mgie Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 O Miśku pamiętam i odnawiam mu ogłoszenia. ;) Quote
ostatniaszansa Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Mgie skop t...k , ale Miszka jest młodszy niż podałam na początku :oops: Przepraszam :modla: Wedle p.Józefa i weta ma ok 2 lat. Ewa Quote
mgie Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 ostatniaszansa napisał(a):Mgie skop t...k , ale Miszka jest młodszy niż podałam na początku :oops: Przepraszam :modla: Wedle p.Józefa i weta ma ok 2 lat. Ewa A jak z tym zainteresowanym domem ? Wiek im nie przeszkadza ? Quote
ostatniaszansa Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Absolutnie nie, od Boguszyc mieszkaja 15 km , psem są zachwyceni. Wiedza , ze będzie umowa adopcyjna no i że kontrolnie będziemy my czy p.Józef zaglądać . To nie są ludzie młodzi a Miszka jest młodziakiem. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Przy tylu trzymanych kciukach, nie ma bata - musi byc dobrze :)/Agnieszka Quote
Alicja Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='ostatniaszansa']Przy tylu trzymanych kciukach, nie ma bata - musi byc dobrze :)/Agnieszka[/QUOTE] Musi ..innej opcji nie bierzemy pod uwagę :) Quote
ostatniaszansa Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Uwaga, uwaga ! Miszka w nowym domku :multi: Pan Józef dzisiaj go zawiózł . Miszka podszedł do Pana na dzień dobry podał lape potem do Pani trącil noskiem i też dał łapę. Państwo zachwyceni już się martwili, ze nie dostaną Miszki. Teren ogrodzony, będzie miał małego kumpla , obaj mają ocieplane budy z prawem wchodzenia do domu zwłaszcza w mrozy. Teraz Państwo zabierają go do domu, żeby się z nimi oswoił. Postaramy sie w możliwie najbliższym czasie zajrzeć ( 12 km od Boguszyc ) i zrobić zdjęcia. Mgie nasz dobry duszku teraz może zajmiemy się Majeczką (onek )? Moja ulubienica,kiedy w ub r. słynny Dingo nie został wydany do hoteliku do Meggi wyciągnęłam ją ,niech ona skorzysta, była już przy bramie, kiedy Meggi powiedziała,że onka-nie. Pojechała wówczas Piękna. Sunia za nic nie chciała wrócić , przywarła mi do nóg. Majeczka ma ok 5 lat Koszmarnie się czułam kiedy ja zaciągaliśmy do pomieszczenia :-( Mamy jeszcze spasioną...Muszkę:evil_lol: wysokości jak onek, gładka krótka sierść, czarna jak smoła. Muszka ma ok 3-4 lat. Ale to psy spore. Z maluszków jest Ruda -cypelek nr 2 ma ok 8-9 lat i tylko dwa kiełki. Moja Tosia Cypelek Nr 1 nie ma żadnego zabka a z suchą karma też sobie świetnie radzi. Oczywiście wszystkie są wysterylizowane. Ewa Quote
mgie Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Prześlijcie mi zdjęcia Maji. Spróbuje znaleźć czas i może założę jej wątek albo chociaż podeśle osobom od owczarków. Pamiętam jak kiedyś pisałaś, że Maja tak bardzo chciała wyjść ze schronu. [B]Maja, Osa, Pszczółka[/B] te oneczki powinny znaleźć dom. :( Z tymi suczkami bez ząbków będzie problem, w dodatku ten wiek podeszły... Quote
ostatniaszansa Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Mgie, jakbyś zobaczyła jak Tosia vel Cypelek nr 1, szybciutko nauczyła sie chodzic po schodach, jak biega na spacerach i jak świetnie daje sobie rade z suchą karma . Ba zaczyna grzecznie chodzic za mna jak idziemy np. do kiosku. nawet biegnie bo ja szybko chodze :) Ona też potrafi się bawić , podskakiwać . Jestem przekonana,ze to samo będzie z Rudą . One zawsze trzymały się razem . Maja, Osa, Pszczółka ... ech tyle czasu w schronie :-( A to są tak fajne kontaktowe sunie . Zdjęcia podeśle Agnieszka , ona i Paweł robia zdjęcia było nie było fachowcy :lol: Ewa Quote
Alicja Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Tak bardzo się ciesze że Miszka ma już domek .... bądź szczęśliwy Miszko Quote
Recommended Posts