Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No własnie dziś wnosząc go do domu połamałam plastikowy stelaż muszę coś wymyślić bo głupio wygląda teraz. Niestety to nie suszarka na bieliznę gdzie wystarczy jak się połamie przymocować dwa pędzelki szkolne taśmą izolacyjną i znowu pion trzyma

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cienka']No własnie dziś wnosząc go do domu połamałam plastikowy stelaż muszę coś wymyślić bo głupio wygląda teraz. Niestety to nie suszarka na bieliznę gdzie wystarczy jak się połamie przymocować dwa pędzelki szkolne taśmą izolacyjną i znowu pion trzyma[/QUOTE]
Cienka juz Ty cos wymyślisz jak na artystyczna dusze przystało :eviltong:

Posted

[quote name='Buszki']No nie,namiocik pierwsza klasa :loveu:.Szkoda tylko,że taki delikatny i łamliwy :-(.[/QUOTE]

Generalnie moja wina wiało a mnie się go składać nie chciało i nie mogłam się przecisnąć z nim do salonu

Posted

[quote name='gosiaja']ja nadal choruje na ten namiot [url]http://www.decathlon.com.pl/PL/base-seconds-33691507/[/url][/QUOTE]
gosiaja - ja mam taki i na wystawach masę ludzi go ma. Ja go kupiłam za 450 zł, a był w promocji jakiś miesić-dwa temu za 200 zł! Trzeba wypatrywac okazji:)
Mam zielony...

Pzdr.

Posted

Ja tez juz to opatrzyłam w Dobrym i swietna sprawa. Cały majdan schowany w razie potrzeby jest i cien i ochrona przed deszczem i wiatrem no i trudniejszy dostem jak ktos bcy chce wyciagnac po cos do nas łapkę a my nie widzimy ;)

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=red]:tort: [SIZE=5]STO LAT, STO LAT!!!!![/SIZE] :BIG:[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[CENTER]:painting: [SIZE=4][COLOR=red]lecę , pędzę z życzeniami dla miotu "B"[/COLOR][/SIZE] :new-bday:[/CENTER]

[CENTER]:laola:[/CENTER]

[CENTER][SIZE=5][COLOR=red]dziś dwa latka :bday::bday: kończą chłopaki i z tej okazji suuuper życzenia dla całego miotowego rodzeństwa, [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]Buszki, Gusia [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]ale NAJ, NAJ, NAJ superaśne dla Małgosi [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]:knajpa: :drink1::popcorn: :drinka::beerchug: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]dziękuję Małgosiu za wszystkie dobroci które z Twej strony dane mi było otrzymać[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/CENTER]

[CENTER]:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:
[SIZE=5][COLOR=red]Wszystkiego dobrego, sukcesów i pomyślności!!![/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='Asiaczek']gosiaja - ja mam taki i na wystawach masę ludzi go ma. Ja go kupiłam za 450 zł, a był w promocji jakiś miesić-dwa temu za 200 zł! Trzeba wypatrywac okazji:)
Mam zielony...

Pzdr.[/QUOTE]
kurcze muszę wypatrywać Asiaczek jakbyś coś słyszała o promocji to daj znać :)

[CENTER][SIZE="7"][COLOR="red"]100 !!! lat dla całej gromadki[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='gosiaja']ja nadal choruje na ten namiot [URL]http://www.decathlon.com.pl/PL/base-seconds-33691507/[/URL][/QUOTE]

Ja też :).

[quote name='jamnicze']Przydałby się na wystawy, zwłaszcza jak pada albo jest ostre słońce.[/QUOTE]

[quote name='lourdnes']Wystawowy namiot fakt- swietna sprawa:) Caly majdan idzie schowac[/QUOTE]

Otóż to.Na słoneczko,deszcz i jako schowek się nadaje.

[quote name='Cienka']Generalnie moja wina wiało a mnie się go składać nie chciało i nie mogłam się przecisnąć z nim do salonu[/QUOTE]

Lenistwo nie popłaca,ale czasami życie ułatwia :evil_lol:.

[quote name='Asiaczek']gosiaja - ja mam taki i na wystawach masę ludzi go ma. Ja go kupiłam za 450 zł, a był w promocji jakiś miesić-dwa temu za 200 zł! Trzeba wypatrywac okazji:)
Mam zielony...

Pzdr.[/QUOTE]

Zielony fajniejszy,łatwiej go znaleźć w tłumie namiotów.

[quote name='lourdnes']Ja tez juz to opatrzyłam w Dobrym i swietna sprawa. Cały majdan schowany w razie potrzeby jest i cien i ochrona przed deszczem i wiatrem no i trudniejszy dostem jak ktos bcy chce wyciagnac po cos do nas łapkę a my nie widzimy ;)[/QUOTE]

Ja się już od jakiegoś czasu przymierzam do zakupu,ale coś kiepsko mi to idzie :diabloti:.

Posted

[B]Bundustar,[/B]brawa za refleks,bo jakaś taka zakręcona jestem.

[COLOR=red][B]STO LAT,STO LAT NIECH ŻYJĄ,ŻYJĄ NAM !!!

[/B][COLOR=black]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[COLOR=magenta]xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx[/COLOR]

[B]Asiaczek
lourdnes
gosiaja
deer_1987
[/B]w imieniu miotu [B]B [/B]dziękuję bardzo za życzenia
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/COLOR]

Posted

Jeszcze ja składam życzenia :multi:
A na namiot napaliłam się w Sopocie jak zobaczyłam Asiaczkowy, ale chwilowo bardziej są nam potrzebne letnie opony (niestety te z golfa3 nie pasują do Golfa4) i do dziś jeździmy na zimówkach.

Posted

[quote name='Cienka']Jeszcze ja składam życzenia :multi:
A na namiot napaliłam się w Sopocie jak zobaczyłam Asiaczkowy, ale chwilowo bardziej są nam potrzebne letnie opony (niestety te z golfa3 nie pasują do Golfa4) i do dziś jeździmy na zimówkach.[/QUOTE]

Dzięki za życzenia.
To teraz wiemy z jakiego powodu ten śnieg ostatnio padał,przez Wasze zimówki :diabloti:.

Posted

buu... a ja sie spóźniłam, a chciałam byc pierwsza:placz: (ale dopiero teraz wróciłam z pracy)

no więc:
:bday: [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6]wszystkiego najlepszego dla BRACI "B" :new-bday:[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]i oczywiście dla MAMUSI i TATUSIA oraz [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]wielkie gratulacje dla :B-fly:HODOWCY:B-fly:[/SIZE][/FONT][/B]

[SIZE=2]w imieniu Maksia dziekuję za życzenia i zapraszam na torcika :tort::tort::tort::tort::tort:[/SIZE]
[SIZE=2]a nawet pięć torcików od każdego z chłopaków i żeby dla wszystkich starczyło [/SIZE]

Posted

[quote name='gosiaja']kurcze muszę wypatrywać Asiaczek jakbyś coś słyszała o promocji to daj znać :)
[CENTER][SIZE=7][COLOR=red]100 !!! lat dla całej gromadki[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/QUOTE]

[quote name='Buszki']
Otóż to.Na słoneczko,deszcz i jako schowek się nadaje.
Lenistwo nie popłaca,ale czasami życie ułatwia :evil_lol:.
Zielony fajniejszy,łatwiej go znaleźć w tłumie namiotów.
Ja się już od jakiegoś czasu przymierzam do zakupu,ale coś kiepsko mi to idzie :diabloti:.[/QUOTE]

[quote name='Cienka']Jeszcze ja składam życzenia :multi:
A na namiot napaliłam się w Sopocie jak zobaczyłam Asiaczkowy, ale chwilowo bardziej są nam potrzebne letnie opony (niestety te z golfa3 nie pasują do Golfa4) i do dziś jeździmy na zimówkach.[/QUOTE]
Dziewczyny, dzisiaj na prośbę mojej koleżanki z Litwy chciałam namierzyc taki namiocik w sklepie Decathlon. I..... nie znalazłam! Podejrzewam, że po tej obniżce do 200 zł (czyli to była normalna wyprzedaż) tych namiotów może juz nie być w ofercie!
Warto poszukac jeszcze na Allegro i innych takich forach.
A numer w Decathlonie to: 8060112.
Nazwa: base seconds.

Wyczaiłam taki nr telefonu 602 151 960. To telefon to pana, który mieszka w Krakowie i w kwietniu br. miał aukcję na Allegro. Sprzedawał takie namioty za 250 zł.
Może niech ktoś do niego zadzwoni i dopyta. Bo to prawdziwa okazja. Ja bym sobie kupiła taki namiot na zapas, ale.... finanse. Nie mam na tyle finansów do zamrożenia...
Dajcie znac, co ustaliłyście...

Pzdr.

Posted

Ja juz dawno nie byłam w Makro to i nie wiem.
Ale pamiętaj, że ten "mój" waży 5 kg i spokojnie możesz go wziąć na plecki (ma nawet specjalne szeleczki). A inne to i 20 kg potrafią wazyć, juz nie wspomnę o tyczkach...

Pzdr.