie po tej stronie barykady co??:diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest']kochani na chwilkę znikam, bo szef przyjechał[/quote] Dobra, dobra - nockę czekałem, to jeszcze trochę poczekam :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: retuszowane:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: to w takim razie musisz podzielic sie przepisem, a moze tylko Twoje raczki robia nietuczace ciasto? :eviltong: :eviltong: :eviltong: :oops: :oops: :diabloti: u Menrzusia tez dawno nie bylo KRA! nie ominie go:diabloti: dlatego tak wygladam bo malo widoczne:evil_lol:[/quote] Ty mnie tam nie strasz, bo się nie boję :eviltong: KRASNAL :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']A co Ci tak ręce latają? :evil_lol: :mad: :mad:[/quote] bo niewyspana....:evil_lol: w tamtym tygodniu rozbilam czajniczek i zatrzasnely sie drzwi jak wynosilam smieci az sie boje co ten tydzien przyniesie Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: fajnie po tej stronie barykady co??:diabloti: :diabloti:[/quote] Zawsze o tym marzyłem - szczególnie u Agniestki :evil_lol: daj, daj....daj, daj.... :diabloti: (ale fajnie:lol: ) Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']Ty mnie tam nie strasz, bo się nie boję :eviltong: KRASNAL :turn-l: :turn-l: :turn-l:[/quote] :diabloti: ale grozny i dobrze o tym wiesz:diabloti: dobrze, ze mam do Ciebie slabosc... Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']bo niewyspana....:evil_lol: w tamtym tygodniu rozbilam czajniczek i zatrzasnely sie drzwi jak wynosilam smieci az sie boje co ten tydzien przyniesie[/quote] Oooo...druga niewyspana - co Wy dziewczyny po nocach robicie?:eviltong: Aaaa....wybierzesz się na zakupy :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest']kochani na chwilkę znikam, bo szef przyjechał[/quote] luzik.... ja tu moge siedziec i czekac ale.... KRA!KRA!KRA!:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: ale grozny i dobrze o tym wiesz:diabloti: dobrze, ze mam do Ciebie slabosc...[/quote] Zaraz tam groźny :eviltong: eeeeeee.....:oops: Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest'] a co do suń - to rzeczywiście tak chyba musi być, niestety trafiły na siebie dwie dominujące suki, uważam to za sukces, że mimo swoich charakterków potrafią, ze sobą żyć. [/quote] i to duzy sukces my z siostra do dzis nie mozemy sie dogadac, po 2 dniach juz jest sajgon nawet Tz byl w szoku ale jak przyjechala do nas na 2 tyg z chlopakiem (Pawel siedzial w domu ze zlamana noga, ja chodzilam do pracy:diabloti: ) to tak dala mu popalic, ze powiedzial iz mi wspolczuje Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No i Agniestka nie wytrzymała tego małego porannego tornada :evil_lol: No,ale cóż się dziwić....pierwszy raz i nie przyzwyczajona :diabloti: Pracuśkaj sobie miło :multi: Quote
Recommended Posts