Kate I Luka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agniest']u nas wszystko OK, poza jednym małym szczegółem: suczydła mi ostatnio uciekły :mad: zrobiły dziurkę w ogrodzeniu ( o to podejrzewam Betę, bo Żaba nie jest taką spryciarą ) i pognały na spotkanie z przygodą i wolnością :diabloti: [B]4 godziny ich nie było[/B], a ja zdarłam głos chodząc po okolicy i wołając, nie wspominając o tym jak brnęłam przez łąki po pas w pokrzywach :placz: ale znalazłam suki jedne :evil_lol: brudne, zziajane z jęzorami do ziemi, ale...... szczęśliwe. Teraz codziennie siedząc w pracy zastanawiam się czy jak wrócę będą na podwórku, bo widać ta wolność bardzo im się spodobała....... [/QUOTE] Piękna historia... juz wyobrażam sobie co czułaś tak chodząc i nawołując... Ja Gastka raz szukałam przez 3 godziny i omało zawału nie dostałam, a co dopiero 2 panien szukać, które nie wiadomo czy po drodze na siebie nie natarły :shake: DObrze, że się odnalazły :p Posyłamy pozdrowienia :loveu: Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']Przecież Agniestka Ci odpowiedziała - wycierają krew i się nie przejmują :eviltong:[/quote] a Ty co sie wtracasz?!!!:mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Agniest']jeszcze trzy miesiące temu myślałam o nowym domu dla Żaby........ bardzo się wszystkim przejmowałam, teraz sobie odpuściłam i chyba wszystkim wyszło to na dobre :)[/quote] widocznie Wasz stres nie ulatwial sprawy moj Tz ma dewize zyciowa "jesli nie mozesz czegos zmienic, trzeba wziac na luz i sie z tym pogodzic", przyznam szczerze, ze czasem mnie to wnerwia ...ale ulatwia mu zycie ja robie calkiem przeciwnie i niedlugo sie wykoncze na wrzody zoladka Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='szyszka.fr']a Ty co sie wtracasz?!!!:mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [/quote] buuuuuuuuu.....to se idem.....:-( Quote
szyszka.fr Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Danusia12']buuuuuuuuu.....to se idem.....:-([/quote] w Twoim pokoiku tlok a Ty tu przylazisz boczyc sie na mnie?:mad: nie ladnie nieobrazaj sie Menrzus, wiesz przeciez, ze ja z natury wredna jestem..:loveu: Quote
Menrzuś Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Agniestkaaaaaaaaaaa.....wywalają mnie stąd :placz: buuuuuu Quote
szyszka.fr Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Danusia12']Agniestkaaaaaaaaaaa.....wywalają mnie stąd :placz: buuuuuu[/quote] skarzypyta!!:mad: :cool1: :angryy: :shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='szyszka.fr']skarzypyta!!:mad: :cool1: :angryy: :shake: :evil_lol:[/quote] I jeszcze pyyyyyytaaaaaaa :placz: buuuuuuuuu......... :eviltong: Quote
Agniest Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 nie kłócić mi się proszę ! :mad: w gościnie jesteście....:evil_lol: a ja w niedzielę ciasto upiekłam - z agrestem - i pomyślałam, że w poniedziałek wam do kawki podam......ale....... no nie wiem....... grzeczni musicie być......... Suńki znowu w nocy spały razem..... myślę, że jednak czują więź między sobą... Quote
Agniest Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']Piękna historia... juz wyobrażam sobie co czułaś tak chodząc i nawołując... Ja Gastka raz szukałam przez 3 godziny i omało zawału nie dostałam, a co dopiero 2 panien szukać, które nie wiadomo czy po drodze na siebie nie natarły :shake: DObrze, że się odnalazły :p Posyłamy pozdrowienia :loveu:[/quote] dziękujemy za pozrowienia ;) i przesyłamy uściski dla was i Gastka - obyście jak najszybciej byli razem. Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ja już kawę mam, więc poproszę kawałek:p dzieńdoberek:multi: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest']nie kłócić mi się proszę ! :mad: w gościnie jesteście....:evil_lol: a ja w niedzielę ciasto upiekłam - z agrestem - i pomyślałam, że w poniedziałek wam do kawki podam......ale....... no nie wiem....... grzeczni musicie być......... Suńki znowu w nocy spały razem..... myślę, że jednak czują więź między sobą...[/quote] Z agrestem....mmmmmmmmmmmmmm....zaczyna mi kapać :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest']już podaję Imbirko :) dla ciebie największy :)[/quote] :placz: :placz: :placz: Quote
Agniest Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 o ! Menrzuś też przyszedł :multi: to teraz będą "poniedziałkowe poranki u Agniestki" :cool3: PS: i nie płacz Menrzuś, zawsze możesz poprosić o dokładkę :) Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest']nie kłócić mi się proszę ! :mad: w gościnie jesteście....:evil_lol: a ja w niedzielę ciasto upiekłam - z agrestem - i pomyślałam, że w poniedziałek wam do kawki podam......ale....... no nie wiem....... grzeczni musicie być......... Suńki znowu w nocy spały razem..... myślę, że jednak czują więź między sobą...[/quote] [IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/angel.gif[/IMG] grzeczniutka ladnie prosi o ciasto, do kawusi(trzeciej):loveu: ciesze sie, moze tak ma poprostu byc, ze od czasu do czasu klutnie i mordobicie, bo maja silne charaktery:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Nareszcie :lol: Zobaczymy jak to u Ciebie jest:razz: Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest']już podaję Imbirko :) dla ciebie największy :)[/quote] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: [quote name='Agniest']o ! Menrzuś też przyszedł :multi: to teraz będą "poniedziałkowe poranki u Agniestki" :cool3: PS: i nie płacz Menrzuś, zawsze możesz poprosić o dokładkę :)[/quote] [quote name='Danusia12']Z agrestem....mmmmmmmmmmmmmm....zaczyna mi kapać :loveu:[/quote] .... tylko o ciescie Agniest wspomniala, a Menrzus juz na nogach:evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Agniest']już podaję Imbirko :) dla ciebie największy :)[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boszsz, Agniestka chcesz mnie utuczyć? Ja tak skromnie chciałam kawałeczek na smaka:cool3: :evil_lol: i tak już dobrze wyglądam Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Danusia12']Nareszcie :lol: Zobaczymy jak to u Ciebie jest:razz:[/quote] :diabloti: i bedziemy robic KRA!KRA! Quote
szyszka.fr Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boszsz, Agniestka chcesz mnie utuczyć? Ja tak skromnie chciałam kawałeczek na smaka:cool3: :evil_lol: i tak już dobrze wyglądam[/quote] kochanego ciala nigdy za wiele:evil_lol: Quote
Agniest Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr'][IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/angel.gif[/IMG] grzeczniutka ladnie prosi o ciasto, do kawusi(trzeciej):loveu: ciesze sie, moze tak ma poprostu byc, ze od czasu do czasu klutnie i mordobicie, bo maja silne charaktery:evil_lol:[/quote] dla Szyszki na pięknym porcelanowym talerzyku z serwisu mojej babci (ma ponad 50 lat! ) a co do suń - to rzeczywiście tak chyba musi być, niestety trafiły na siebie dwie dominujące suki, uważam to za sukces, że mimo swoich charakterków potrafią, ze sobą żyć. [quote name='Danusia12']Nareszcie :lol: Zobaczymy jak to u Ciebie jest:razz:[/quote] jak to jak, przutulnie, ciepło i rodzinnie :cool3: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: ja byłem pierwszy, więc się nie pchaj :eviltong: .... tylko o ciescie Agniest wspomniala, a Menrzus juz na nogach:evil_lol:[/quote] całą nockę czekałem:p Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boszsz, Agniestka chcesz mnie utuczyć? Ja tak skromnie chciałam kawałeczek na smaka:cool3: :evil_lol: i tak już dobrze wyglądam[/quote] I kto to mówi :evil_lol: :diabloti: Quote
Agniest Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: i bedziemy robic KRA!KRA![/quote] no wiesz.....:shake: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: i bedziemy robic KRA!KRA![/quote] daj, daj......daj, daj (nareszcie sobie ulżyłem :evil_lol: ) [quote name='szyszka.fr']kochanego ciala nigdy za wiele:evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts