ewelinabuck Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 ;) co sadzicie na temat tej karmy??? czy jest ona na poziomie karm marketowych czy moze wyzsza polka Quote
Mokisia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Nutrena( ta z ogarami lub owczarkami na opakowaniu) to kolorowe badziwie o jakości porównywalnej do Friskiesa,Pedigree i innych takich marketowych.Niepolecam. Quote
Gosia>>> Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Mój pies je nutrenę jest ona dużo lepsza od np PEDIGREE czy tym podobnych karm. Można to sprawdzić np porównując skład karm. Mój piesek je, ąż mu sie uszy trzesą, rośnie, nie ma żadnych problemów. Ale nie dostaje tej kolorowej tylko tą druga. Quote
Mokisia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 No wlaśnie co z drugą wersją karmy? ja znam tylko tą sprzedawaną w marketach i jaka jest już napisalam. Ale jak Nutrena wchodzila na rynek to pamietam,że natrafilam na informacje, że jest jeszcze druga linia produktów "premium". Nie pamietam jak sie ta karma nazywala dokladnie i nigdzie i nigdy jej nie widzialam. Gosia, gdzie Ty kupujesz?? Jest jakis sklep internetowy, który ma tą "lepszą" nutrenę w ofercie? Quote
Gosia>>> Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Mokisia']No wlaśnie co z drugą wersją karmy? ja znam tylko tą sprzedawaną w marketach i jaka jest już napisalam. Ale jak Nutrena wchodzila na rynek to pamietam,że natrafilam na informacje, że jest jeszcze druga linia produktów "premium". Nie pamietam jak sie ta karma nazywala dokladnie i nigdzie i nigdy jej nie widzialam. Gosia, gdzie Ty kupujesz?? Jest jakis sklep internetowy, który ma tą "lepszą" nutrenę w ofercie?[/quote] Ja kupuję ją w zoologicznym. Czy sklep internetowy jest, to nie wiem, bo nie szukałam ale myślę, że tak. Quote
GATUSO Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Tej karmy nie ma już od kilku lat,ale to dobrze gniot straszny był z tej Nutreny. Quote
Recommended Posts