Jump to content
Dogomania

Już nie Umierająca BOKSERKA z Radomska już nie szuka domu! MA DOM!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agniest']u nas wszystko OK, poza jednym małym szczegółem: suczydła mi ostatnio uciekły :mad: zrobiły dziurkę w ogrodzeniu ( o to podejrzewam Betę, bo Żaba nie jest taką spryciarą ) i pognały na spotkanie z przygodą i wolnością :diabloti: [B]4 godziny ich nie było[/B], a ja zdarłam głos chodząc po okolicy i wołając, nie wspominając o tym jak brnęłam przez łąki po pas w pokrzywach :placz: ale znalazłam suki jedne :evil_lol: brudne, zziajane z jęzorami do ziemi, ale...... szczęśliwe.
Teraz codziennie siedząc w pracy zastanawiam się czy jak wrócę będą na podwórku, bo widać ta wolność bardzo im się spodobała.......
[/QUOTE]

Piękna historia... juz wyobrażam sobie co czułaś tak chodząc i nawołując... Ja Gastka raz szukałam przez 3 godziny i omało zawału nie dostałam, a co dopiero 2 panien szukać, które nie wiadomo czy po drodze na siebie nie natarły :shake:
DObrze, że się odnalazły :p

Posyłamy pozdrowienia :loveu:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']Przecież Agniestka Ci odpowiedziała - wycierają krew i się nie przejmują :eviltong:[/quote]
a Ty co sie wtracasz?!!!:mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
[quote name='Agniest']jeszcze trzy miesiące temu myślałam o nowym domu dla Żaby........ bardzo się wszystkim przejmowałam, teraz sobie odpuściłam i chyba wszystkim wyszło to na dobre :)[/quote]
widocznie Wasz stres nie ulatwial sprawy
moj Tz ma dewize zyciowa "jesli nie mozesz czegos zmienic, trzeba wziac na luz i sie z tym pogodzic", przyznam szczerze, ze czasem mnie to wnerwia ...ale ulatwia mu zycie
ja robie calkiem przeciwnie i niedlugo sie wykoncze na wrzody zoladka

Posted

[quote name='szyszka.fr']a Ty co sie wtracasz?!!!:mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [/quote]

buuuuuuuuu.....to se idem.....:-(

Posted

[quote name='Danusia12']buuuuuuuuu.....to se idem.....:-([/quote]
w Twoim pokoiku tlok a Ty tu przylazisz boczyc sie na mnie?:mad:
nie ladnie

nieobrazaj sie Menrzus, wiesz przeciez, ze ja z natury wredna jestem..:loveu:

Posted

nie kłócić mi się proszę ! :mad: w gościnie jesteście....:evil_lol:

a ja w niedzielę ciasto upiekłam - z agrestem - i pomyślałam, że w poniedziałek wam do kawki podam......ale....... no nie wiem....... grzeczni musicie być.........

Suńki znowu w nocy spały razem..... myślę, że jednak czują więź między sobą...

Posted

[quote name='Kate I Luka']Piękna historia... juz wyobrażam sobie co czułaś tak chodząc i nawołując... Ja Gastka raz szukałam przez 3 godziny i omało zawału nie dostałam, a co dopiero 2 panien szukać, które nie wiadomo czy po drodze na siebie nie natarły :shake:
DObrze, że się odnalazły :p

Posyłamy pozdrowienia :loveu:[/quote]

dziękujemy za pozrowienia ;) i przesyłamy uściski dla was i Gastka - obyście jak najszybciej byli razem.

Posted

[quote name='Agniest']nie kłócić mi się proszę ! :mad: w gościnie jesteście....:evil_lol:

a ja w niedzielę ciasto upiekłam - z agrestem - i pomyślałam, że w poniedziałek wam do kawki podam......ale....... no nie wiem....... grzeczni musicie być.........

Suńki znowu w nocy spały razem..... myślę, że jednak czują więź między sobą...[/quote]

Z agrestem....mmmmmmmmmmmmmm....zaczyna mi kapać :loveu:

Posted

o ! Menrzuś też przyszedł :multi:
to teraz będą "poniedziałkowe poranki u Agniestki" :cool3:

PS: i nie płacz Menrzuś, zawsze możesz poprosić o dokładkę :)

Posted

[quote name='Agniest']nie kłócić mi się proszę ! :mad: w gościnie jesteście....:evil_lol:

Suńki znowu w nocy spały razem..... myślę, że jednak czują więź między sobą...[/quote]

[IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/angel.gif[/IMG]

grzeczniutka ladnie prosi o ciasto, do kawusi(trzeciej):loveu:

ciesze sie, moze tak ma poprostu byc, ze od czasu do czasu klutnie i mordobicie, bo maja silne charaktery:evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']już podaję Imbirko :) dla ciebie największy :)[/quote]
:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
[quote name='Agniest']o ! Menrzuś też przyszedł :multi:
to teraz będą "poniedziałkowe poranki u Agniestki" :cool3:

PS: i nie płacz Menrzuś, zawsze możesz poprosić o dokładkę :)[/quote]

[quote name='Danusia12']Z agrestem....mmmmmmmmmmmmmm....zaczyna mi kapać :loveu:[/quote]
.... tylko o ciescie Agniest wspomniala, a Menrzus juz na nogach:evil_lol:

Posted

[quote name='Agniest']już podaję Imbirko :) dla ciebie największy :)[/quote]
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boszsz, Agniestka chcesz mnie utuczyć? Ja tak skromnie chciałam kawałeczek na smaka:cool3: :evil_lol: i tak już dobrze wyglądam

Posted

[quote name='Imbir1']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boszsz, Agniestka chcesz mnie utuczyć? Ja tak skromnie chciałam kawałeczek na smaka:cool3: :evil_lol: i tak już dobrze wyglądam[/quote]
kochanego ciala nigdy za wiele:evil_lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr'][IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/angel.gif[/IMG]

grzeczniutka ladnie prosi o ciasto, do kawusi(trzeciej):loveu:

ciesze sie, moze tak ma poprostu byc, ze od czasu do czasu klutnie i mordobicie, bo maja silne charaktery:evil_lol:[/quote]

dla Szyszki na pięknym porcelanowym talerzyku z serwisu mojej babci (ma ponad 50 lat! )

a co do suń - to rzeczywiście tak chyba musi być, niestety trafiły na siebie dwie dominujące suki, uważam to za sukces, że mimo swoich charakterków potrafią, ze sobą żyć.

[quote name='Danusia12']Nareszcie :lol: Zobaczymy jak to u Ciebie jest:razz:[/quote]

jak to jak, przutulnie, ciepło i rodzinnie :cool3:

Posted

[quote name='szyszka.fr']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

ja byłem pierwszy, więc się nie pchaj :eviltong:

.... tylko o ciescie Agniest wspomniala, a Menrzus juz na nogach:evil_lol:[/quote]

całą nockę czekałem:p

Posted

[quote name='Imbir1']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boszsz, Agniestka chcesz mnie utuczyć? Ja tak skromnie chciałam kawałeczek na smaka:cool3: :evil_lol: i tak już dobrze wyglądam[/quote]

I kto to mówi :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='szyszka.fr']:diabloti: i bedziemy robic KRA!KRA![/quote]

daj, daj......daj, daj (nareszcie sobie ulżyłem :evil_lol: )

[quote name='szyszka.fr']kochanego ciala nigdy za wiele:evil_lol:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: