Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez lubie wszelkiej maści żyjatka , pszczólki , kwiatuszki dlatego właśnie chce kupić obiektyw do makro. Bede latac po polach i łąkach i sie podniecac czego to tam nie obfoce :evil_lol:

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buszki']Tylko nam potem pokaż te fotki,cobyśmy też się popodniecali :).[/QUOTE]
Pokaze :) Ale jeszcze jestem w stanie ciułania na obiektywy. Tym co mam kiepawo sie robi fotki makro wiec obiektyw specjalny jest konieczny. Chyba ,ze jakies specjalne pierscienie bym kupila zeby zakladac odwrotnie ten obiektyw co mam.Ale wole kupic taki specjalny z odwzorowaniem 1:1 żeby żyjatka wychodzily w rozmiarze rzeczywistym:)

Posted

Bardzo dziękuję za 3manie paluszków:evil_lol:nikt się chyba nie spodziewał takiego sukcesu

LITOMERICE: Tak staliśmy na ringu, wprawdzie mocno spóźnieni ale staraliśmy się :cool3: i uśmiech dla fotoreportera :cool3:

[IMG]http://img809.imageshack.us/img809/6069/litomicekvten2011309.jpg[/IMG]

Zdjęcie:Marketa Horakova - dziękuję bardzo:kiss_2:

Posted

[quote name='MMM']Pamietaj, że to mój ulubieniec, przecież to po niego do Ciebie dzwoniłam po raz pierwszy ;)

Wiecie co Maks dostał na urodziny - dyplom - Młodzieżowy Champion Polski z datą wystawienia 17 V 2011 :lol: prawda, że fajna niespodzianka?[/QUOTE]
Gratuluję :)
[quote name='MMM']no, ale nie zamieniłabym Maksia na żadnego innego, nawet tri,:loveu: tylko czasami myślę żeby sprawic sobie drugiego do kompletu[/QUOTE]
Cha, cha, a u mnie miał być rudzielec, a jest tri :) i też myślę o drugim ;)

Ślicznie tu Benio wyszedł :) Gratuluję sukcesu :)
[url]http://img809.imageshack.us/img809/6069/litomicekvten2011309.jpg[/url]

Posted

[quote name='Buszki']MMM,jeśli podglądasz,to melduję że ciasto wystawowe upieczone :cool3:.[/QUOTE]
A co dobrusnego tam upieklas?- ja tak tu z ciekawosci :evil_lol:

Posted

[quote name='lourdnes']A co dobrusnego tam upieklas?- ja tak tu z ciekawosci :evil_lol:[/QUOTE]

Z jabłuszkami drobno pokrojonymi,orzeszkami siekanymi i płatkami migdałowymi.Pyycha.
Ostatnio jest to hit w naszym domu (piekę dwie blaszki co 3-4 dni :roll: )

Posted

[quote name='Buszki']Z jabłuszkami drobno pokrojonymi,orzeszkami siekanymi i płatkami migdałowymi.Pyycha.
Ostatnio jest to hit w naszym domu (piekę dwie blaszki co 3-4 dni :roll: )[/QUOTE]
Ooooooo buuuuuu a ja w Białym :( a tu slinka leci. Smaku narobilas to bym nawet na zaproszenie nie czekala tylko hyc po kawaleczek tego dobrocia :diabloti:

Posted

[quote name='lourdnes']Ooooooo buuuuuu a ja w Białym :( a tu slinka leci. Smaku narobilas to bym nawet na zaproszenie nie czekala tylko hyc po kawaleczek tego dobrocia :diabloti:[/QUOTE]

Ależ ja Cię zapraszam.Szybciutko się zbieraj,bo ciepławe najlepsze :loveu:.

Posted

[quote name='Buszki']Ależ ja Cię zapraszam.Szybciutko się zbieraj,bo ciepławe najlepsze :loveu:.[/QUOTE]
Zanim ja stad dojade to pewnie nawet okrucha juz nie bedzie :eviltong:

Posted

[quote name='lourdnes']Zanim ja stad dojade to pewnie nawet okrucha juz nie bedzie :eviltong:[/QUOTE]

Zanim dojedziesz,to nowe upiekę :eviltong:.

Posted

[quote name='Buszki']Zanim dojedziesz,to nowe upiekę :eviltong:.[/QUOTE]
Dobra :) W końcu kiedys zrobie sobie wycieczke i wpadne na ciacho - i po szczeniaczka od pręgusi :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='lourdnes']Dobra :) W końcu kiedys zrobie sobie wycieczke i wpadne na ciacho - i po szczeniaczka od pręgusi :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Ło matko! To jeszcze ze dwa lata poczekam ;).

Posted

[quote name='lourdnes']Tylko przepisu nie zmieniaj bo mam chrapke na to ciasto :evil_lol: A czas migiem leci[/QUOTE]

Spoko,teraz będą z owocami sezonowymi,ale potem wrócę do tego ulubionego :).

Posted

[quote name='Buszki']Spoko,teraz będą z owocami sezonowymi,ale potem wrócę do tego ulubionego :).[/QUOTE]
ooooo to też pycha palce lizac. Kusisz niedobra - ja nie umiem piec buuuuu.

Posted

[quote name='lourdnes']ooooo to też pycha palce lizac. Kusisz niedobra - ja nie umiem piec buuuuu.[/QUOTE]

Ja piekę na jednym przepisie i albo robię z owocami,albo hit sezonu,makowiec i keks też da się z tego zrobić ;).

Posted

[quote name='Buszki']Z jabłuszkami drobno pokrojonymi,orzeszkami siekanymi i płatkami migdałowymi.Pyycha.
Ostatnio jest to hit w naszym domu (piekę dwie blaszki co 3-4 dni :roll: )[/QUOTE]A foteczkę ciasta zapodasz?

pzdr.

Posted

Ostatnio jest to hit w naszym domu (piekę dwie blaszki co 3-4 dni :roll: )[/QUOTE]
Ale apetycznie brzmi :sabber:
Buszki, a może wybierasz się w sierpniu na sopocką? :razz:

Posted

[quote name='Asiaczek']A foteczkę ciasta zapodasz?

pzdr.[/QUOTE]

[quote name='lourdnes']Ja też chce fotke- to tak na pocieszenie na teraz :evil_lol:[/QUOTE]

Oto ciasto orzechowe w towarzystwie resztki z truskawkami (mrożonymi)

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/713/resizeofciasto002.jpg/][IMG]http://img713.imageshack.us/img713/4021/resizeofciasto002.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[quote name='jamnicze']Ale apetycznie brzmi :sabber:
Buszki, a może wybierasz się w sierpniu na sopocką? :razz:[/QUOTE]

Niestety,Sopot za daleko.Ale będę w Zielonej Górze we wrześniu ;).